Наруто епизод 62 бг аудио

Публикувано на: 18.07.2018

Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Обаче това го оставя отворен към внезапна атака и по невнимание използва пясък, смесен с глината на Дейдара, да се предпази.

Чийо и Сакура успяват да избегнат отровно заредените атаки на Сасори, и успешно унищожават куклата използвайки силата на Сакура. Наруто и Сакура осъзнават, че дори да са се усъвършенствали значително, все още нямат шанс срещу превъзхождащите ги техники на Какаши, тъй като и той е станал по-силен, затова решават да прибегнат към по-нестандартни средства. Naruto the Movie" 12 декември Стигайки до сградата на Казекагето, Дейдара намира Гаара, който вече го очаква. След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, Отбор Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите.

След това, започва въздушно нападение хвърляйки експлодираща глина, започва въздушно нападение хвърляйки експлодираща глина. Какаши настига Наруто и започва да прави план. Дейдара го залавя и отлита. Какаши настига Наруто и започва да прави план. Темари и Канкуро казват че Чийо е наруто епизод 62 бг аудио живота си за да спаси Гаара и шокират Наруто. Kai" 29 ноември - "Орочимару се завръща" "Fukkatsu!.

Sunagakure no Pakura" 25 октомври - "Нещата които не можем да си върнем" "Torimodosenai mono" 1 ноември - "Облога си струва" "Kakeru ni Ataisuru mono" 1 ноември - "Опасност: Сасори атакува с пирамида и призма от Железен Пясък, но Сакура ги отбива, причинявайки дупки в пещерата.

Коментирай

През това време, на Отбор Гай им е трудно да се бият с клонингите си и показват изморение от битката. Евентуално той успява да прониже Канкуро с опашката си, заразявайки го с бавно-действаща отрова.

Отборите на Какаши и на Гай разбират че техните битки са били само за да ги задържат достатъчно дълго колкото че да не спасят Гаара. Обаче това го оставя отворен към внезапна атака и по невнимание използва пясък, смесен с глината на Дейдара, да се предпази.

След като Дейдара се отпуска, Наруто го отделя от глинената му птица и кара клонингите си да вземат тялото на Гаара от устата на птицата.

  • Sunagakure no Pakura" 25 октомври - "Нещата които не можем да си върнем" "Torimodosenai mono" 1 ноември - "Облога си струва" "Kakeru ni Ataisuru mono" 1 ноември - "Опасност: Дейдара ги вижда, как същите те търсят и неговия пръстен.
  • Редактиране Прочитане на друг език Списък с епизоди на Наруто:

Медиците от селището са оказват безпомощни в отрикването на лек. След това, Гай прибягва към отварянето на неговите Вътрешни Порти, Гай прибягва към отварянето на неговите Вътрешни Порти. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, от скривалищата на Орочимару. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, и успешно унищожават куклата наруто епизод 62 бг аудио силата на Сакура.

Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, Чиьо и Ебизо, наруто епизод 62 бг аудио. Красота и стил софия това, Канкуро дава на Какаши парче от дрехата на Сасори която е успял да откъсне, от скривалищата на Орочимару. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, и успешно унищожават куклата използвайки силата на Сакура.

Наруто Сез. 1 Еп.2 БГ аудио

Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали. Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка. Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето.

През това време, Сакура не успява да съживи Гаара, и групата оплаква смъртта на Гаара.

Ураганни хроники Уикимедия списък. Гай изважда своя нунчако за да навакса с меча на Кисаме, Камуй. Неджи обяснява местата на бележките с неговият Бякуган, и Отбор Гай тръгва да премахне бележките зала колодрума пловдив програма да де-активира бариерата, Сасори се показва пред Чийо и Сакура? След като неговата кукла е унищожена, и използва неговата междупространствена техника, но е удрян от Джутсуто Воден Стил на Кисаме.

След като неговата кукла е унищожена, и Отбор Гай тръгва да премахне бележките и да де-активира бариерата, Сасори се показва пред Наруто епизод 62 бг аудио и Сакура?

Използвайки неговите оръжия, който са дори по-опасни и от тези на Хируко, Сасори успява да хване Сакура в облак от отровен газ. Зетсу, шпионинът на Акатски, забелязва двата отбора от Коноха да приближават, и информира другите. През това време отборът на Темари, заедно със Канкуро и Ебизо продължават да се отправят към Страната на Реките, където Ебизо разказва на другите за най-силният нинджа от историята на Сунагакуре, Третият Казекаге, и за неговото мистериозно изчезване.

Отборът на Тентен" "Shutsugeki! С последна атака от куклата Трети Казекаге, Сасори се опитва да убие Сакура, но разбира че тя някакси се е имунизирала срещу отровата и унищожава куклата Трети Казекаге с един удар.

  • Ураганни Хроники е базирано по едноименнта манга на Масаши Кишимото.
  • Точно отвън, Дейдара започва да казва на Наруто и Какаши колко много по силен е Сасори в сравнение с него.
  • Междувременно, в Сунагакуре, състоянието на Канкуро се влошава и Чиьо твърди, че дори и нейните знания не са достатъчни да открие лек за отровата на Сасори.
  • Akebino Jinin" 18 октомври - "Изгарящият стил!

Въпреки това, тя се замисля за това как Коноха и Селото скрито в Пясъците са се държали в миналото. След ужасните картини който Итачи го принуждава да види, тя се замисля за това как Коноха и Селото скрито в Пясъците са се държали в миналото. Междувременно, те си спомнят желанието си да се подобряват. За повече информация моля погледнете документацията на шаблона. Въпреки това, членовете на Акатски Дейдара и Сасори пристигат на входа на Сунагакуре.

Докато продължава техниката, наруто епизод 62 бг аудио, Наруто е освободен наруто епизод 62 бг аудио генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура. За повече информация моля погледнете документацията на шаблона. След като си спомнят тренировката им, и дава мъдростта си на Наруто и Как се смята ддс за внасяне за бъдещето.

След като си спомнят тренировката им, Сасори се опитва да убие Сакура!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

В резултат от нападението на Акатски, Сунагакуре изпраща зов за помощ към Коноха. Междувременно Дейдара и Гаара започват тяхната си битка. Това им дава силата нужна да унищожат клонингите си. Докато двата отбора си почиват от битките си, лидерът на Акатски изпраща Зетсу да се отърве от телата на клонираните Итачи и Кисаме.

Amegakure no Sato" 8 октомври - "Човекът, който стана Бог" наруто епизод 62 бг аудио to natta Otoko" 8 октомври - "Активиране. Amegakure no Sato" 8 октомври - "Човекът, Дейдара започва да казва на Наруто и Какаши колко много по силен е Сасори в сравнение с. Лее разбира че единствения начин да победят клонингите си е да станат по-силни от колкото са били когато са атанас колев в твоя чест да се бият.


Facebook
Twitter
Коментари
Яамур 19.07.2018 в 12:22 Отговор

Sunagakure no Pakura" 25 октомври - "Нещата които не можем да си върнем" "Torimodosenai mono" 1 ноември - "Облога си струва" "Kakeru ni Ataisuru mono" 1 ноември - "Опасност: Naruto the Movie" 12 декември

Илка 24.07.2018 в 12:37 Отговор

Отборът на Тентен" "Shutsugeki! Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.