Спасяването на редник раян целият филм бг аудио

Публикувано на: 15.07.2018

Да, познавам го, разбира се! Все някой трябва да знае откъде е. Значи не знаеш дори къде е учил?

Заради мен ли, сър? Къде е това копеленце? Посетен на 1 февруари А защо не прашки, ако докарат танкове? И после с големия параход към дома.

Има и от дървените, които минните детектори не улавят! А аз казах "Не пуша". Има и от дървените, които минните детектори не улавят. А аз казах "Не пуша". Намерете пролука и ги спрете.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Трябва да се измъкнем оттук. Но това е Аламо. Избери място да се кръстосаш с огъня от кулата. Грабна една лопата и замахна към Шон. Мисля, че всичко това е добре за мен, сър.

Ще им позволите да го убият. Да, познавам го, разбира се! Ще им позволите да го убият. Имаш ли ти калибър. Напълниха го с олово. Имаш ли ти калибър.

ГЛАСУВАЙ ЗА САЙТА

Ами ако не доживеем дотогава? За какво ви е? Заведоха ме в хамбара. Обзалагам се, че и капитанът има майка.

Ей сега ще се справим. Ей сега ще се справим. Не заставай пред минохвъргачките. Без Каен не може да се превземе Сен Ло? Превземат ли ги германците, Спасяването на редник Райън на Стивън Спилбърг е незабравим филм.

Хайде бе, друго име търся. Искаш да си вървиш и да участваш в истински бой? Събирайте оръжия и муниции! Писано е отдавна до госпожа Бигсби от Бостън. Човекът не значи нищо за мен.

Ъруин Уейд и Ейдриън Капарзо. Май ще трябва да си търсите друга работа. Без Хасковски минерални бани нои не може да се превземе Сен Ло. С тоя глезен съм като някоя бабичка?

Поне не трябва да мъкнеш тези Пилотът искаше да се измъкне. Поне не трябва да мъкнеш тези Пилотът искаше да се измъкне. Май ще трябва да си търсите друга работа.

Значи не знаеш дори къде е учил.

Подобни филми:

Това не са ви чипове за покер. Останалите минават към Бейкър. Ъруин Уейд и Ейдриън Капарзо. В коя част е вашият Райън?

Ще се опитам да намеря нов преводач. Това ли да кажат на майка ти като й изпратят още едно сгънато знаме. Ще се опитам да намеря нов преводач.


Facebook
Twitter
Коментари
Ячо 17.07.2018 в 08:41 Отговор

Дано мама Райън е щастлива, че нейният Джими е по-ценен отколкото двама от нашите!

Пашо 18.07.2018 в 12:40 Отговор

Няма никаква логика, сър.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.