1001 нощи епизод 87 част 4

Публикувано на: 16.03.2018

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Снощи беше потресающо, нима така ще продължи Моля ви за преводи, поне в този сайт Ох, надявам се да има живи да ме прочетат.

И си мисля, не всичко е за любовта. Така че сега по-леко се диша Ани не качва субтитрите. Човекът, който иска да ме насочва, трябва да е умен… — Но как избра да се захванеш с актьорство?

Някак си има неща, които възпират човек, особено когато е още дете. Една вечер се сбива с хулигани, а дядо му го спасява. От къде ги намери на български език?

Представя се новата си фамилия Караджа. Телевизията прави и още едно изключение. Представя се новата си фамилия Караджа. Представя се новата си фамилия Караджа. Очаквам с нетърпение 84 епизод.

Разстроих се от инфото, поместено от Ана3ком, за болеста на актрисата. Та тя ми писа, че е толкова влюбена в мен, че никога няма да се омъжи, за да не ми изневери. На телевизионно интервю е Онур.

Много благодаря за 4-те части с бг суб на 85 еп. Надявам се да завърши добре всичко това-все пак света върви напред! Неговата харизма е любовта Големи благодарности на момичетата, които се занимават с блога!

Керем с голямо усилие и казва,че са от Онур.

  • Живи и здрави да сте, че ми помогнахте.
  • Някой може ли да прежеде рекламата за 87 епизод:

Между другото пуснете петицията за гласуване за гостуването на звездите от сериала в България и в блога, хванати за ръце. Папараци roger waters sofia playlist няколко пъти засичат Джанан и Тарду заедно в колата или разхождащи се, Вярка,колкото повече-по-добре?

Публикувано от PortalTurkey в 5:1001 нощи епизод 87 част 4. Постепенно двамата се влюбват един в друг, но как ще се развият отношенията им предстои да разберем. Керем е вече на работа и разговарят с Онур-не разбрах за какво.

Публикации

Ще им кажа една истина за първите-те винаги проправят пътя на други след тях и ако искат да намерят признание, трябва да вървят и с вторите,третите,и т. Аз съм от онези супер предубедени хора дето каточуятб турски и бягат. Неговата харизма е любовта Аз толкова много го харесвах.

То всяка жена до Шех бледнее, мила моля те за превод или поне анализ на та серия. Сигурно текста ще даде някой отговори. Най-интересното писмо беше от едно момиче на 16 години - мисля, ама тази е много грозна,бе.

Годежът се е състоял в тесен семеен кръг. Сигурно текста ще даде някой отговори.

ГЛЕДАЙ СЕГА

БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Красивата приказка и мечти режисирани отлично. Пак ще направи нещастни хора около нея с този неин инат. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Човекът, който иска да ме насочва, трябва да е умен… — Но как избра да се захванеш с актьорство?

  • Не зная как сте Вие , но аз по цял ден преглеждам сериите и намирам все нови и нови истини.
  • По-късно отива на разговор с Шехр.
  • Годежът се е състоял в тесен семеен кръг.
  • По това време тя е служителка във фирмата на Онур и го моли за заем, но без да му казва за какво.

Ужасена съм от това което видях Честно до 2 часа снощи бях със сърцебиене и не можах да заспя. 1001 нощи епизод 87 част 4 youtube bg filmi seriali преведени 86 еп? Вече има преведени 86 еп. Вече има преведени 86 еп. Аз също гледах епизод 85 и се ориентирах долу-горе по картинките. Binbir Gece 82 part Гледах го по каналД на турски, дори и с тайната. Актрисата е категорична,че в следващата една година няма да приема никакви роли!

На български със субтитри им 67епли частично 68 и70,както и целия 84 епизод. Шехеразада работи в една фирма като архит. Така че сега по-леко се диша

Заради изпълнението си на Шехерезада в " нощи" Бергюзар Корел стана една от най-желаните жени в Турция. Заради изпълнението си на Шехерезада в " нощи" Бергюзар Корел стана една от най-желаните жени в Турция! Binbir Gece 87 part Страхотни сте, ама дано утре има бг суб и на другите части, тази нощ ще спя по-спокойно.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.