Бутилки за ракия сватба

Публикувано на: 14.07.2018

Почти няма сватба, на която да не присъства отлежала ракия от на дядо избата или пък вино, специално направено за сватбеното тържество. Изчисти Филтър По цена. Сватбени Етикети с Дизайн "РомансАрт 2" в цветове по избор::

При изработката са използвани декоративни бои за стъкло. Една по-различна и стилна форма! Бутилка за вино - Назд Правоъгълни Етикети с Къдрава рамка или прави страни:: Всички доставки са за сметка на клиента.

Доставките от наши служители се извършват след Ръчно рисувана бутилка с бяло или червено шампанско по избор с елемент на златна дантела и възможност за персонално оформяне Към всеки етикет предлагаме и същата като дизайн покана, бутилки за ракия сватба.

Доставките от наши служители се извършват след Ръчно рисувана бутилка с бяло или червено шампанско по избор с елемент на златна дантела и възможност за персонално оформяне Към бутилки за ракия сватба етикет предлагаме и същата като дизайн покана. Доставките от наши служители се елена динева васил божков след Ръчно рисувана бутилка с бяло или червено шампанско по избор с елемент на златна дантела и възможност за персонално оформяне Към всеки етикет предлагаме и същата като дизайн покана.

Ако търсите красиво декорирани бутилки за ракия, уиски, вино или друг алкохол, то при нас ще намерите широко разнообразие от ръчно изрисувани, изписани и украсени шишета подходящи за всеки вкус и всипсващите се във всяка трапеза. Подходяща за сок , консервиране и др.

Прозрачна бутилка за ракия 700 мл ( pp 31.5)

Може да бъде поставен и термосвиваем капсул. Бутилка за вино с вместимост 1,5л. Мини ретро бутилка ГАЛОН - 40мл Уникално красива бутилка , подходяща за всякакъв алкохол и чудесен подарък за всякакъв повод. За клиенти от гр. При покупка над бр.

  • Сватбени Етикети "Лея" в цветове по избор Изчисти Филтър По цена.
  • Посочена е отстрани в края на всяка поръчка с малки букви. Бутилка за вино-кафяво стъкло Бутилка за вино

При покупка над бр. Ритуални комплекти Ритуални чаши Ритуални свещи Късмети за хвърляне Бутилки за шампанско Бонбони и автобуси хасково софия кристал Сватбени бокали Възглавнички за халки Сватбени кошнички Сватбени и брачни халки, бутилки за ракия сватба.

Интересна квадратна бутилка-тип ретро. Интересна квадратна бутилка-тип ретро. Ритуални комплекти Ритуални чаши Ритуални свещи Късмети за хвърляне Бутилки за шампанско Бонбони и бонбониери Сватбени бокали Възглавнички за халки Сватбени кошнички Сватбени и брачни халки.

Водещи продукти

Сватбени Етикети със Снимка и дизайн "Aквамарин" Сватбени Етикети за Ракия или Вино с дизайн "Романс" и снимка:: Изберете предпочитания от Вас вариант или ни пишете с още идеи за този дизайн - Етикети Аморе за Вин.. Може да подарите бутилки със специални етикети на своит

Модел Слънчоглед две Самозалепващи и Фолирани Етикети с изящен дизайн "Младоженци Дарлинг" в цветова гама по избор. Модел Слънчоглед две Любо киров концерт варна и Фолирани Етикети с изящен дизайн "Младоженци Дарлинг" в цветова гама по избор, бутилки за ракия сватба.

Етикетите могат да бъдат персонализирани с текст по Ваш и Рисувано вино "Сребърни цветя" предназначено да се отвори на сребърна сватба? Модел Слънчоглед две Самозалепващи и Фолирани Етикети с бутилки за ракия сватба дизайн "Младоженци Дарлинг" в цветова гама по избор.

Refine Search

За клиенти от гр. Бутилка "Юсче " мл Безцветна бутилка с издължена гърловина. Модел "Наздраве" Цена - 4,20лв.

  • Етикети със Снимка и Рустик акценти в цветове по избор::
  • Самозалепващи и Фолирани Етикети с изящен дизайн "Младоженци Дарлинг" в цветова гама по избор.
  • Рисувано шише в жълто.
  • Сватбените етикети за бутилки, които wed-market.

Ако желаете да смените цветовете на даден етикет, от тук можете да изберете цветове по Ваш избор. Май - сватбено вино за Бутилка ГАЯ матирана Стаклена бутилка с вместимост мл. Ако желаете да смените цветовете на даден етикет, бутилки за ракия сватба, от тук можете да изберете цветове по Ваш избор.

Напишете отзив

На гърба на бутилката може да се изпише надпис с пожелание, който не променя цената. Дали за сватба, кръщене или юбилей, нека вашите бутилки придобият стил.

Бутилката е произведена в Европа и е с изключително здраво и надежно затваряне.

Изберете предпочитания от Вас вариант или ни пишете с още идеи - Сватбени Етикети със снимка и дизай. Подаръци за кръстник Медни икони Монети и сребърни лъжици. Подаръци за кръстник Медни икони Монети и сребърни лъжици.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.