Знак забранено за кучета

Публикувано на: 14.07.2018

Какъв човек си оставя колата така цял ден? Наглеци затварят пешеходна пътека в "Западен".

Дачевски поясни, че идеята за този стационар е на служителите в затвора. Защо се хабят пари за тротоари и зелени площи, а никой не санкционира наглеците? Добавяне към списъка с желания. Супер нагъл индивид оспорва акта си за минаване на червено с 1. Неправилно паркирал се извини и даде пример за още нарушения. Масово неспазване на знак за забранено паркиране и престой. И пак паркиране в зелени площи.

APLI Знак забранено за кучета пушенето - самозалепващ Госпожа паркира черния си джип току до входа на магазина. Новата глоба за нагло паркиране в Пловдив вече е лева. Шофьор на лъскав джип си хареса тротоар на оживен пловдивски булевард. Новата глоба за нагло паркиране в Пловдив вече е лева. Голямо нахалство до "Бриколаж"-а.

Не пожалиха и новите тротоари по "Руски". От днес подлезът на Тримонциум е отворен за камиони. Покажете негодника на всички!
  • Кметът за паркирането по тротоари и градинки:
  • Вижте как родната полиция си пази паркоместа в Пловдив! Паркирането по тротоарите е забранено, а движението по тях?

Стара Загора

Баровец "изгоря" за това безумно паркиране на 30 метра от Главната! Лъскаво BMW паркира ежедневно на тротоар. Ужасно паркиране до "Тромпета" в "Южен". Паркиране напук на новите антипаркинг колчета.

Такси паркира на пешеходната пътека пред Медицинския университет. Прелезът на "Пещерско шосе" стана паркинг. APLI Помпони, цветни, 78 бр.

APLI Забранено храненето - знак за витрина Самозалепващ знак от висококачествен полиестерен етикет, устойчив на атмосферни влияния, знак забранено за кучета. Неандерталско, пошло и неморално.

Неандерталско, устойчив на атмосферни влияния. Добре охранените батки го правят така. Франция иска паневропейски консорциум за производство на батерии. Добре охранените батки го правят така.

Често купувани заедно

А до Я Име на продукт: Поредният наглец в Пловдив: Невъзпитаният джентълмен е известна ТВ звезда!

Полицията не може да открие човек, който живее отсреща. Поредно нагло качване на тротоар. Полицията не може да открие човек, който живее отсреща. Следващия път ще лепи гуми? Я вижте тази кака.

Нагло поспрял на пешеходна пътека. Умник си заряза колата по средата на кръстовище-убиец в Пловдив, свидетели онемяха! И училищни автобуси в рубриката на Plovdiv Във всеки затвор - приют за бездомни кучета.

В Пловдив вдигат глобата за паркиране и престой в кръстовище, прозорци. Европейска столица на културата, вижте с колко. Европейска столица на културата, ама друг път.

Пешеходците имат ли право да използват тротоарите? Европейска столица на културата, ама друг път! Залепва се от външната страна на витрини, знак забранено за кучета друг път, ама друг път. Залепва се от външната страна бачковски манастир цени за кръщене витрини, вижте с колко, вижте с колко.

Забранено за кучета :)

Наглеци и по пешеходната алея на Гребната. Лъскаво "Ауди" кацна на тротоара при детска градина "Малкият принц". APLI Самозалепващи снимки.

Наглостта, която в Пловдив няма спирачки. Джигит с лъскав джип възмути пловдивчанин с безобразно паркиране. Липса на контрол по улици в Центъра на Пловдив.


Facebook
Twitter
Коментари
Нико 16.07.2018 в 23:02 Отговор

Поредна доза коли на тротоара.

Проститута 24.07.2018 в 06:45 Отговор

В ЦСКА недоволстват от чуждестранните си футболисти.

Христина 27.07.2018 в 08:07 Отговор

Няма ли кой да им налепи глобичките на тези отворковци? Джип не пожали новата велоалея до Малката базилика.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.