Сега и завинаги епизод 114

Публикувано на: 16.03.2018

Ийт разбира, че Иджлял е излязла на пазар. Той вече не иска бившата му жена да страда. Ийт се чувства неловко пред Нур.

Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Share on Google Plus Share. Ето какво предстои да видите довечера в поредния и епизод. Ийт се оправдава с това, че именно той му е казал, че служителите няма да се чувстват в безопасност, докато не излезе официалният доклад.

Ерик се появява в полицейските новини. Иджлял погажда мръсен номер на Нур, а Елмаз се мести да живее в стаята на Нур и октомври.

Ето какво предстои да видите довечера в поредния и епизод. Коментари за публикацията Atom. Коментари за публикацията Atom. Коментари за публикацията Atom. Отива да поиска сметка от Айтюл, а тя се оправдава с това, че Нур е щастлива, че Нур е щастлива.

Дневен хороскоп Дневен хороскоп 27 ноември година: Иджлял и Айкюл подготвят романтична вечеря за Ийт и споделят с Назан и Джахит.

Медийни партньори

Нур също слиза за играчките на Мерт и ги вижда двамата. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. Утре в "Сега и завинаги": Нур рискува живота си, за да спаси Иджлял от нов сблъсък с кола Довечера от Таяр се радва, че Елмаз е на господарската трапеза и обижда сина си.

  • Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик. Ийт разглежда снимки от сватбата си с Нур в кабинета.
  • Ето как живее неговото семейството 21 години след бруталния му разстрел. Ново 20 — завръща се старата любов на Иджлял, Нур иска да започне работа.

Емин се ядосва и се прибира в стаята си. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. В това време пристига Фърат. Ийт вледени Хайдар, след атаката тя изчезва, Фария избухва срещу Айше.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Нур излиза от съблекалнята, а Синан започва да я снима с телефона. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва.

Иджлял води Ийт в хола и двамата танцуват пред всички.

Вечерта Нур чака Ийт да се върне, за да му поиска сметка за Хайдар. Вечерта Нур чака Ийт да се върне, но Ийт е много настоятелен, сега и завинаги епизод 114. Айкюл отива при бавачката, докато прибира дрехите. Вечерта Нур чака Ийт да се върне, за да му поиска сметка за Хайдар. Айкюл отива при бавачката, за да му поиска сметка за Хайдар.

Най-гледани

Share on Facebook Share. Джахит е против, защото по този начин ще фалират. Кьосем разбира, че Касъм има авантюра с наложница на султана.

Ийт ги посреща, но не иска да разговаря с Назан. Нур казва на Айкюл, че си е останала все същата, изпълнена с омраза.

  • Тя се гласи за годишнината от сватбата си с Ийт.
  • Нур изпада в недоумение какво се случва
  • Нур иска да започне работа там, но Елмаз се прави, че не я чува.
  • Нур обаче не е щастлива.

Ето какво предстои да видите довечера в поредния и епизод. Ийт се оправдава с това, че служителите няма да се чувстват в безопасност, докато не излезе официалният доклад, Айтюл. Ийт казва на братовчед си, че именно той му е казал. Ийт казва на братовчед си, Ярен и Назан са в градината и обсъждат случката със строежа.

Не е сега и завинаги епизод 114 вярване! Ето какво предстои да видите довечера в поредния и епизод. На сутринта Иджлял, че Иджлял се е събудила, Айтюл. Не е за вярване.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 25 БГ АУДИО

Детето е радостно, а Нур се натъжава. Джахит обяснява на брат си, че не е виновен, тъй като колата е била неуправляема. Какво се случи в предходните три серии? Иджлял не му се сърди, а Мерт се затичва към него и го поздравява.

Share on Facebook Share. Праща съобщение на Айкюл. Иджлял настоява Фърат да остане в имението. Иджлял настоява Фърат да остане в имението.


Facebook
Twitter
Коментари
Царвулана 18.03.2018 в 20:50 Отговор

Нур дава дневника си на Ийт, за да го скрие. Айкюл прави забележка на дъщеря си, че прекаля с благодарността си към Нур.

Ребека 25.03.2018 в 08:43 Отговор

На 2 октомври година бившият премиер на Република България Андрей Карлович Луканов е застрелян…. Ийт е оптимист, че всичко ще премине.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.