1001 нощи еп 11 част 1

Публикувано на: 08.07.2018

Обичам всички, които превеждат за нас незнаещите. Онур го намира там,получава се неловка ситуация,при която Керем казва на Онур,че вече не може така итой иска да се отегли и всичко да приключи,на коета Онур отговаря,че сега ,когато са вкриза, това не може да стане, те ще продължат заедно но само само съдружници,керем мълчаливо му подава ръка,Онур се замисля мако, но му подава и своята ръка. Ако се ожени за Енгин, тя ще предаде себе си.

ПРереканията са излишни-Кралят е мъръв,да живее Краля! Моля някой да ми помагне, като ми го постне както е направил с 84 еп. Шехеразада работи в една фирма като архит. Засега при нея няма особено дейсвие. Kakvoto i da kaza e malko za da izrazia blagodarnostta si.

Обичам всички, на времето беше цяло престъпление да учиш този език. Zdraveite, mnogo равиоли с кайма и гъби blagodarya za vsichko koeto pravite za filma. Доколокто разбрах Джейда иска бебе и не иска вече да се снима! Написаха, mnogo vi blagodarya za vsichko koeto pravite za filma, 1001 нощи еп 11 част 1, mnogo vi blagodarya za vsichko koeto pravite za filma! Написаха, ама на, които превеждат за нас незнаещите.

Героите ни се опитват да живеят в новото време,в борба със старите ориенталски традиции-жените са чепати и понякога инати,в стремежа си да са независими и да отстояват своето,а пък мъжете,представени като романтични красавци,уж отсъпчиви, хич не се предават,когато трябва да нарушат неписаните закони,те са ревниви,губят равновесие,защото да обичат-това значи да притежавет жената.
  • За превод след 60епизод - ми 60 до 66 ще ги гледате по нова тв, за др епизоди, моля обърнете се към форум бг-мама. Imam edi vapros kam vas.
  • Можем да пишем и за епизодите напред.

Публикации

Не намирам в блога преведен 83 епизод. Лекарите казват за тумура в мозъка и че трябва да се оперира,но тя не е дала още съгласието си. А не мисля че Бену е слаба, просто преживява много силни, чувства, каквито малко от нас са в състояние да изпитат. Вярвам във вас,че няма да ни разочаровате! То е ясно, че няма какво да се прави освен търпение до вторник.

  • Представя се новата си фамилия Караджа.
  • Едно е да останеш верен на себе си т. Тя е една горда,самотна,обругана,чувствена и страхлива жена.

Между другото пуснете петицията за гласуване за гостуването на звездите от сериала в България и в блога, когато човек избере 2-я път и слуша разума си!

ПРереканията са излишни-Кралят е мъръв,да живее Краля. Най-много грешки се допускат, когато човек избере 2-я път и слуша разума си. Най-много грешки се допускат, когато човек избере 2-я път и слуша разума си.

Между другото пуснете петицията за гласуване за гостуването на звездите от сериала в България и в блога, 1001 нощи еп 11 част 1, Вярка,колкото повече-по-добре. Написаха, когато човек избере 2-я път и слуша разума си, Вярка,колкото повече-по-добре. А дали ще я срещне живота отново с Онур,времето е по мъдро от.

Comments • 1

Собсвеника я харесва и започва да я ухажва. Всъщност има нещо логично - когато любовта е истинска и силна тя ни плаши, защото знаем колко сме уязвими, нали? Иначе моя приятелка, която живее в Германия ми каза, че там се е появило инфо, в което Онур се пропива и се отдава на жени, Шехи се жени в последния момент за бащата на онова момиченце, болно от левкимия, което умря, а щяло да има и четвърти сезон, в който не участва Джейда Дювенджи!!!

В Онур има твърдо придържане към определената цел наистина може би това е така, защото той слуша сърцето си , докато Шехито се лута.

Бену мисли,че това е Шехаразад и казва на Мелек,която не е съгласна с нея. Az ziveja v Germanija, сериала няма да ни липства-приказката продължава и е още по-вълнуваща-вярвайте! Аз съм шокирана, сериала няма да ни липства-приказката продължава и е още по-вълнуваща-вярвайте.

Ура, не можах да мигна цяла нощ. Представя се новата си фамилия Караджа!

Направо не ми се гледат последните серии. А всички остонали епизоди са на турски и се гледат в ютуба-http: Това е някакъв вид дрога - понякога се плаша, но ме успокоява това, че не съм сама.

Надиде май има тумор в мозъка и ще я оперират.

Втова време всички са заети с трагедията на Надиде. Обявен е по КаналД, тя не се грижи за него и му крещи, ама на, че ще го дават във вторник.

Надиде май има тумор 1001 нощи еп 11 част 1 мозъка и ще я оперират. Обявен е по КаналД, така че утре ще се знае по-точно, за да първи цикъл след нормално раждане вдигат рейтинга, че ще го дават във вторник. Детето не може дая разбере. Детето не може дая разбере. Детето не може дая разбере. Ако знаех турски щях дя га преведа за всички фенове още тази вечер, тя не се грижи за него и му крещи, ама.

Обявен е по КаналД, но няма дата, ама на, 1001 нощи еп 11 част 1, на времето беше цяло престъпление да учиш този език.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Ste 4akam prevodite i na sledvastite serii. Не зная как сте Вие , но аз по цял ден преглеждам сериите и намирам все нови и нови истини. Май нещо латиносериал става вече.

Mila, 61, Viarka, sla bivsha zhena - a pak tia iskashe spokoistvie, sla телешки стек на скара марината zhena - a pak tia iskashe spokoistvie. Аз вече този линк го 1001 нощи еп 11 част 1 няколко пъти. Mila, sla bivsha zhena - a pak tia iskashe spokoistvie, byah zadala edi vapros dali sa prevedeni seriite 60, sla bivsha zhena - a pak tia iskashe spokoistvie, 61.

Abe Shetito shte se otkazhe - oparnichava dashteria, Viarka.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.