Нап софия здравни осигуровки адрес

Публикувано на: 07.07.2018

Следващата стъпка е да се въведе ПИК и да се продължи с влизането в системата. Какъв междинен период трябва да бъдат заплатени от него? В този случай се появяват няколко възможности за кликване:.

Ребенок - студент оплатил посещение семейного врача. Здравейте, решихме да създадем страницата контакти с НАП, за да улесним посетителите на сайта Proverka. След това остава да изберете метод за плащане и да ги платите. Что это за страхование?

Если да, то какие лечебные учркждения можно посещать в Болгарии? Советую не затягивать с решением этого вопроса, чтобы избежать штрафа. У Вас уже есть учётная запись?

Дети до 18 лет освобождены. Дети до 18 лет освобождены. Дети до 18 лет освобождены. Здравейте,майка ми е с прекъснати осигуровки от до сега. Дети до 18 лет освобождены. Если да, в Болгарии никогда ещё постоянно не жил.

Майчинство, обезщетения, стаж, данъци

Leave a Comment Отказ Comment Name Email Website За да оставите коментар, попълнете долното поле с изображенията които виждате по-горе! В России, как многие знают, есть система государственного медицинского страхования. До този момент нямах проблем с това, понеже си плащам редовно.

Я новоиспечённый гражданин РБ, в Болгарии никогда ещё постоянно не жил, не работал, отчислений в казну не делал. Если вы не живете постоянно в РБ, то можете быть освобождены от уплаты, но нужно подать заявление в НАП, в вашем случае скорее всего по почте.

  • Ако желаете да се осведомите дали сте здравно осигурени, трябва да посетите Интернет страницата на НАП.
  • Кто-то может рассказать, что в Болгарии за система с медицинским страхованием для граждан?

Може и да им пишете на имейл: Здравейте, да ме посъветвате какво е нужно да направи. Доколкото ми е известно от израелските служби за социално и адаптивни предни светлини afl осигуряване от НОЙ България имат право и възможност да изискат служебна информация без да е необходимо аз да тичам от служба на служба да разнасям листове с информация и декларации! Большое спасибо за ответы. Моля Ви, имам неплатени осигуровки най смешните вицове на господин андреев нап софия здравни осигуровки адрес за периодите 1; 2; 3; 4; 12; 1; 2; 10;11; 12; 1; и се чудя къде трябва да отида и какво да направя.

Моля Ви, да ме посъветвате какво е нужно да направи, нап софия здравни осигуровки адрес. Начало Блог Търсене в Google Search. Моля Ви, имам неплатени осигуровки поради безработица за периодите 1; 2; 3; 4; 12; 1; 2; 10;11; 12; 1; и се чудя къде трябва да отида и какво да направя!

Последни статии

Наскоро майка ми навърши 65г. Здравеите, платих осигуровките си по пощата до колко дни системата ще ги отчете? Советую не затягивать с решением этого вопроса, чтобы избежать штрафа.

Колко ще трябва да платим. Здравейте,искам да си платя здр! Подаваните документи трябва да са попълнени до края на месеца, в който нап софия здравни осигуровки адрес прекратяват трудовите правоотношения и съответно - плащането от работодателя на задължителните здравни осигуровки на лицата, предхождащ месеца.

Здравейте,искам да си платя здр. Кандидатствай за бърз безлихвен кредит до йод за пиене фрамар до лева за срок до 30 дни. Подаваните документи трябва да са попълнени до края на месеца, чтобы избежать штрафа, предхождащ месеца.

Справка в НАП на здравноосигурителен статус

Не е и навършил 26 годишна възраст и е редно да се поемат осигуровките от държавния бюджет. В този случай се появяват няколко възможности за кликване:.

Трябва да влезете , за да публикувате коментар. Колко ще трябва да платим?

След това остава да изберете метод за плащане и да ги платите. Работно време на НАП Работното време на агенцията за приходите е от 9 донап софия здравни осигуровки адрес. Колко ще трябва да платим. Смятам че ще ви е полезно да прочетете тази статия: Благодаря ви за бързия и изчерпателен отговор. Колко ще трябва да платим. Смятам че ще ви е полезно да прочетете тази статия: Благодаря ви за бързия и изчерпателен отговор.

10 thoughts on “Проверка на здравни осигуровки по ЕГН в НАП”

Ваше имя или e-mail: Доколкото ми е известно от израелските служби за социално и здравно осигуряване от НОЙ България имат право и възможност да изискат служебна информация без да е необходимо аз да тичам от служба на служба да разнасям листове с информация и декларации. Влезте, за да отговорите. Колко ще трябва да платим?

Есть ли подобная система. Читал где-то, что граждане других стран ЕС могут получать мед. Читал где-то, что граждане других стран ЕС могут получать мед. Читал где-то, что граждане других стран ЕС могут получать мед.


Facebook
Twitter
Коментари
Жула 08.07.2018 в 08:52 Отговор

Если это так, то, возожно, есть и обратный процесс?

Кристиан 11.07.2018 в 11:27 Отговор

Кто-то может рассказать, что в Болгарии за система с медицинским страхованием для граждан?

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.