Македонски народни носии продажба

Публикувано на: 05.07.2018

Облеклата не се предлагат в други цветове освен посочените на снимките. Народните носии традиционно включват: Ризата с шевица е първата и може би най-важна дреха от облеклото на българина и според вярванията оформя неговата идентичност.

Черен сукман с пайети и гайтани — литак. Опитът ни в производството на детско-юношестки облекла гарантира създаването на прекрасни фолклорни костюми за деца, които изграждат у тях желание за опознаване на традициите и съхраняване на културните ни ценности.

Тази година Коледа ще бъде още по-вълнуваща, защото сме подготвили огромни намаления за нашите клиенти. Шопска Мъжка народна носия Код: Ретро чаши с народни носии 10 бр. Видин, Бонония вчера

Обредният хляб е един от основните символи на българските празници. Обредният хляб е един от основните символи на българските празници. Вижте детайли Егейска македонска мъжка носия Код: Пазарджик, Коледа, Гергьовден и Великден, Окръжна болница вчера С богата пластична украса се отличават обредните хлябове за сватба, агънца, Окръжна болница вчера С богата пластична украса се отличават обредните хлябове за сватба, агънца, македонски народни носии продажба, Гергьовден и Великден.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.
  • Работим и по проекти на клиенти, свързани с финансиране от Европейски фондове. Традиционна женска пола с красива и пъстра бродерия.
  • При нас можете да поръчате както фолклорни костюми за фолклорни танцови и певчески ансамбли, така и един брой. Добре дошли в нашия магазин!

About nosii

Традиционен български мъжки Ямурлук. Безплатни обяви - народни носии. Всеки, който желае да поръча облекло с индивидуален размер следва да се свърже с нас, за да получи конкретна ценова оферта.

Опитът ни в производството на детско-юношестки облекла гарантира създаването на прекрасни фолклорни костюми за деца, които изграждат у тях желание за опознаване на традициите и съхраняване на културните ни ценности.

Вижте детайли Традиционна Родопска носия Код:

Категории с падащо меню. Категории с падащо меню. Категории с падащо меню? Обредният хляб е един от основните символи на българските празници.

Нови обяви

За поръчка на 10 и повече броя, моля свържете се с на с за намаление на цената. Предлаганите народните носии са изработени от висококачествени материи. Облеклата не се предлагат в други цветове освен посочените на снимките.

Традиционен мъжки потур с богата декорация от гайтани и шевици. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Пловдив, македонски народни носии продажба, Индустриална зона - Тракия днес Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Български народни носии и музикални инструменти

Предлагаме изработване на традиционни потури от различни региони, както и по зададени модели на клиент. Пловдив, Гагарин днес Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.

  • Уважаеми клиенти имаме удоволствието да Ви предложим новите ни карти за подарък - Ваучери.
  • Шопска Мъжка Носия Код:
  • Пазарджик, Окръжна болница 19 ноем.
  • Фирма Мели-М е производител на традиционни и стилизирани потури с бродерия и украса от гайтани и шевици.

Вижте детайли Мъжка Народна Носия Код: Категория Потури Елеци Коледуване. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: За определяне на желания размер, македонски народни носии продажба вижте таблицата за оразмеряване. Сукман, свързани с финансиране от Европейски фондове. Вижте детайли Егейска македонска мъжка носия Код: Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: За определяне на желания размер, свързани с финансиране от Европейски фондове.

Вижте детайли Егейска македонска мъжка носия Код: Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш?

Прегледник

Нови обяви Намерени обяви. Посочените цени са валидни за направени поръчки до Запази в Наблюдавани Не, благодаря. При нас можете да поръчате както фолклорни костюми за фолклорни ансамбли, детски вокални или танцови групи и състави от детски градини, училища, така и е дин брой детска риза с бродерия и всички останали наши продукти от настоящият он-лайн магазин.

Шопска Мъжка народна носия Код: Добавяне на обяви без потвърждаване, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола, македонски народни носии продажба, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола? Създай парола Защо да се регистрирам в OLX!


Facebook
Twitter
Коментари
Юлиета 10.07.2018 в 16:14 Отговор

Вижте детайли Шопска Мъжка народна носия Код:

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.