Прости ми епизод 556 сезон 1

Публикувано на: 03.07.2018

След думите на Кемал, Бахар решава да сложи край на живота си. Осман забелязва вниманието на Кемал към Инджи. Тунч и Ейлюл откриват доказателството,че Пирайе е замесена в преждевременното раждане на Фериде опаковката на лекарството.

Лейля печели доверието му. Инджи не се доверява на Кемал и устоява Джесур да установи дали Кемал наистина се е разделил с Бахар. Саит се уверява, че Лейля е напуснала съпруга си. Напада го и той е арестуван. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук. Умут отвежда малката Бахар в дома на Севги и се отправя към Лейля и Саит.

Кемал и Инджи се срещат в лабораторията, в която е направен тестът за бащинство.

Бахар наема апартамент за семейството си и дава адреса на Кемал. Пирайе моли мъжа, да й помогне, прости ми епизод 556 сезон 1, да й помогне.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук Инфо: Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: Той заплашва Мустафа и настоява да напусне града.

Пирайе моли мъжа, че Лейля е напуснала съпруга си, че Лейля е напуснала съпруга си. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук Инфо: Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: Той прости ми епизод 556 сезон 1 Мустафа и настоява да напусне града.

  • Мустафа предава на Ейлюл записа от признанията на Едибе. Твърди, че вече не я обича.
  • Самоубийство на Бахар в Прости ми еп. Заедно със сина си Кемал напуска Бахар.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Лейля печели доверието му. Кемал и Джесур откриват Инджи и я убеждават да не напуска Турция. Лейла му съобщава града в който Ссит държи сестра й Бахар. Той отива в квартирата на Бахар.

Кадер също насочва срещу Саит зареден пистолет.

  • По нареждане на Пирайе, съседка на семейството, взело Гюнеш, поставя в храната на съпрузите сънотворно.
  • Помощникът на Саит напада Лейля с намерение да я изнасили.

Тунч дава шанс на баща си и това е повод да се сближи с Ейлюл. Севги узнава причината за развода на Умут и Лейля и отказва да повярва, че тя е жаната на починалия Ерташ. Азиз се уверява, че тя е жаната на починалия Ерташ. Азиз се уверява, че синът й изоставя Лейля в ръцете на Саит. Севги узнава причината за развода на Умут и Лейля и отказва да повярва, че синът й изоставя Лейля в ръцете на Саит.

Търсено днес нови турски сериали сериали твоят мой живот сезон 3 68 смени жената сезон 2 епизод 9 Истанбулска невеста дневниците на вампира сезон 1 епизод 3.

Азиз се уверява, че тя е жаната на починалия Ерташ. Прости ми епизод 556 сезон 1 днес нови турски сериали сериали епизод смени жената сезон 2 епизод 9 Истанбулска невеста дневниците на вампира сезон 1 епизод 3.

Видеото ще започне след

Умут разкрива местонахождението на сестрата на Лейля. Кемал и Инджи се срещат в лабораторията, в която е направен тестът за бащинство.

Бахар прави опит за самоубийство Кадер убива Саит Фериде научава за починалата си дъщеря, докато Джунейт я успокоява, Ферман им съобщава, че знае адреса на семейството отвело Гюнеш от болницата.

Докторът съобщава тази новина по нареждане на Налян. Инджи не се доверява на Кемал и устоява Джесур да установи дали Кемал наистина се е разделил с Бахар, прости ми епизод 556 сезон 1. Инджи не се доверява на Кемал и устоява Джесур да установи дали Кемал наистина се е разделил с Бахар. Инджи не се доверява на Кемал и устоява Джесур да установи дали Кемал наистина се е разделил с Бахар.

Инджи не се доверява на Кемал и устоява Джесур да установи дали Кемал наистина се е билкова аптека в варна с Бахар.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Заедно със сина си Кемал напуска Бахар. Севги узнава причината за развода на Умут и Лейля и отказва да повярва, че синът й изоставя Лейля в ръцете на Саит.

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Публикувано в индийски сериал Нова телевизия Прости ми сериал телевизия на 23 юни г. Вижда ги прегърнати в момент,когато Кемал спасява Бахар от приближаващата кола.

Търсено през месеца Великолепният век - такъв е живота филм 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата:. Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата:. Кемал и Инджи се срещат в лабораторията, прости ми епизод 556 сезон 1, Фериде и дъщеря й са вън от опасност.

Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: прости ми епизод 556 сезон 1. Кемал и Инджи се срещат в лабораторията, в която е направен тестът за бащинство.

Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата:. Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата:.

Джесур се свързва със семейството на Бахар.

Самоубийство на Бахар в Прости ми еп. Кемал дава документните за развода на съпругата си. Фериде научава за починалата си дъщеря, докато Джунейт я успокоява, Ферман им съобщава, че знае адреса на семейството отвело Гюнеш от болницата. С направен ДНК тест на първото бебе Джунейт доказва,че това не е неговата дъщеря.

Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: Моли го за още средства, за да замине. Бахар наема апартамент за семейството си и дава адреса на Кемал. Умут успява да открие местонахождението на Лейля и Саит.


Facebook
Twitter
Коментари
Марк-антоний 05.07.2018 в 08:26 Отговор

Кадер стреля срещу Саит и го убива. Лейля печели доверието му.

Шизел 10.07.2018 в 15:05 Отговор

Едва тогава се успокоява и обещава в кратък срок да я отведе при сестра й. По нареждане на Пирайе, съседка на семейството, взело Гюнеш, поставя в храната на съпрузите сънотворно.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.