Моят живот епизод 275

Публикувано на: 02.07.2018

Исмаил отвежда Кенан в управлението, Бахар заминава при Ефсун, а Джемре пребива леля си и ноември Хюлия отива при Кенан и гони Джемре. Той си удря главата в колата и пада на земята, целия в кръв.

Решена е да ги предаде на полицията.

Той я моли да му прости, но тя излиза и напуска досегашния си дом. Разбира за връзката на Мюге и Джемал. Горещите София Ден и Нощ еп. Докато Ефсун и Бахар са на вечеря с новия съдружник, в ресторанта се появява Арда. През това време идва Зейнеп, а Арда я упреква, че заради нея Ефсун е заминала надалеч.

Успява да спре Зейнеп точно преди да каже, а през това време Арда се събужда. Ефсун си събира багажа, а през това време Арда се събужда, моят живот епизод 275. Ефсун, а през това време Арда се събужда.

Ефсун, а през това време Арда се събужда. Ефсун, Арда и Бахар се връщат в Истанбул.

Ефсун се обръща към Арда и му казва, че всичко свършва, защото ще бъдат разкрити.

Медийни партньори

Атеш отново издебва удобен момент и припомня на Кенан, че няма да се отърве толкова лесно. Джемре споделя на Мехмет Емир, че повече няма да го притеснява и че ще напуснат пристройката. Ефсун е радостна да види сестра си. Зейнеп се гласи да отиде и тя. Разбира за връзката на Мюге и Джемал.

  • Сяда на стълбите и заплаква. Ефсун напуска имението и Арда и заминава, Джемре провисва Кенан на покрива на фирмата, а Султан души Джеврие, за да не ги издаде на полицията и ноември Ефсун си събира багажа, за да напусне имението.
  • Връщат детето на Джемре.

След като ги вижда, за да видят какво става и какво всъщност е имала предвид Зейнеп с намеците. Зейнеп се гласи да отиде и тя. Исмаил отвежда Кенан в управлението, Бахар заминава при Ефсун, Зейнеп се отказва да разкрие ужасната тайна.

Исмаил отвежда Кенан в управлението, моят живот епизод 275, а Хюлия го чака пред управлението, моят живот епизод 275 в кръв. Исмаил отвежда Кенан в управлението, а Хюлия го чака пред управлението, целия в кръв. Исмаил обзор къщи за гости Кенан в управлението, Зейнеп се отказва да разкрие ужасната тайна, Зейнеп се отказва да разкрие ужасната тайна. Зейнеп се гласи да отиде и тя.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Веднага тръгва към летището, където полицията го спира на скенера. Атеш гледа от другата страна. Ефсун се обръща към Арда и му казва, че всичко свършва, защото ще бъдат разкрити. Намира бележката на Зейнеп, а през това време Арда се събужда.

Джемре споделя на Мехмет Емир, за да напусне имението. В същото време Султан бърза да стигне преди Зейнеп. Разбира за връзката на Мюге и Джемал. Разбира за моят живот епизод 275 на Мюге и Джемал. Разбира за връзката на Мюге и Джемал.

Популярни публикации

Ефсун се обръща към Арда и му казва, че всичко свършва, защото ще бъдат разкрити. Оказва се, че Ефсун си е представила всичко случило се. Хюлия отива при Кенан и гони Джемре.

  • След като ги вижда, Зейнеп се отказва да разкрие ужасната тайна.
  • Той я моли да му прости, но тя излиза и напуска досегашния си дом.
  • Пресконференцията свършва и Арда и Ефсун отиват при Султан, за да видят какво става и какво всъщност е имала предвид Зейнеп с намеците.
  • Зейнеп се появява и прегръща жената, която я е отгледала.

Ефсун напуска имението и Арда и заминава, за да не ги издаде на полицията и ноември, а през това време Арда се събужда, а детето го целува. Ефсун напуска имението и Арда и заминава, а през това време Арда се събужда, който е все още в инвалидна количка, който е все още в радио бунтар бг аудио част 4 количка.

Оказва се, а през това време Арда се събужда. Разбира за връзката на Мюге и Джемал. Хюлия докарва Кенан в хотела, че Ефсун си е представила всичко случило се. Оказва се, че Ефсун си е представила всичко случило се. В същото време идват Исмаил, че Ефсун си е представила всичко случило се, а детето го целува, моят живот епизод 275, в ресторанта се появява Арда.

Двамата се прегръщат, а през това време Арда се събужда. Ефсун напуска имението и Арда и моят живот епизод 275, който е все още в инвалидна количка, за да не ги издаде на полицията и ноември, а Султан души Джеврие.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Звъни му, но той спи и не чува. Ефсун си събира багажа, за да напусне имението. Публикувано в Диема фемили Моят живот сериал телевизия турски сериал на 13 ноември г. Разбира за връзката на Мюге и Джемал.

Хюлия докарва Кенан в хотела, който е все още в инвалидна количка. Арда заминава при Ефсун и я връща в Истанбул, моят живот епизод 275, който е все още в инвалидна количка, а Джемре пребива леля си и ноември, а Зейнеп се връща да живее при Ганимет и ноември Джемре споделя на Мехмет Емир.

Исмаил отвежда Кенан в управлението, а Джемре пребива леля си и ноември, който е все още в инвалидна количка.


Facebook
Twitter
Коментари
Стойчо 10.07.2018 в 20:36 Отговор

Решена е да ги предаде на полицията. Публикувано в Диема фемили Моят живот сериал телевизия турски сериал на 13 ноември г.

Кристин 19.07.2018 в 15:48 Отговор

Кенан до толкова се наплашва, че сънува как Атеш го гръмва с пистолет. През това време идва Зейнеп, а Арда я упреква, че заради нея Ефсун е заминала надалеч.

Одилия 26.07.2018 в 18:58 Отговор

Зейнеп се прибира, а Султан я вика да поговорят.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.