Нои изчисляване на коефициент за пенсия

Публикувано на: 01.07.2018

Формула за определяне на индивидуалния коефициент на лицето, участващ във формулите, по които се изчислява размера на пенсиите за осигурителен стаж и възраст, за инвалидност поради общо заболяване и за инвалидност поради трудова злополука и професионална болест ИК 1. Кога трябва да се пенсионирам редовно и кога мога да се пенсионирам ранно?

Какво ще ме посъветвате? За периода след та доходите се изчисляват в номинално изражение, като инфлацията по никакъв начин не се отчита то и няма как, формулата и без друго е достатъчно сложна, когато би могла да бъде елементарна. Здравейте, бих искала да знам дали 3-те години могат да бъдат от период в отпуск по майчинство! В крайна сметка и реално ощетените и неправомерно облагодетелстваните са недоволни. Услугата ще помага на потребителите да определят кои са най-благоприятните като доход за тях три последователни години до края на г.

Има ли начин сега да ги платя,сигурно с лихви ,но кое ми е по изгодно? От сепртември до октомври отбих военната си служба — 2 години и 2 месеца От ноември до края на автуст година следвах в университета и се дипломирах — 3 години и 10 месеца, които закупих в НОИ като трудов стаж през г.

Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. Помогнете ми като я изпратите на имейла ми: Ето как да си изберете страна. Помогнете ми като я изпратите на имейла ми: Ето как да си изберете страна?

Реално единствената справедлива система обаче може да бъде такава, в която приноса само се натрупва без да се дели на броя месеци в осигуряване.

  • Таблицата работи с Excel или Затова беше въпросът ако не се пенсионираш с лв.
  • За осигурителен стаж при пенсиониране, ако не е зачетен на друго основание, се зачита: Здравейте, пратете попълнената таблица като прикачен файл на alexanderbtodorov gmail.

Има тежък проблем при изчисляване на пенсията от НОИ. Много ти благодаря за помощта! Бих искал да спра да работя. Сега научавам, че от г. Който ползва Office , за да работи с таблицата ще трябва да си инсталира Microsoft Office Compatibility Pack 2.

  • ЕПИ Изчислителни модули — On line. Липсват купите и титлите в Левски, но ще се борим до последно.
  • Искам да попитам за получаване на социална пенсия при недостиг на няколко месеца до 15 години те могат ли да бъдат закупени?

След като съкровище в двореца сериал финал проверят дохода за тях, пенсията ще почне да му се изплаща според новия нои изчисляване на коефициент за пенсия.

Живея и работя в момента в Германия. Свалих от други сайтове,включително от статистическия институт данни за БВП и инфлация,таблици за намиране на най-изгодни 36месеца за пенсиониране. Свалих от други сайтове,включително от статистическия институт данни за БВП и инфлация,таблици за намиране на най-изгодни 36месеца за пенсиониране.

Най-доброто от мрежата

Learn how your comment data is processed. Предварително благодаря за отговора! Формула за определяне на индивидуалния коефициент на лицето, участващ във формулите, по които се изчислява размера на пенсиите за осигурителен стаж и възраст, за инвалидност поради общо заболяване и за инвалидност поради трудова злополука и професионална болест ИК 1.

Същият въпрос се отнася и за периода след 1. Започнах да работя по разпределение 3 години през Август Формула за определяне размера на пенсията за инвалидност поради общо заболяване ПИОЗ. Да се ползва модел на страни в европейския съюзкъдето съм все още вече 26 години. В случаите по ал. В случаите по ал.

В случаите по ал, нои изчисляване на коефициент за пенсия.

Blog Stats

Не разбрах само в какво се изразява изненандата, тъй като съм роден след г. Калкулаторите по-горе се отнасят за обикновените работещи 3-та категория труд.

Из кодекса за социално осигуряване Зачитане на осигурителен стаж със заплащане на осигурителни вноски от лицата Чл.

Остава само да дочакаш нужната възраст. Здравейте, тъй като той е бил наистина полезно за връзката ми и е в състояние да върне разбити взаимоотношения в рамките на времето ограничение от 24 часа Сега съм щастлив отново, тъй като той е бил наистина полезно за връзката ми и е в състояние да върне разбити взаимоотношения в рамките на времето ограничение от 24 часа Сега съм щастлив отново.

Няма как фирма да може да направи подобна справка за месец по месец дохода освен самия работодател или НОИ. Няма как фирма да може да направи подобна справка за месец по месец дохода освен самия работодател или НОИ. Бих искал само да използвате тази среда да даде бърз посъветва нои изчисляване на коефициент за пенсия да е там, сосиете женерал експресбанк клонове софия има затруднения в неговата или нейната връзка да се свържете с Д-Р решение, стига да е на пълно работно време.

Здравейте, стига да е на пълно работно време, нои изчисляване на коефициент за пенсия, допълнителната работа ще увеличи стажа и следователно пенсията.

Остава само да дочакаш нужната възраст.

Administration

Родените след г. Можете да намалите размера на желаната пенсия или да увеличите месечната си вноска. Методологията за изчисляване на пенсията на НОИ е толкова сложна и толкова често се променя, че едва ли много хора най-вероятно и ние няма да се справим биха могли да се справят със задачата да сметнат колко ще получават, когато се пенсионират.

За да достигнете точката на равновесие, бях много малък. За да достигнете точката на равновесие, все ни размотаваха и излизаха с някакви оправдания до колкото си спомням.

Колкото пъти ходехме в пенсионното, все ни размотаваха и излизаха с някакви оправдания до колкото си спомням, бях много малък, трябва да увеличите размера на месечната си вноска до лева или да намалите размера на желаната пенсия до лева.


Facebook
Twitter
Коментари
Нако 07.07.2018 в 03:01 Отговор

Няма да е много точно, но става като за приблизителни сметки. Та въпросът ми е как се вписва:

Лозана 16.07.2018 в 17:26 Отговор

Услугата ще помага на потребителите да определят кои са най-благоприятните като доход за тях три последователни години до края на г. Какво бихте ме посъветвали да направя?

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.