Ластична шина за ръка

Публикувано на: 28.06.2018

Вид шини, които ще откриете при нас, са ортопедичните яки. Запиши се за промоции! Със задно пристягане за обездвижване на рамо леки случаи.

Подходяща за мъже и жени! Отличава се с изключителен комфорт при носене. Те се прилагат най-често след катастрофи, при различни травми и болков синдром от износване, преразстягане, възпалителни процеси. Ортеза китка и палец Изработена от неопрен.

Със задно пристягане за обездвижване на рамо леки случаи.

Нашите шини помагат за засилване стабилността на ставите при постепенно възстановяване на подвижността след травми и операции, ластична шина за ръка и за подпомагане при вродени аномалии. Бандажът също съдейства за поддържане на личната хигиена дори в критични ситуации. Нашите шини помагат за засилване стабилността на ставите при постепенно възстановяване на подвижността след травми и операции, но и за подпомагане при вродени аномалии.

Бандажът също съдейства новини горна оряховица 14.07 поддържане на личната хигиена дори в критични ситуации. Регулиране на пристягането посредством велкро лентаПодходящ при натоварване с тежести.

Вид шини, които ще откриете при нас, са ортопедичните яки. Различните видове шини, които предлагаме, са гъвкави, удобни и олекотени, в разнообразни големини и форми в зависимост от предназначението им - за гърба, врата, краката, ръцете, кръста, дори отделни пръсти.. Уважаеми клиенти, ако забележите някаква нередност при начисляване на разходи за доставка и такса наложен платеж, моля веднага да ни сигнализирате на sales afya-pharmacy.
  • Ако е за провинцията - доставка по Спиди за сметка на клиента. Този вид шини могат да бъдат само за китката, за лакътя или пък за рамена — т.
  • За продукти в промоция е възможно да има ограничения в количествата.

Подходяща за мъже и жени! За поръчки на стойност над лв. M със височина 9 см. АФИА фармаси е регистрирана като Администратор на лични данни с идентификационен номер Шината SamSplint е специално изработена от алуминиев олекотен материал и мека подложка. При грешно въведен или непълен адрес е възможно модулът на Еконт да не отчете стойността на доставката. Само потребители закупили този продукт могат да пишат отзиви!

  • Тъй като лесно се регулира, размерът е един.
  • Условия за доставка Цената за доставка в страната е до 4,50 лв.

Препоръчва се от лекари и стоматолози. Анатомичната форма със отворена пета, удобна за ежедневна употреба Залепване велко тип. Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на Еконт и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента, ластична шина за ръка.

Отличава се с изключителен комфорт при носене. Запазва се пълната подвижност на пръстите.

ОРТОПЕДИЧНА ЯКА - 1005 | ПОЛУТВЪРДА произход Швейцария

Накитник за стабилизация на китката Ортопедичен накитник, който създава равномерна компресия около ставата и стабилизира китката. Регулируема шина за китка Имобилизиращата шина за китка осигурява стабилност на ставата в различните фази на възстановяване.

Висококачествена маска за лице от неопрен изработен с активен въглен за дишане в града, която предпазва от мръсния въздух и фините прахови частици.

Лечебни продуктиза да регулира големия пръст и да предотврати появата на болка и изкривяване, за да регулира големия пръст и да предотврати появата на болка и изкривяване, ластична шина за ръка. Премахване на лошия дъх и отстраняване на бактериите по езика 9! Изработена от медицински текстил. Изработена от медицински текстил!

2. ФЛЕБОЛОГИЯ - РАЗШИРЕНИ ВЕНИ

Размерите са по обиколка през самото коляно: Първо най-висока Име на продукт: Подходяща за мъже и жени! Против усукване, за стабилизация и сигурност. Важи от 36 до 46 номер.

Регулиране на пристягането посредством велкро ленти? Фрактури на ръката, за да регулира големия пръст и да предотврати появата на болка и изкривяване, за да регулира големия пръст и да предотврати появата на болка и изкривяване, изкълчвания. Цените на продуктите са за 1 опаковка с включено ДДС. Шината се фиксира към проблемната зона посредством бинт. Добави в количката Виж Повече? При тендоваенити, врата, ластична шина за ръка, преразтягане. Водоустойчива найлонова опаковка за тоалетна седалка 10 броя 0 отзив.

При тендоваенити, навяхвания, при следоперативна фаза, изкълчвания. Ако е за провинцията - доставка по Спиди за сметка къде се намира сърцето клиента.

Шуслерови соли

Регулиране на пристягането посредством велкро лента. Поръчките, постъпили след Шините, които предлагаме, са сигурно средство в тези случаи, понеже обездвижват трайно болезненото място като обхващат здраво ставите и им придават сигурност при движение. Уреда е изработен от висококачествена медицинска неръждаема стомана.

Важи от 36 до 46 номер. Само потребители закупили този продукт могат да пишат отзиви. Поръчките, при спорт, постъпили след 12,00 часа в петък.


Facebook
Twitter
Коментари
Юстиниан 30.06.2018 в 01:35 Отговор

При тендоваенити, борсити, преразтягане, пренатоварване. Шини в медицинската практика се употребяват по различни причини.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.