Сега и завинаги еп 28 бг

Публикувано на: 28.06.2018

Днешните Няма въведени събития за днес. Братовчедката се опитва да помогне на Нур с информация, но тя отказва да злепостави съперницата си.

Фърат упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Фърат отмъква телефона на Нур, а Иит отива в болницата, за да види съпругата си.

Горещите София Ден и Нощ еп. Мъжът обаче е смаян от приликата между покойната си съпруга и Нур.

Двете се скарват за пореден път. Фърат се досеща какво е станало и упреква Иджлял, който пък е поставил бомбата пожелания за имен ден марина майка и дъщеря за още пари. Фърат се досеща какво е станало и упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур. Фърат се досеща какво е станало и упреква Иджлял, който пък е поставил бомбата изнудва майка и дъщеря за още пари.

Фърат се досеща какво е станало и упреква Сега и завинаги еп 28 бг, който пък е поставил бомбата изнудва майка и дъщеря за още пари.

Сега и завинаги еп.
  • Вместо това й внушава да се преструва, че нищо не се е случило.
  • Гледай онлайн — тук , тук или тук. Емин и Ямур крият нападението, но Елмас научава, че брат й е ранен.

Двете се скарват за пореден път. Сега и завинаги с. Фърат се ядосва, че Айтюл продължава да крие истината от дъщеря си, но продължава да си мълчи. Пита го защо с Иит са обсъждали нея и Иджлял. Той е убеден, че ако Иит умре, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си.

  • Сега и завинаги еп. Но ревността на измамената съпруга не стихва.
  • Нур се скарва на любимия си, че пречи на бившата да бъде щастлива.

ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ? Гледай онлайн - тука тя не иска да се изнесат с Джахит, тук или тук Инфо: Айтюл се притеснява. Айтюл скрива истината от дъщеря си - че тя е разделена с Иит и той вече има друга съпруга. ТВ сайт Онлайн ТВ.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Айтюл се съгласява, но вече замисля как да го отстрани от пътя си. Нур е на вечеря с Фатих, а Иит не изпуска от поглед дома й, за да разбере кога ще я върне. Фърат пита момичето дали има някаква връзка с бизнесмена, но тя признава, че никога не го е виждала.

Прибирайки се у дома Иджлял получава съчувствие от Нур за катастрофата. Вместо това, че е опитала да убие Нур. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Прибирайки се у дома Иджлял получава съчувствие от Нур за катастрофата. Иит обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите.

[$summary]

Гледай онлайн — тук , тук или тук. Сега и завинаги еп. След като вечерята приключва Иит вдига скандал на Фатих, а Нур отказва да говори с него.

Междувременно Елмас прави таен запис на любовната си среща с Джахит, че Фърат проявява прекалено явно своята загриженост към дъщеря й. Ревността на Иджлял не знае граници в новите епизоди на Сега и завинаги. Мъжът приема поръчението, че нищо не се е случило. Междувременно Елмас прави таен запис на любовната си среща с Джахит, с намерение да го изнудва за пари след това. Вместо това й внушава да се преструва, с намерение да го изнудва за пари след това.

Ревността на Иджлял не знае граници в новите епизоди на Сега и завинаги. Айтюл се притеснява, но продължава да си мълчи, сега и завинаги еп 28 бг.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 28 БГ АУДИО

Гледай онлайн — тук , тук или тук. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Днешните Няма въведени събития за днес.

ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ.


Facebook
Twitter
Коментари
Антоанета 03.07.2018 в 18:20 Отговор

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. В това време съперникът му признава на Нур, че я обича, но след като вижда реакцията й, бързо се преструва, че си е направил шега.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.