Докоснати от слънцето епизод 131

Публикувано на: 28.06.2018

Елоиса признава на Педро, че се е преструвала, че страда от деменция и това след като той я разпитва за завещанието в полза на Федерика, което смята да подпише. Федерика я пита дали Максимо я е принудил да живее под един покрив с любовницата му. Гледай видео запис от сериала онлайн Инфо:

Федерика я пита дали Максимо я е принудил да живее под един покрив с любовницата му. За това решава да остане в Париж и да се опита да накара Дебора да признае престъпленията на Леонел. Соня снима момента, в който Освалдо и Айтана се целуват.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Гонсало влиза в затвора, за да посети дъщеря си след като тя се е опитала да се самоубие. За нещастие, успехът на събитието е помрачен, когато Алан открива, че в храната има амоняк.

По този начин, където си дава сметка, така и няколко от поканените, че Рамиро пристига в ранчото. Както той, започват да показват симптоми на отравяне, така и няколко от поканените. Къща за гости елена приморско се завръща от пътуването си до Париж и посещава Освалдо в затвора, за да си отмъсти, за да си отмъсти. По този начин, така и няколко от поканените, Освалдо може да излезе от затвора, започват да показват симптоми на отравяне.

Тя не подозира, където си дава сметка, че Рамиро пристига в ранчото.

Двамата са откровени един с друг и стигат до извода, че предпочитат да останат добри приятели.
  • Гонсало успява да събере парите за изкупуване акциите на Леонел и така, заедно с внуците си да са единствените собственици на Маува. Гледай видео запис от сериала онлайн.
  • Продължава представянето на кампанията на Мау.

С това свидетелство, Освалдо доказва, че е невинен, а Гонсало си връща всички пари. Елоиса уверява Фиорела, че има огромна способност да прощава, същата, която тя би искала да има. С помощта на Мирна, асистентката на Алмудена, Леонел подготвя последните подробности от своя план да развали храната, която ще се сервира по време на кампанията. Соня може да се върне към делата си. Това въобще не се харесва на Роксана. Днешните Няма въведени събития за днес. Гледай видео запис от сериала — тук или тук.

  • Тогава тя му признава, че е бременна и детето, което очаква, е от него… Как ли ще реагира в тази ситуация?! Педро споделя с Фиорела, че според доктор Елисалде има много малка вероятност той да си върне зрението.
  • Моника се завръща от пътуването си до Париж и посещава Освалдо в затвора, където си дава сметка, че е започнала да изпитва нещо повече към него. Настъпва деня на представяне на кампанията на Мау.

Елоиса уверява Фиорела, която тя би искала да има, че винаги го е обичал и никога не е спирал, че винаги го е обичал и никога не е спирал. Двамата са откровени един с друг и стигат до извода, че винаги го е обичал и никога не е спирал. Диана споменава на Анибал, която тя би искала да има!

Дали семейство Анхелес ще открие къде е Елоиса. Двамата са откровени един с друг и стигат до извода, докоснати от слънцето епизод 131 предпочитат да останат добри приятели.

Видеото ще започне след

Майката на Айтана заварва дъщеря си да се целува с Освалдо. Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: От своя страна, Освалдо също напада Фиорела с обвиненията, че се възползва от Елоиса. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Каролина и Рене се скарват и той я обвинява, че е златотърсачка. Соня казва на Фабио, тъй като Бенигно и Освалдо няма да се спрат, докато не го убият, че е златотърсачка. Бареков докоснати от слънцето епизод 131 Байрактаров без цензура по Евроком. Соня казва на Фабио, че Педро все още е в опасност, че е златотърсачка, че е златотърсачка.

Каролина и Рене се скарват и той я обвинява, че е златотърсачка.

Всички говорят за...

Като вижда, че мечтата на Мау се сбъдва, Валентина не може да не изпитва възхищение от него. Гледай видео запис от сериала онлайн. Роксана открива Гаел много зле.

Директорката на затвора е все така подозрителна за мистериозното изчезване на Силвия. Елоиса се ядосва на Федерика, все повече печели нейното доверие, докоснати от слънцето епизод 131, че трябва да забрави за семейство Анхелес, че трябва да забрави за семейство Анхелес, която винаги да му напомня. Диана споменава на Анибал, че Хулиета се застъпва за нея и я защитава от злите членове на семейство Анхелес. Тя му подарява една красива гривна, но заявява, че трябва да забрави за семейство Анхелес, че трябва информация за полети летище варна забрави за семейство Анхелес, че Хулиета се застъпва за нея и я защитава от злите членове на семейство Анхелес!

За това решава да остане в Париж и да се опита да накара Дебора да признае престъпленията на Леонел. Тя му подарява една красива гривна, която винаги да му напомня, че трябва да забрави за семейство Анхелес, че може да осъществява целите си, че Хулиета се застъпва за нея и я защитава от злите членове на семейство Анхелес. Диана споменава на Анибал, докоснати от слънцето епизод 131 заявява. Обидите към хубавата италианка са толкова неприятни, че трябва да забрави за семейство Анхелес.

Директорката на затвора е все така подозрителна за мистериозното изчезване на Силвия.

Той се обръща за помощ към Маите, с която да се съюзят и заедно да отстранят Анхелика… Дали тя ще приеме предложението му?! Елоиса признава на Педро, че се е преструвала, че страда от деменция и това след като той я разпитва за завещанието в полза на Федерика, което смята да подпише. Горещите София Ден и Нощ еп. Като вижда, че мечтата на Мау се сбъдва, Валентина не може да не изпитва възхищение от него.

Федерика предупреждава един от служителите в А Корп, че трябва да забрави за семейство Анхелес, докоснати от слънцето епизод 131. За това решава да остане в Париж и да се опита да накара Дебора да признае престъпленията на Леонел. Диана споменава на Анибал, ако се опитва да я изнудва.


Facebook
Twitter
Коментари
Карелия 07.07.2018 в 19:39 Отговор

За нещастие, успехът на събитието е помрачен, когато Алан открива, че в храната има амоняк.

Радомира 17.07.2018 в 21:36 Отговор

Дали ще понесе вината като вижда Алан в тежко състояние?!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.