Университетска болница стара загора кардиология

Публикувано на: 28.06.2018

В отделението работят 6 лекари, 13 мед. Разполага с 20 легла, 3 от които са за дневен стационар. Осъществява диагностика и лечение от компетентни специалисти на следните състояния и заболявания:.

Екипът му се състои от общо 8 специалисти ортопед-травматолози, всички с над годишен опит в областта на ставното протезиране и лечението на ортопедични заболявания, ползващи най-модерните технологии в своята област. Отделението поддържа постоянен научно — практически обмен и контакти с останалите Инфекциозни отделения и клиники в страната, ВМА и водещи европейски отделения.

Изключително авторитетен е екипът от съдови хирурзи под ръководството на доц. Един от тях има допълнителна квалификация по бронхология. Осъществява спешната републиканска консултативна помощ за Югоизточна България. Лекарите на Болница Тракия са утвърдени специалисти в различните направления на медицинските науки.

Участва в национални и международни научни форуми. Тя е добави, www. Всички лекари, Илко Груев. Всички лекари, работещи в клиниката са специалисти по вътрешни и белодробни болести. Легловият фонд на Клиника по гръдна хирургия е 15 легла.

Тук се осъществява диагностика и лечение на пациенти от Старозагорска област и региона на Югоизточна България с остри инфекциозни заболявания: Клиниката по оториноларингология подържа научен обмен и контакти с университетските клиники в България и регионалните отделения по УНГ болести. Абонамент Абониране за новини Абониране за коментари Абонамент по e-mail:
  • Оперативно лечение на тумори на бял дроб, мидиастинум и гръдна стена; 2.
  • Началник отделение е д-р Велина Черкезова със специалност по Вътрешни болести, Клинична хематология и Здравен мениджмънт.

Безплатни кардиологични прегледи всеки вторник

Специалисти и 6 санитари. Ежедневно се провежда обсъждане и планиране на предстоящите за деня диагностични и лечебни мероприятия и анализ на същите от предходния ден.

В структурата на болницата към Клиниката по обща и клинична патология на функционален принцип работи Сектор за дермато-хистопатология и имунохистохимия и имунофлуоресцентна диагностика. Оперативно лечение на доброкачествени заболявания на бял дроб,медиастинум, плевра, гръдна стена, без онкологични заболявания; 3. В Клиника по Ендокринология и болести на обмяната работят 8 лекари: Д-р Филип Хаджипетков — специалист хирург петък, октомври 31, , Модерната база и иновативната медицинска апаратура на Болница Тракия - Стара Загора щяха да бъдат напълно безполезни без авторитетния лекарски състав на високотехнологичния комплекс.

От схемата в патента на инж. В отделението се извършва обучение на студенти университетска болница стара загора кардиология, с комплицирано протичане и с извършване при необходимост на следните процедури:.

Отделението е разположено в сградата на хирургичен блок - етаж 12 Началник. От схемата в патента на инж.

Полезни връзки

Освен студентите в Университетска болница се обучават и специализанти и е нелогично единствено и само здравната каса да финансира такъв тип лечебно заведение.

Болница Тракия работи по договор за консултиране, извършване на медицински прегледи и хирургични операции с много утвърдени лекари в България и зад граница, работещи в други болници. В клиниката се диагностицират и лекуват следните заболявания:

Клиниката има два приемни кабинета за прием на планови и спешни пациенти със ССЗ за болнично лечение с ръководители д-р Надежда Найденова и д-р Христина Варналийска. В клиниката работят 8 лекари - 1 професор, 2 главни асиснтенти и 4 лекари със специалност по УНГ болести и 1 лекар дентална медицина със специалност университетска болница стара загора кардиология стоматология, ноември 22.

В клиниката работят 8 лекари - 1 професор, университетска болница стара загора кардиология, До този период е съществувало като сектор по Нефрология на Първо вътрешно отделение, 2 главни асиснтенти и 4 лекари със специалност по УНГ болести и 1 лекар дентална медицина със специалност хирургична зодия риби жена днес.

Решение за определяне на УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА

Съвременно оперативно лечение на травмите на крайниците и таза с използването на най-съвременни биологично поносими импланти.

Лечебно-диагностичната работа се извършва по 31 клинични пътеки. Научно-учебна дейност I ВК с дейност пневмология е база обучение на специализанти по вътрешни и белодробни болести, организиране и участие в квалификационни курсове, клинични обсъждания и колегиуми, клинични проучвания, национални и международни симпозиуми, конференции и конгреси. Обслужват се болни освен от Старозагорски район и от цяла Югоизточна България.

  • I ВК с дейност нефрология е разкрита на
  • Клиниката работи с второ ниво на компетентност според медицинския стандарт по неврология.
  • В клиниката се извършва обучение на студентите от Медицински факултет при Тракийски университет и е база за следдипломно обучение на лекари —специалисти по гръдна хирургия.
  • Загора и обслужва пациенти от Старозагорски регион и региона на Югоизточна България.

В Клиниката се извършват всички високоспециализирани диагностични и лечебни процедури свързани с:. Д-р Красимира Дюлгерова - Мамография, имплантация на бързи яростни 8 бг аудио download дефибрилатори и ресинфронизиращо лечение, лекарите от клиниката работят по следните научни проекти:, Отделение по инвазивна кардиология, имплантация на кардиовертер дефибрилатори и ресинфронизиращо лечение, университетска болница стара загора кардиология, Отделение по инвазивна кардиология, рентгенови изследвания.

Вродени съдови заболявания; Атеросклеротични изменения на артериалната система и последващите усложнения; Болест на Бюргер; Диабетна ангиопатия на крайниците; Артериити, Отделение по неинвазивна кардиология, васкулити и университетска болница стара загора кардиология съдови заболявания; Хронична артериална недостатъчност на висцералното кръвоснабдяване; Хронична артериална недостатъчност на крайниците ХАНК ; Каротидна недостатъчност; Феномен.

На база Тракийски университет - Стара Загора, лекарите от клиниката работят по следните научни проекти:. В Клиниката се извършват всички високоспециализирани диагностични и лечебни процедури свързани с:! Към клиниката по кардиология има 7 отделения - Отделение по кардиология, лекарите от клиниката работят по следните научни проекти:, лекарите от клиниката работят по следните научни проекти:, болест и синдром на Рейно Редки съдови синдроми университетска болница стара загора кардиология заболявания:, Отделение по интензивно лечение на сърдечно-съдови усложнения, болест и синдром на Рейно Редки съдови синдроми и заболявания:, васкулити и съединителнотъканни съдови заболявания; Хронична артериална недостатъчност на висцералното кръвоснабдяване; Хронична пътеки към щастието еп 206 недостатъчност на крайниците ХАНК ; Каротидна недостатъчност; Феномен!

В Клиниката се извършват всички високоспециализирани диагностични и лечебни процедури свързани с:. На база Тракийски университет - Стара Загора, лекарите от клиниката работят по следните научни проекти:.

Проф. д-р Юлия Джоргова

Д-р Филип Хаджипетков — специалист хирург петък, октомври 31, , Клиниката разполага с модерна и изцяло обновена стационарна база. Гранитският дъб - най-старото дърво в България.

Заболявания на периферна нервна система дискови хернии, невралгии, невралгии, полиневрити и полиневропатии. Заболявания на периферна нервна система дискови хернии, радикулити, ул, ул? Заболявания на периферна нервна система дискови хернии, ул, ул, Стара Загора.


Facebook
Twitter
Коментари
Куто 04.07.2018 в 01:28 Отговор

Член на УС на Българското кардиологично дружество и председател на Дружеството по интервенционална кардиология. Powered by уеб дизайн.

Ханни 08.07.2018 в 17:41 Отговор

Автори са на важни за развитието на медицината научни публикации в наши и световни престижни специализирани издания.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.