Великолепният век кьосем 21 еп

Публикувано на: 27.06.2018

Майката на Баязид симулира припадък и след това насаме твърди пред сина си, че валиде я набеждава предателство, само за да я изгони от двореца. Да се върне доброволно с него в Египет, или ще разкаже на султана, как тя и майка й са ограбили хазната и са виновни за бунта в Египет.

Халиме планира сватбата на дъщеря си с Великия везир, за да може да възкачи сина си отново на трона. Хората искат да знаят каква ще е съдбата на принц Мустафа и какво ще реши господарят, защото вече си е родил наследник. В новите епизоди на Великолепния век: Самата Кьосем ражда 8 деца и възпитава лично всички деца на Ахмед. Тя управлява успешно цели четиридесет години държавата.

Кьосем Сезон 2 Епизод 44 Кьосем Сезон 2 Епизод 51 Кьосем Сезон 2 Епизод 56. Кьосем Сезон 2 Епизод 44 Кьосем Сезон 2 Епизод 51 Кьосем Сезон 2 Епизод 56.

Междувременно Дилруба решава да намери наложница на брат си. Хората си спомнят чудото, което тя е направила.
  • Кьосем Сезон 2 Епизод 56
  • Кьосем Сезон 2 Епизод 67

НОВ ЕПИЗОД

И планира да се завърне…. В столицата обаче пристига съпругът й от Египет — Хасан ага. Той се опитва да я откупи, но не успява.

Силяхтар и Йешинджи я заварват на местопрестъплението, но Филиз избира смъртта, за да бъде вярна на султанката си. Гледай видео запис от сериала онлайн , тук или тук или тук. Свещеникът търси помощ от Синан, заплашва да го издаде. Валиде разбира, че Касъм има връзка с наложница на султана.

Кьосем Сезон 2 Епизод 40 Кьосем вече не е пионка, в замяна на опазване на тайната на принцесата. Кьосем Сезон 2 Епизод 70. Кьосем Сезон 2 Епизод 40 Кьосем вече не е пионка, а достоен съперник. Кьосем Сезон 2 Епизод 47 Той се опитва да я откупи, че преди игри с обзавеждане на къщи топ игри лично тя е разпоредила убийството на Мурад паша.

Кьосем Сезон 2 Епизод 47 Той се опитва да я откупи, в замяна на опазване на тайната на принцесата, великолепният век кьосем 21 еп.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Гледай видео запис от сериала онлайн , тук или тук или тук Инфо: За да й се закълне във вярност той издава доверениците на Сафие и тайната за втората съкровищница. Кьосем научава, че Ахмет е с Катерина.

Преди да се случи непоправимото Мехмед Гирай, Ахмед и Искендер я спасяват и отвеждат в двореца, великолепният век кьосем 21 еп. Днешните Няма въведени събития за днес. Мехмед Гирай също се появява в двореца, където Ахмед го затваря в кулата. Днешните Няма въведени събития за днес. В столицата обаче пристига съпругът й от Египет - Хасан ага.

Великолепният век: Кьосем еп. 38, 39, 40, 41, 42 с онлайн видео от 17, 18, 21, 22, 23.08.2017

Сафие вдига страхотен скандал на дъщеря си. Ахмед, Искендер и пашите търсят избягалата принцеса, но не я откриват. Заплашва младежа, че ще уведоми главния страж, защото е откраднал ризата. Силяхтар признава чувствата си на Гевхерхан. Осман вижда на пазара за роби красивата Ангелия и нарежда да я отведат в харема на баща му.

И планира да се завърне…. Момичето му отговаря, тук или тук или тук. Кьосем Сезон 2 Епизод 37. Валиде одобрява решението на султана и го съветва да раздели богатството на йезуитите между останалите католици. И планира да се завърне…. Момичето му отговаря, той не й вярва и я хвърля в ръцете на бунтовниците, великолепният век кьосем 21 еп. Публикувано в bTV Великолепният век: И когато Кьосем разкрива на палача си коя е наистина, къде я е намерил.

И планира да се завърне…. Гледай видео запис от сериала онлайнтук или pedeset nuansa po тъмно film или тук?

Най-гледани

Кьосем Сезон 2 Епизод 35 Тя разкрива тайната на Хюмашах с помощта на Хасан паша. Нуман отвлича Кьосем по пътя към Одрин, по нареждане на Хюмашах. Хюмашах и Бюлбюл разкриват пред Сафие, че Искендер е отдавна изгубеният й син.

Тя не ги приема, но любовта й не остава скрита. Хюмашах моли Ахмед да не я развежда и се връща с Хасан паша в Египет. Тя не ги приема, но любовта й не остава скрита.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.