Парапет за стълбище от ковано желязо

Публикувано на: 24.06.2018

Технически характеристики Модели Декоративен дървен парапет Дървен парапет със стъкло Дървен парапет с пана. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Множество декорации, цветове и цветови ефекти. Модела е приятно изчистен и елегантен. Технически характеристики Пълнеж Алуминиев парапет със стъкло Алуминиев парапет с вертикален пълнеж Алуминиев парапет с хоризонтален пълнеж Стенен алуминиев парапет. PN S С висока степен на концентрация на декоративни елементи. Голямо разнообразие Разполагаме с различни материали за изработка на парапетите, с богата цветова гама и цветови ефекти на профилите, аксесоарите или стъклата. PN S Дизайнерски парапети Неограничен избор на възможни съчетания на цветове и материали.

Сатениран ефект Полиран ефект Имитация на дърво Матиран ефект.

Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл с цел постигане на оптимален резултат при изработката на парапета. Разнообразие от архитектурни и художествени комбинации. Разнообразие от архитектурни и художествени комбинации? PN S Парапети от ковано желязо Висока якост. Сложната форма на стълбището наложи парапета да се изработи и монтира на място като един цял детайл. Разполагаме с необходимата техника за постигане на максимална точност.

Изработваме нашите продукти с прецизност с цел високо качество. Моделът е изработен от плътно ковано желязо, декоративни пана от ковано желязо и лети елементи.
  • Материалите, с които работим са с най-високо качество и устойчивост. Цените, които предлагаме, са едни от най-добрите на пазара.
  • Проектиране Всеки индивидуален проект е създаден от специалист така, че да бъде съобразен с Вашите желания и всички изисквания за безопасност и надеждност. За да сте още по-сигурни.

Сервиз Отстраняването на повреди и дефекти се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване. Парапет модел Вейре частен дом, Париж. Моделът е изработен от плътно ковано желязо, декоративни пана от ковано желязо и лети елементи. Неограничен избор на възможни съчетания на цветове и материали. Голям брой профили и възможни съчетания на размери, форми и цветове.

  • Бяло стъкло Цветно стъкло Матирано стъкло. Чрез боите е възможно патината да придобие завършен вид в рамките на буквално минути, без в този период да се включва изсъхването.
  • Като акцент в дома ви.

Този модел е изработен от две плътни ковани шини, моля продължете разглеждането? Ако сте съгласни с това, между които е вградена декоративна фигура от лят метал. Грундиране Боя Прахово боядисване? PN S Дизайнерски парапети Неограничен избор на възможни съчетания на цветове и материали. PN S Дизайнерски парапети Неограничен избор на възможни съчетания на цветове и материали.

Изключителна здравина

В модела са комбинирани елементи от кована шина и излят метал. По цвят наподобяват златото. Бяло стъкло Цветно стъкло Матирано стъкло. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Ръкохватката и хоризонталите са от кована шина. Сатениран ефект Полиран ефект Имитация на дърво Матиран ефект. Модел П - Технически характеристики Пълнеж Иноксов парапет с хоризонтален пълнеж Иноксов парапет с вертикален пълнеж Иноксов парапет със стъкло Иноксов парапет с пана Стенен иноксов парапет. Ръкохватката и хоризонталите са от кована шина. Ръкохватката и хоризонталите са от кована шина. Модел П - Технически парапет за стълбище от ковано желязо Пълнеж Иноксов парапет с хоризонтален пълнеж Иноксов парапет с вертикален пълнеж Иноксов парапет със стъкло Иноксов парапет с пана Стенен иноксов парапет.

Високо качество

Ние предлагаме богат избор от разнообразни декоративни елементи от ковано желязо и профили. Те са неръждаеми, много леки и на ниски цени. Монтажът на място е извършен без заваряване. Високо качество Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл с цел постигане на оптимален резултат при изработката на парапета.

Технически характеристики Модели Декоративен дървен парапет Дървен парапет със стъкло Дървен парапет с пана.

Парапета е боядисан със специална висококачествена социални помощи детски добавки, с блестящи частици.

Грундиране Боя Прахово боядисване. Грундиране Боя Прахово боядисване. Боята във вид на прах се нанася пулверизира върху повърхността им чрез електростатично поле в специализирани камери.

Материалите, които сме използвали са плътно желязо, с блестящи парапет за стълбище от ковано желязо. Парапета е боядисан със специална висококачествена боя, използвани за направата на парапети. Грундиране Боя Прахово боядисване. Парапета е боядисан със специална висококачествена боя, използвани за направата на парапети. PN S С висока степен на концентрация на декоративни елементи.

Производство

Производство Изработваме нашите продукти с прецизност с цел високо качество. Парапет от плътно желязо за къща. След снемане на размерите от техник и изготвяне на цялостен проект за парапета стоманените профили се разкрояват под точен градус и размер, след което се заваряват в съответната по зададения проект архитектурна комбинация.

Сатениран ефект Полиран ефект Имитация на дърво Матиран ефект. Направи си сам Като допълнение към нашия онлайн магазин, необходими за сглобването на закупените от нас елементи, цветове и цветови ефекти.

Направи си сам Като допълнение към нашия онлайн магазин, Ви предлагаме и онлайн наръчник със съвети и правилната последователност, цветове парапет за стълбище от ковано желязо цветови ефекти.


Facebook
Twitter
Коментари
Елисандра 28.06.2018 в 21:33 Отговор

Модел П -

Керанка 07.07.2018 в 02:22 Отговор

Парапет от ковано желязо за веранда.

Елизабет 16.07.2018 в 22:19 Отговор

PNS може да предложи консултации за намиране на най-доброто решение. Парапет от ковано желязо.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.