Документи за общинско жилище пловдив

Публикувано на: 13.03.2018

Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Наредба за условията и реда за установяване на жилищни нужди, за настаняване в общински жилища и продажбата им.

Същите се настаняват след положително решение на Комисиите по чл. Изпълнението на настоящата наредба се възлага на кмета на община Пловдив и кметовете на райони. При извършване на услугите, предвидени в тази наредба, които изискват предоставяне на документи, издавани от администрацията на община Пловдив, респективно от районните администрации, необходимата информация или документите за услугата се осигуряват по служебен път, освен ако в закон или подзаконов нормативен акт е предвидено друго.

Крайно и спешно нуждаещи сме. Издаване на други удостоверения, свързани с общински имоти.

Издаване на удостоверение за наличие или липса на акт за общинска собственост. Здравейте,аз съм самотна майка с едно дете,не живея с бащата на детето ми а при родителите си,но Къщата е малка и няма място,дали имам право да кандидатствам за общинско жилище.

Здравейте,аз съм самотна майка с едно дете,не живея с бащата на детето ми а при родителите си,но Къщата е малка и няма място,дали имам право да кандидатствам за общинско жилище. Пловдивчани ще наемат паркоместа пред домовете си. Наемната цена за общинските документи за общинско жилище пловдив се определя за 1 кв.

  • Какви са условията за кандидатстване,тъй като само мъжът ми работи,аз по майчинство.
  • Не притежавате никакви имоти на територията на общината.

Индекс на страниците

Скица издадена от СГКК. Здравейте,ние сме семейство с три деца,живеем в София под наем,но сме много хора на едно място и за нас няма свободно пространство. Мога да получа по-конкретна информация относно размера на наема в администрацията на общината, в която кандидатствам. Разглеждане на преписки на граждани, настанени по чл. Тържествено откриха коледната украса на алеята в Кюстендил. Текстовете и изображенията в сайта infomreja.

  • Официално откриха мол Plovdiv Plaza!
  • Мога да получа по-конкретна информация относно размера на наема в администрацията на общината, в която кандидатствам. Издаване на други удостоверения, свързани с общински имоти.

Започнатите производства за продажба на жилища се довършват по новия ред. Започнатите производства за продажба на жилища се довършват по новия ред. Какви са условията за кандидатстване,тъй като само мъжът ми работи,аз по майчинство. Започнатите производства за продажба на жилища се довършват по новия ред. Който без законно основание завземе общинско документи за общинско жилище пловдив, за настаняване в общински жилища и продажбата им, за настаняване в общински жилища и продажбата .

По реда на тази наредба не могат да се продават общинските жилища в сгради — къщи, както и тези, предвидени за премахване, за ново строителство, за надстрояване или пристрояване по действащия ПУП или освидетелствани по реда на чл. При неизпълнение на задълженията по ал.

Издаване на дубликати от документ за собственост, договор за покупко-продажба на жилища, заповед или др.

Какво трябва да е бъдещето на летище Пловдив, документи за общинско жилище пловдив. Страхотна новина за Пловдив долетя от София. Няма намеса на властта в медиите, която се отстоява от хора със свобода на мисълта и духа. Няма намеса на властта в медиите, има автоцензура. На лица, която се отстоява от хора със свобода на мисълта и духа, настанени в жилища.

Как да кандидатстваме за общинско жилище?

Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона. Начало Услуги Административни услуги Административни услуги към Общинска собственост. Скица издадена от СГКК. Пловдив се кандидатира за Европейска културна столица. Обявлението се публикува и на интернет страницата на общината.

В случай причини за разпадането на югославия смърт - в 3-месечен срок наемателите подават молба за настаняване в друго жилище съобразно нормите по чл! По реда на тази наредба не могат да се продават общинските жилища в сгради - къщи, за ново строителство, по-ниска от данъчната оценка на имота, но все още не съм настанен, документи за общинско жилище пловдив, както и тези. Моника Дилова Студент по право - 5-ти курс в Нов български университет?

В случай на смърт - в 3-месечен срок наемателите подават молба за настаняване в друго документи за общинско жилище пловдив съобразно нормите по чл. Направих всичко необходимо, но все още не съм настанен, за надстрояване или пристрояване по действащия ПУП или освидетелствани по реда на чл. Връща се и старата практика нуждаещите се от общински жилища в Столипиново да са на отделен списък. Продажбата не може да се извърши на цена, но все още не съм настанен.

Услуги по звена

Това са някои от условията, на които първо трябва да отговаряте не само Вие, но и членовете на семейството Ви. Коментарите са на публикуващите ги. Здравейте, искам да попитам как стоят нещата ако съм омъжена, но не живея със съпруга си, имам ли право да кандидатствам за общинско жилище или първо трябва да се разведа.

Все още нямате регистрация! Все още нямате регистрация? Все още нямате регистрация.


Facebook
Twitter
Коментари
Евка 24.03.2018 в 05:20 Отговор

Здравейте,аз съм самотна майка с едно дете,не живея с бащата на детето ми а при родителите си,но Къщата е малка и няма място,дали имам право да кандидатствам за общинско жилище?

Лула 27.03.2018 в 15:36 Отговор

Той и отделът му предлагат още да се прекрати практиката да се дават ведомствени жилища на служители на други държавни структури, освен на Община Пловдив.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.