Огледален свят сезон 1 епизод 28

Публикувано на: 22.06.2018

Фериа ще му разкаже цялата истина за самия годеж. Фериа се опитва да говори с него. Халил ще махне въжето от ръката и крака на Емир.

Елена Иванова 30 декември г. Емир деликатно я гони. Тогава Емир и Левент я виждат и спират да се бият. Емир излиза с колата. Елена Иванова 12 февруари г. По-скоро гледаемостта ще намалее. Гюлсюм я вижда паднала.

Хатидже Казва че Емир се е изнесъл от апартамента. Хатидже Казва че Емир се е изнесъл от апартамента. Фериа плаче на рамото на Гюлсюм. Джансу се опитва да се оправдае и си тръгва разплакана. Хатидже Казва че Емир се е изнесъл от апартамента.

Популярни публикации

Емир се извинява на Фериа. На другата сутрин, Гюлсюм разбира, че Фериа не е спала в къщи. Поздрави и Весели празници! Сахер дава снимката от Годежа на Фериа на Джансу. Левент издебва Емир когато се прибира и му казва че времето да си решат проблемите е дошло.

Гюлсюм разпитва Фериа, но тя се заключва в стаята си и не отговаря.

Емир я гони и се опитва да я удари. Тя се тревожи за. Тя се тревожи за. Емир я гони и се опитва да я удари. Казва на Фериа, но не го е платил той, че дългът е изплатен.

НОВ ЕПИЗОД

Хатидже Казва че Емир се е изнесъл от апартамента. Емир я кани в учебната стая да си поговорят. През вечерта Фериа ще се качи при Емир.

Корай и Фериа разговарят в университета! Халил ще махне въжето от ръката и крака на Емир. Корай и Фериа разговарят в университета. Юнал казва на Емир, че жена е платила дълга. Корай и Фериа разговарят в университета. Фериа се качва при него за да говорят.

Медийни партньори

Джансу пита Корай къде е Емир. Всички се приготвят за Нова Година. На другата сутрин, Гюлсюм разбира, че Фериа не е спала в къщи. Казва й за изплащането на дълга. Полицията съобщана добра новина.

  • Огледален свят added 2 new photos to the album:
  • Тя се тревожи за него.
  • Но Халил отново ще го завържи.
  • Санем го вика да я придружи до асансьора, защото ще остане в хотела.

Сахер казва на Джансу, че Емир е потърсил сметка на Фериа. Сахер казва на Джансу, а Емир къса снимката от яд. Елена Иванова 30 декември г, огледален свят сезон 1 епизод 28. Когато я вижда че тя се жертва, а Емир къса снимката от яд? Фериа си тръгва, а Емир къса снимката от яд. Когато я вижда че тя се жертва, той се отдръпва от нея.

Сахер казва на Джансу, а Емир къса снимката от яд. Анонимен 27 декември г.

Публикувайте коментар

Юнал отива при Емир и му казва че откакто се е запознал с Фериа не се държи като Емир Сарафоулу. Юнал казва на Емир, че жена е платила дълга. Казва й за изплащането на дълга. Фериа плаче, Лекарите казват, че Мехмет е добре.

Мехмет прегръща сестра си. Добро утро фенове След една седмица - 15 юли е нашия ден. Сахер се опитва да се сближи с Джансу, Тя я отрязва.


Facebook
Twitter
Коментари
Свидна 28.06.2018 в 04:03 Отговор

Мехмет иска да води Фериа на училище. Фериа слиза съсипана по стълбите.

Беана 08.07.2018 в 00:21 Отговор

Невбахар ги вижда от прозореца. Фериа му споделя, че е искала да накаже и двамата, но не е успяла.

Санда 10.07.2018 в 20:44 Отговор

Фериа се ядосва и удря шамар на Сахер.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.