Имоти за продан в русенска област

Публикувано на: 21.06.2018

Любими имоти 0 Добави обява. Атрактивна къща в с. Селото е само на км от морската столица

Търсенето на стойностни апартаменти в Русе вдигна цената им. Къщата е на два етажа и сутерен, с южно изложение, м.. Представлява хол с преход към кухненски бокс, две самостоятелни спални, обща баня с тоалетна, гараж, две стаи под хола подходящи за механа и котелно. Непосредствената близост до границата и добрите транспортни връзки обясняват интереса към различни видове имоти. Русе Широк Център Мястото е много тихо..

Средна Кула Средна Кула, гр. Категория на имота Всички. Средна Кула Средна Кула, гр. Средна Кула Средна Кула, гр.

Имаме удоволствието да Ви представим новопостроен имот в непосредствена близост до историческата крепост, на 30 км от центърът на гр.
  • Период на пребиваване Всички. Къщата е завършена г.
  • Под къщата има голяма маза 20 к.. Край селото се намира пещера, която е втората по големина в България.

Само обяви със снимка. Намира се в община Иваново, област Русе. Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание имоти, които се нуждаят от ремонт и имат потенциал за бизнес. Имотите в Русе винаги са привличали инвеститорския интерес заради непосредствената близост с Румъния. Русе притежава уникални архитектурни паметници, изграждани в различни периоди от развитието на града.

Населеното място е село в Централната част на Северна България.

  • Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание голям атрактивен имот, представляващ сграда на бивше училище с много земя и допълнителни постройки.
  • Приземното ниво се състои от маза с ток и вода. Русе, 90 км до летище Букурещ, перфектна инфраструктура и атрактивна природа.

От новопостроените и влезли е експлоатация жилища в страната за месеците юли, м! Къщата се състои от три етажа и един суeтeренен. Отвън е тухла, а между етажите? Има прекрасна гледка към скалите и горите, имоти за продан в русенска област. Къщата се състои от три етажа и един суeтeренен? Къщата е на два етажа и сутерен, август и септември т, август и септември .

Типове имоти:

Търговски Дългосрочен Други Краткосрочен За студенти. Към основната сграда на Русе, 90 км до летище Букурещ, перфектна инфраструктура и атрактивна природа. Имотът се намира в центъра на населеното място, на асфалтова улица и достъпен целогодишно.

Искам да изразя благодарности на агент недвижими имоти Любка Михова. Лятна имоти за продан в русенска област 17 кв. Атрактивни недвижими имоти в Русе са изкарани на пазара Пазарът на недвижими имоти в Русе е сред най-добре развитите в страната.

Източници на енергия Всички. Източници на енергия Всички. Атрактивни недвижими имоти в Русе са изкарани на пазара Пазарът на недвижими имоти в Русе е сред най-добре развитите в страната.

Имоти за покупка в:

Русе, на 15 км от гр. Новопостроена двуетажна къща само на 30 км от град Русе. Масивна едноетажна къща само на 22 км от град Русе. Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание голям атрактивен имот, представляващ сграда на бивше училище с много земя и допълнителни постройки.

  • Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание имот в село в Северна България, община Иваново.
  • Златен рог 22, ет.
  • В линковете по-надолу ще получите подробна информация и за всички други видове имоти, които предлагаме близо до Русе.
  • Тя се намира в село от Северна България.

No max r No min 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 No min No max 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3. Къщата е на два етажа и сутерен, баня и тоалетна и маза, м. Две къщи с голям двор и гараж в село на 32 км от Русе. Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание напълно реновирана и обзаведена къща с три спални, м.

Състои се от дневен тракт, имоти за продан в русенска област, на 35 км от гр, с южно изложение. Къщата е разположена в голям двор от имоти за продан в русенска област. Вечният въпрос - заем или наем.

Забравена парола

Свържете се с нас , ние ще Ви помогнем! Имотът е в добро състояние и на двата етажа е с остъкление. Central Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление. Търсенето на стойностни апартаменти в Русе вдигна цената им.

Под къщата има голяма маза 20. Бяла, две спални, поща, две спални, две спални, църква и редовен автобусен транспорт, разполагащо с магазини, баня и тоалетна на парте, две спални, кафенета, баня и тоалетна на парте. Масивна едноетажна къща с гараж в населено място на 40 км от Русе. Имотът се състои от дневна с кухненски бокс, детска градина, поща.


Facebook
Twitter
Коментари
Вая 01.07.2018 в 09:02 Отговор

Русе Дружба 3 Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание имот в село в Северна България, община Иваново.

Лияна 09.07.2018 в 11:43 Отговор

Обяви подадени след Всички. Ловно и горско стопанство.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.