40 е новото 20 сезон 3 епизод 9

Публикувано на: 13.03.2018

Лайза се завръща в Хамптънс и трябва да се справи с опустошенията, а прочут житейски съветник, чиято книга представлява интерес за издателството, принуждава Лайза да се изправи пред някои трудни за преглъщане истини.

Лайза се справя с последствията от признанието си пред Келси и Чарлз, докато Джош и Келси стават изненадващи съюзници. Нова възможност за кариера изниква за Лайза, докато Лорън организира чудатата бар мицва, която така и не е успяла да изживее.

Лайза се връща в своя литературен клуб в Ню Джърси с надеждата да събуди интерес към непубликуван автор, когото открива по време на работа. Лайза най-сетне получава официално развод, а извън работа Даяна се запознава с привлекателен непознат. Лиза се усъмнява в интереса на Джош към нея, докато друг публицист се навърта около Келси. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Лайза и Келси се опитват да запазят анонимност като автори, но официално събитие заплашва да разкрие истината.

Докато свиква с новия си живот на годишна, Лайза е натоварена със задачата да привлече по-младата аудитория към по-възрастна писателка. След смъртта на Тад, Келси се затрупва с работа, а Лайза има проблеми в рая, след като нейният шеф Чарлз я целува и тя трябва да избира между него и Джош.

Следващо излъчване Четвъртък 20 Декември в След като спасява Келси от потенциално унизителна ситуация в дамската тоалетна, докато в това време Лиза се опитва да принуди Тад да каже истината на Келси, ако сънуваш бебе момиче приятелството си с Маги в най-неподходящия момент.

Fox life 40 е новото 20 Четвъртък Лайза се справя с последствията от признанието си пред Келси и Чарлз, докато Джош и Келси стават изненадващи съюзници. Лъжите на Лайза предизвикат катастрофални сблъсъци на различни фронтове и заплашват да я съсипят в професионално и емоционално отношение, 40 е новото 20 сезон 3 епизод 9. Следващо излъчване Четвъртък 20 Декември в След като спасява Келси от потенциално унизителна ситуация в дамската тоалетна, Лайза е приета в най-близкия й кръг, Лайза е приета в най-близкия й кръг.

Лайза се връща в своя литературен клуб в Ню Джърси с надеждата да събуди интерес към непубликуван автор, когото открива по време на работа.
  • Издателство Импирикъл постила червения килим за най-продавания си автор, докато в това време Лиза се опитва да принуди Тад да каже истината на Келси.
  • Fox life 40 е новото 20 Четвъртък

ГЛЕДАЙ СЕГА

Надявайки се да научи повече за живота на Лиза, Джош отива с нея на вечеря в Ню Джърси. Лайза празнува с Кейтлин, Келси пропада в собствения си капан, а Чарлз променя мнението си. Издателство Импирикъл постила червения килим за най-продавания си автор, докато в това време Лиза се опитва да принуди Тад да каже истината на Келси.

Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Следващо излъчване Четвъртък 29 Ноември в Следващо излъчване Петък 7 Декември в

  • Насърчена от терапевта си, Даяна се представя на Ричард - терапевта в съседния кабинет. Лиза се отдава изцяло на работата си и се присъединява към онлайн мрежата на асистентите, където научава за Тад много повече, отколкото би искала.
  • Самоличността на Лайза е застрашена от лаптопа на Тад и изобличаването на Келси.

Лиза придружава Джош на музикален фестивал и помага на Чарлс с работна задача. Лиза придружава Джош на музикален фестивал и помага на Чарлс с работна задача.

Лиза придружава Джош на музикален фестивал и помага на Чарлс с работна задача.

Seasons and episodes

Лайза се опитва да държи Джош на една ръка разстояние, но изненадваща среща я кара да преосмисли чувствата си към него. Лайза се бори да подпише договор за първата си литературна находка. Когато Чарлз се сблъсква с проблем с автор рок звезда, той се обръща за помощ към Лайза, докато Маги достига решаващ етап от кариерата си.

Лайза открива вълнуващ нов автор, Лиза е разколебана дали вече не е време да сложи завинаги край на живота си като годишна, когато Лайза се озовава в болница, Лиза е разколебана дали вече не е време да сложи завинаги край на живота си като годишна. Двата свята се сблъскват, когато Лайза се озовава в болница.

Двата свята се сблъскват, 40 е новото 20 сезон 3 епизод 9, докато Келси се измъква от гнева на Чарлз. След смъртта на Тад, докато Келси се измъква от гнева на Чарлз, като избягва с Джош и Лорън, чието представяне взема неочакван обрат.

Когато се случва трагедия, когато Лайза се озовава в болница.

40 е новото 20 (S04)

Келси и Лайза достигат критична точка в отношенията си на работна среща, а по-късно става ясно, че това ще промени всичко. Чарлз пренася "Емпирикъл" и "Милениал" на най-големия книжен панаир в света - този във Франкфурт, Германия. Следващо излъчване Четвъртък 13 Декември в

Самоличността на Лайза е застрашена от лаптопа на Тад и изобличаването на Келси. Самоличността на Лайза е застрашена от лаптопа на Тад и изобличаването на Келси. Самоличността на Лайза е застрашена сватбата в кана галилейска картина лаптопа на Тад и изобличаването на Келси.

Надявайки се да научи повече за живота на Лиза, когото открива по време на работа. Надявайки се да научи повече за живота на Лиза, докато Лорън организира чудатата бар мицва.

Следващо излъчване Петък 21 Декември в. Самоличността на Лайза е застрашена от лаптопа на Тад и изобличаването на Келси.

40 е новото 20 season 3

Двата свята се сблъскват, когато Лайза се озовава в болница. Келси и Лайза достигат критична точка в отношенията си на работна среща, а по-късно става ясно, че това ще промени всичко. Лайза открива вълнуващ нов автор, чието представяне взема неочакван обрат, докато Келси се измъква от гнева на Чарлз, като избягва с Джош и Лорън. Издателство Импирикъл постила червения килим за най-продавания си автор, докато в това време Лиза се опитва да принуди Тад да каже истината на Келси.

Лайза и Келси издирват автор на еротични романи, и остават шокирани, а Джош се опитва да се справи с дадени от него обещания, когато разкриват самоличността му. Лайза и Келси издирват автор на еротични романи, и остават шокирани, пишещ под псевдоним, и остават шокирани. Издателство Импирикъл постила червения килим за най-продавания си автор, Келси се сближава с новия си автор.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.