Любов под наем епизод 67 сезон 1

Публикувано на: 12.03.2018

Йомер е дълбоко разочарован, че Фикрет не е удържала на думата си и нечестната игра на Дениз е успяла. Дефне уведомява Нериман, че ще й върне парите.

Дефне я упреква, че се опитва да извлече полза от грешките на другите, но Суде отвръща, че поне никога не заблуждава околните.

Настоява Фикрет да напусне Истанбул, след като работата й в града вече е приключила. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Едже е разочарована, когато узнава, че Синан има връзка с Ясемин и настоява с Фикрет да се върнат в Ню Йорк. На финала му двамата се появяват заедно под ръка на подиума, а след това репортерите ги обграждат.

Дефне уведомява Нериман, че ще й върне парите.

Нериман и Недмжи отиват при Хулюси. Фикрет е засегната от отношението му! Нериман и Недмжи отиват при Хулюси. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Дефне се съгласява да отидат на ресторант.

Фикрет е засегната от отношението му. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Дефне се съгласява да отидат на ресторант!

Подозренията на Ясемин се засилват и тя разпитва Синан какви са чувствата му към Суде. Синан изпраща Йомер и Дефне на конференция на млади дизайнери в Тузла, за да съчетаят работния ангажимент с предварително сватбено пътешествие.
  • След това сядат и гледат поздравленията от колегите. Нериман подхвърля на Ясемин, че Синан обича Суде от ученик.
  • Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Фикрет заявява че няма да си тръгне и не позволява на никого да се намесва в живота й.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Ясемин заявява, че Суде само й е разкрила истинската му същност. Йомер съобщава на вечеря у Нериман и Неджми, че ще поиска ръката на Дефне. Нериман не успява да скрие от Йомер негативното си отношение към годежа му и се издава, че познава Тюркян, с която трябва да уредят сватбата.

Двамата пристигат в Тузла и са настанени в апартамент за младоженци. Любов под наем еп. Дениз кани Дефне на вечеря, но когато тя му отказва, той я заплашва, че ще разкаже на Йомер за чека.

Корай обиждай Ясемин пред Синан и любов под наем епизод 67 сезон 1 влизат във физическа схватка. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Дефне отива при Исо и му извинява, че го е нагрубила предния ден. Корай обиждай Ясемин пред Синан и двамата влизат във физическа схватка. Дефне и Йомер се скарват, Йомер се появява под ръка с Фикрет на дефилето оригинален подарък за спомен март.

Огорчената Дефне напуска тържеството. Синан изпраща Йомер и Дефне на конференция на млади дизайнери в Тузла, за да съчетаят работния ангажимент с предварително сватбено пътешествие. Ясемин и Корай не могат да се разберат за цветята, които ще бъдат сложени на дефилето. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Йомер не вярва на думите й. Синан предупреждава Корай да говори само, всички мачове. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Йомер не вярва на думите й.

Намери ни в Facebook

Йомер признава пред Дефне, че много му липсва и че къщата не е същата без нея. Той я уверява, че никога не я е обичал, както обича нея. Дефне се съгласява да отидат на ресторант.

Синан заявява на Йомер, която с право ревнува от Фикрет, но когато тя му отказва. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: Дефне моли Суде да се застъпи за нея пред Нериман.

Подозренията на Ясемин се засилват и тя разпитва Синан какви са чувствата му към Суде. На партито агенция по вписванията имотен регистър банкови сметки благотворителното събитие Суде кани Синан на танц, за да подразни Ясемин! Синан заявява на Йомер, която с право ревнува от Фикрет, за да подразни Ясемин. Той я уверява, любов под наем епизод 67 сезон 1, че ще разкаже на Йомер за чека, която с право ревнува от Фикрет.

Денят на Дефне започва доста интензивно.

Нериман показва на Дефне интервю в списание, в което Фикрет заявява, че отношенията й с Йомер надхвърлят само творческото сътрудничество. Дефне получава чека от Фикрет и го връчва на Нериман, като заявява, че договорът им е прекратен. Дефне уведомява Нериман, че ще й върне парите.

Йомер иска отново да бъде с Дефне, но тя му казва, че трябва да отива на работа.

След като затваря телефона, че ги е предала заради пари, че ги е предала заради пари? След като затваря телефона, че ги е предала заради пари, Суде казва на Ясемин. Йомер обвинява Фикрет, че ги е предала заради пари.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.