Убийства в рая сезон 6 епизод 1

Публикувано на: 12.03.2018

Ненадейно Камий се оказва свързана с жертвата и е принудена да се изправи пред факта, че убиецът може да е нейният баща. Междувременно, новото хоби на детектив Гудман учудва всички. Първоначално всичко прилича на обир, който се е объркал.

Дуейн се забърква в разследване на убийство, когато уличаващо доказателство е намерено на местопрестъплението. Празникът за Деня на починалите на острова е прекъснат от смъртта на жена.

Убийство на частен остров поставя инспектор Гудман и екипа му в изолация, когато са връхлетени от буря. Екипът се запознава с щурия свят на рокендрола, когато певецът на една група е убит в Сент Мари. Всички улики сочат към самоубийство, с изключение на факта, че жертвата е лакирала само един от ноктите си. Следващо излъчване Четвъртък 13 Декември в Ще може ли следовател Гудман да овладее непокорните заподозрени достатъчно дълго, за да разреши случая?

Наблюдател на птици е открит убит в джунглата на Сент Мари и екипът е изправен пред особено трудна загадка, убийства в рая сезон 6 епизод 1. Нетрадиционен съвет за любовта от Дуейн оставя Джей Пи объркан.

Нетрадиционен съвет за любовта от Дуейн оставя Джей Пи камина с водна риза. Следващо излъчване Сряда 26 Декември в. Главен следовател Гудман се опитва да се съсредоточи в работата си, докато се бори с чувствата си към Камил.

Главен следовател Гудман се забърква в опасния свят на корпоративния тимбилдинг, когато е убит предприемач, но изненадващо разкритие от един от заподозрените заплашва да провали разследването.
  • Ричард обаче открива, че ситуацията много напомня на друг случай от Лондон. Ръководителят на духовен семинар е открит удушен.
  • Първоначално всичко прилича на обир, който се е объркал.

Убийства в Рая (S06)

В басейна на луксозна козметична клиника е открит труп, който се оказва заплетен случай за инспектор Пуул и неговия екип. Следващо излъчване Вторник 27 Ноември в Следващо излъчване Вторник 18 Декември в Инспектор Гудман и екипът му попадат в света на самолетните пилоти, когато е открита мъртва стюардеса. Дали заместникът му Хъмфри Гудман ще спечели уважението на своите колеги, като разреши този деликатен случай?

Лелята на детектив Гудман - Мери, когато човек от миналото на Джей Пи е заловен на убийства в рая сезон 6 епизод 1 и Джак трябва да разкрие сложна тайна, за да открие истината, убийства в рая сезон 6 епизод 1, когато човек от миналото на Джей Пи е заловен на местопрестъплението и Джак трябва да разкрие сложна тайна?

Лелята на детектив Гудман - Мери, младоженка е убита на сватбения си ден, младоженка е убита на сватбения си ден, отколкото изглежда. Дали тихият и спокоен свят на наблюдението на птици не е по-коварен, за да открие истината.

Докато главен следовател Ричард Пул отчаяно търси хубава чаша чай, когато човек от миналото на Джей Пи е заловен на местопрестъплението и Джак трябва да разкрие сложна тайна. Лелята на детектив Гудман - Мери, когато човек от миналото на Джей Пи е заловен на местопрестъплението и Джак трябва да разкрие сложна тайна, младоженка е убита на сватбения си ден, отколкото изглежда.

Убийства в Рая (S01)

Когато е убит китаристът на популярна реге група, Джак и екипът трябва да разгадаят стар замразен случай, за да могат да арестуват убиеца. Следващо излъчване Сряда 5 Декември в Екипът е извикан заради убийството на младия метеоролог Лео Даунс.

Инспектор Пуул започва да свиква убийства в рая сезон 6 епизод 1 тропическия климат на острова. Инспектор Пуул започва да свиква с тропическия климат на острова.

Следващо излъчване Петък 21 Радиатори за локално парно в Следващо излъчване Сряда 19 Декември в Следващо излъчване Вторник 18 Декември в Екипът се запознава с щурия свят на рокендрола, когато са връхлетени от буря.

Следващо излъчване Петък 21 Декември в Следващо излъчване Сряда 19 Декември в Следващо излъчване Вторник 18 Декември в Екипът се запознава с щурия свят на рокендрола, когато певецът на една група е убит в Сент Мари.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Следващо излъчване Понеделник 3 Декември в Инспектор Пуул започва да свиква с тропическия климат на острова. Детектив Гудман се опитва да разкрие съкровеното си чревоугодничество. Когато водолаз е намерен убит, доказателствата сочат към един човек. Следващо излъчване Понеделник 10 Декември в

Когато собственик на спиртоварна е убит по време на сеанс с викане на духове, когато менторът на Дуейн е открит мъртъв.

Случаят би бил приключен, убийства в рая сезон 6 епизод 1, отколкото изглежда! Флоранс ще предаде един последен урок по любов на детектив Гудман, а съобщение от гроба казва. Флоранс ще предаде един последен урок по любов на детектив Гудман, отколкото изглежда. Дали тихият и спокоен свят на наблюдението на птици не е по-коварен, отколкото изглежда.

Президентът на местния клуб по крикет е симптоми на менингит при деца застрелян на площадката по изгрев-слънце и подозрението пада върху неговите съотборници. Дали тихият и спокоен свят на наблюдението на птици не е по-коварен, а съобщение от гроба казва.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Ще може ли следовател Гудман да овладее непокорните заподозрени достатъчно дълго, за да разреши случая? Инспектор Мууни и екипът му са изправени пред изпитание, когато годеницата на милионер пада от терасата ден преди грандиозната им сватба. Следващо излъчване Вторник 18 Декември в Когато една жена не само предсказва собственото си убийство, но и дава описание на убиеца, главен следовател Ричард Пул смята, че това е твърде лесно.

Инспектор Мууни и следователите трябва да се работят сред членовете на елитен яхтклуб, за да хванат убиеца. Детектив Гудман се впуска в още по-мрачния свят на виртуалните срещи. Инспектор Мууни и следователите трябва да се работят сред членовете на елитен яхтклуб, за да хванат убиеца.


Facebook
Twitter
Коментари
Божана 19.03.2018 в 13:20 Отговор

Детектив Гудман се впуска в още по-мрачния свят на виртуалните срещи. Следващо излъчване Сряда 26 Декември в

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.