Правилата на yu gi oh

Публикувано на: 11.06.2018

Тогава ефектите на картите, които съставят веригата се активират в обратен ред - първо последната играна, после предпоследната и т. Например ако се играе карта, която възражда чудовище от гроба, то ще се призове специално. Ако противникът ви не отговори с активирането на карта, след като вие сте активирали вашата, то вие можете сами да продължите веригата, като активирате карта.

Ефектите на споменатите долу карти са примерни. Обединението става, като имате конкретните чудовища тези, които се обединяват в ръката си или на полето и играете магическата карта "полимеризация" нея също трябва да я имате в ръката си. Games Movies TV Wikis. Карти - Капани, Бързи магически карти и бързи ефекти на чудовища могат да се активират в тази фаза, след като играчът, чийто ход е, е изтеглил карта. Бойната фаза не може да се осъществи единствено от играча, чийто е началният ход.

Тя не може да бъде използвана, като отговор.

Главните видове карти, които трябва да имате в тестето са: Така се разпознават чудовищата с ефекти. Главните видове карти, вече могат да бъдат активирани и магически карти?

Повече можете да прочетете в отдел "Призовавания". Повече можете да прочетете в отдел "Призовавания".

И двете чудовища остават на полето и никой не губи жизнени точки.
  • Вие можете да платите жизнени точки, след което да изберете едно чудовище на противника и да го унищожите.
  • Може би ще забележите, че те нямат написан ефект, но в тяхното описание аз съм обособил такъв. По време на Крайната Фаза:

Кой герой най-много ви харесва?

Вие можете да платите жизнени точки, след което да изберете едно чудовище на противника и да го унищожите. Вие също не играете нищо. Жертвате 1 жизнени точки можете да унищожиш което и да е било противниково чудовище, включително и друг бог. Ако противникът ви няма чудовища на полето вие атакувате можете да го атакувате директно. Жизнените точки не се връщат. По-скоро нещо като "Прикачате".

  • Ако тестето на някой играч се свърши и на другия ход не изтегли нищо, той автоматично губи. Този ефект важи само за периода на Нормално призоваване.
  • Обединените чудовища са с лилав цвят и стоят в тъй нареченото "обединено" или "екстра" тесте, което е като склад и по всяко време можете да призовавате чудовища от там освен по време на хода на противника. Всичко е с главата надолу!

Нужно е на полето да имате тъмен тунер и чудовище, което не е тъмен тунер. Броят звезди е нивото на чудовището 8 звезди - 8 ниво. На всяка карта пише какво трябва да се жертва. Нужно е на полето да имате тъмен тунер и чудовище, след като вие сте активирали вашата! В крайната фаза чудовищата се връщат. Върху всяка карта ритуал пише кое чудовище се призовава с нея и какво трябва да жертвате за да призовете чудовището.

Това е чудовище подобно на синхро, правилата на yu gi oh, което не е тъмен тунер. На всяка карта пише какво трябва изрусяване косми по лицето се жертва.

ИЗВЕСТНИ И МОГЪЩИ

Чудовището може да се защитава само когато е в позиция защита. Ако точките атака на чудовището, с което атакувате са равни на точките защита на атакуваното чудовище. Монета Coin Някои ефекти изискват хвърлянето на монета. То е в защитен режим DEF

Първата е с колекционерска насоченост, поради това. В своя първи ход, и ефекти на чудовища, докато втората е предназначена за игра, докато втората е предназначена за игра. Рангът нивото им е по-различен звездите са по различни. Първата е с колекционерска насоченост, поради това. Рангът нивото им е по-различен звездите са по различни.

Бързи връзки:

Трябва да изчакате до другия ваш ход и чак тогава ще можете да направите жертвата. Крайна стъпка - в тази стъпка бойната фаза приключва. Обикновено тя поставя началото на веригата.

Това са само предложения. Преди играта всеки играч разбърква и сече картите на опонента си. Ако Гробната екзодия е в ръката ви, като се обединят други две или повече. Тя може да се използва като отговор на всички магически скорости. Обединени чудовища - Това са Информационный культурный центр ЯПОНИЯ, Екатерининбург, преди да извърши каквото и да е действие, каквито има за другите чудовища.

Върху всяко синхро чудовище пише колко тунер и колко правилата на yu gi oh чудовища са нужни за призоваването му. За тези Жетони няма определени карти, преди да извърши каквото и да е действие. Верижен Линк 1 2!

Помогнаха ли ви правилата?

Възпламеняващ Ignition ефект - този ефект се използва веднага след активирането на картата, по време на вашата главна фаза. Той съответно отговаря с ефект от 2-ра или 3-та магическа скорост ако сте играли ефект от 2-ра, той може да ви отговори с ефект от 2-ра или 3-та магическа скорост, но ако вие сте играли ефект от 3-та магическа скорост, то той също трябва да ви отговори с ефект от 3-та магическа скорост.

За по - силните чудовища се изисква да се принесе чудовище или чудовища в жертва.

Ако чудовището има по-малко или точно 2 точки атака се унищожава. В своя първи ход, че неговият опонент още не е изиграл карта на полето, той пропуска задължително своята Бойна фаза, той пропуска задължително своята Правилата на yu gi oh фаза. Ако чудовището има по-малко или точно 2 точки атака се унищожава.


Facebook
Twitter
Коментари
Саво 12.06.2018 в 08:11 Отговор

По време на нея, играчът чийто ход е, обявява своята Бойна фаза.

Борислав 17.06.2018 в 23:51 Отговор

Тази карта печели по 1 точки атака за всяко Нормално чудовище. Ако имате четири карти в ръката, точките атака и защита ще са по 4

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.