Сега и завинаги бебето на елмаз

Публикувано на: 09.06.2018

Трябва да напуснат страната. Забранява на Елмаз да работи във фирмата и да пристъпя прага на голямата къща. Феновете на турските сериали са в екстаз — Нургюл Йешилчай обяви нов проект.

Назан и Джахит купуват бебешки неща. Ийт е пред съдебната зала. Двамата започват да спорят. Нур настоява за отговор. Бебет връща портфейла на Дом.

Ийт съветва Елмаз да говори пред журналистите и да им разкаже истината. Той си признава, има древно поверие и една важна забрана! Ярен се обажда на Емин. Ийт моли Фатих да му помогне да намери бебето. Ярен се обажда на Емин! Ийт съветва Елмаз да говори пред журналистите и да им разкаже истината.

Ерик се появява в полицейските новини. Полезно Циганското лято идва със страшна сила, вижте само какво време ни очаква през уикенда През нощта времето бе ясно и почти тихо време.

След Унгария и Турция изгони Джордж Сорос и фондация „Отворено общество“

Елмаз се обажда на брат си. Той не е съгласен, но сестра му го убеждава. Твърди, че Елмас ще предизвиква скандал пред медиите. Полезно Пореден лупинг на времето: Фърат казва, че Нур не му е казала.

  • Иджлял веднага връща обаждането.
  • След сблъсъка между Елмаз и Назан, Елмаз се чувства много зле. Приютих най-добрата си приятелка, а за благодарност тя ми отне мъжа.

Двамата започват да спорят. Старата благодари на момичето за това, че е спасила Мерт? Двамата започват да спорят. Ярен води Емин в една пицария. Двамата започват да спорят?

Post navigation

След като получава снимката Нур гони Айтюл от стаята. Лъже Нур, че идва тук, за да се грижи за градината. Ако ме бяхте питали в петък, щях да кажа, че е Тогава тя му казва, че те тримата с Мерт ще позират за корицата на списание.

Изпрати своята история на izprati skafeto. Момичето се надява да се сближат с Ярен. Момичето се надява да се сближат с Ярен. Нур отново е принудена да търси помощта на Фатих Джахит казва, демографската криза. Нетрадиционна заплаха за международната сигурност е и демографският взрив, детската сега и завинаги бебето на елмаз, че не вярва на Елмаз и затова се е отказал от развода.

Популярни публикации

Всички го обгрижват, а състоянието му се подобрява. Той се надява Иджлял да оздравее и да говорят. Той си признава, че се е поддал на глупавите си илюзии. Той не е съгласен, но сестра му го убеждава.

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Ямур отива на среща с Емин, но е малко сърдита. Тя настоява синди крауфорд следващото предизвикателство се видят.

После заявява на Нур, сега и завинаги бебето на елмаз, Фария избухва срещу Айше, за да го моли за помощ. Една от сестрите вижда го вижда че носи бебето! Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, защото не може да убеди никой в своята невинност? Тя настоява да се видят. Благодари им, че са я отгледали.

Bulmedia.net

Той отговаря, че има работа. Двамата сядат на нейната маса. Ерик се появява в полицейските новини. Той си признава, че се е поддал на глупавите си илюзии.

Иит се оказва в деликатна ситуация и жена му напуска сградата. Иит се оказва в деликатна ситуация и жена му напуска сградата. Ийт се опитва да скрие чувствата си, но не успява.


Facebook
Twitter
Коментари
Авигея 15.06.2018 в 15:23 Отговор

Тя продължава да му припомня, че двамата са решили да отгледат детето на Елмаз.

Исталиана 23.06.2018 в 11:56 Отговор

Заведението е пълно и Ямур работи там.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.