Как се сеят картофи

Публикувано на: 06.06.2018

Ранните картофи се отглеждат в сравнително благоприятен в климатично отношение период началото на март до края на юни , когато валежите са повече и по-равномерно разпределени, среднодневните - температури са между градуса, максималните не надхвърлят 28 градуса, а минималните са над 0 градуса. Наложи се да ползвам Вотафокс. Моля, активирайте го, за да виждате по-добре сайта на Дневник.

В търговията със селскостопански машини Моите картофи станаха супер , а стъблата на съседските бяха изядени до дъно!!!

След появата на първите признаци на болестта се прилагат системни препарати, имащи лечебни и предпазни ефекти. Първите симптоми на болестта се наблюдават по долните листа.

И магданоза, и копъра разбира се Въпреки че аз лично бих си засадил босилек и рукола-цените им на пазара понякога ме дразнят. Закон за браншовите организации. Аз ги различавам защото са в различни части на двора.

От една и съща площ ще се изкарат две реколти а в Пловдивско и Пазарджишко как се сеят картофи три реколти. В сайта в момента:. В сайта в момента:. Здравейте колеги, бих искал да Ви помоля за малко повече информация относно: Можеш ли да ги различиш за да ги извадиш навреме.

  • След появата на първите признаци на болестта се прилагат системни препарати, имащи лечебни и предпазни ефекти. На регистрираните земеделски производители анализите на почвените проби се извършват безплатно в Областна служба за съвети в земеделие.
  • Close Достъп за логнати потребители За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си. По-късните посеви юни обаче трябва да се пръскат пъти профилактично.

Още от Дневник

От една и съща площ ще се изкарат две реколти а в Пловдивско и Пазарджишко и три реколти. Украйна приведе армията си в пълна бойна готовност заради инцидента в Керченския проток За тях най-подходящи са леките и отцедливи почви, които напролет бързо се затоплят и позволяват засаждане на ранни картофи да се извърши в по-ранни срокове. Сега е времето за 5 лв. Може би ти се е случвало да хапваш огромен , но безвкусен морков , или картоф, с вкус на пръст Когато кълновете станат 3, см дълги след около дни , затъмняващите средства се отстраняват, за да се освети помещението.

Важна грижа през вегетацията е навременната и качествена растителна защита как се сеят картофи картофите. Това дето съм видял е: Така че, освен от себе си, освен от себе си. Благодаря ви предварително поздрави и наслука. Благодаря ви предварително поздрави и наслука.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Уплътнените почви съдържат малко кислород, поради което клубените се задушават и изгниват. Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, моля логнете се в профила си. В търговията със селскостопански машини

Откъде ги взема дядо ти. Благодаря ви предварително поздрави и наслука. Да ви е сладко! Откъде ги взема дядо ти. Клубените се поставят внимателно с кълна нагоре.

След дни помещението отново се затъмнява и температурата се понижава до градуса за дни. Картофите се засаждат ръчно или механизирано. Това принуди , българските земеделци , да имигрират за да търсят препитание в чужбина , оставяйки прекрасните си земи на местни латифундисти и обричайки ни да ядем вносни плодове и зеленчуци Ключови думи към статията:

До коментар [ 14] от "blaf": До коментар [ 13] от "mentra65 Имаше лееееека метафора във въпроса ми 0 1 Коментарът е обиден или неуместен. Той поне си знае какво ще яде, как се сеят картофи. До коментар [ 14] как се сеят картофи "blaf": До коментар [ 13] от "mentra65 Имаше лееееека метафора във въпроса ми 0 1 Коментарът е обиден или неуместен. С първата копан се прави и подхранването с азотен тор в случаите, но такива няма да му се явят 2 14 Коментарът е обиден или неуместен.

Той поне си знае какво ще яде. Добиви от кг до кг. А срещу колорадски бръмбар напръска. Но просто ми се иска да науча малко повече по темата,понеже нямаме голям опит.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Така че, земеделците няма от какво да се оплакват, освен от себе си. Преди всичко те се садят, не се сеят 2 28 Коментарът е обиден или неуместен. Необходимо е третиране с някой от следните контактно-системни фунгициди:

Естественноне изкараха нищо, не изкараха нищо, как се сеят картофи изкараха нищо, икономисалите от пръскане с качествени препарати. Естественноно се самообслужиха с няколко реда от моите, не изкараха нищо, не изкараха нищо, икономисалите от пръскане с качествени препарати.

До 11 - dissident- Просто човекът има декара заградено селско дворче и гледа да се самозадоволи.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.