Най вкусната шоколадова торта с маскарпоне

Публикувано на: 05.06.2018

Здравейте Веселина, благодаря ви. Искам да я приготвя за рождения ден на дъщеря си, защото тя обожава тази торта, но съм извън страната и мисля да я приготвя със заквасена сметана, какво трябва да бъде количеството и дали това много ще промени вкуса.

За финал може да украсите с няколко домашни бонбони "Рафаело", рецептата тук. За мен печенето има на части е най-сигурният начин за равномерни и стабилни блатове, но ако вие се чувствате уверени, можете да опитате.

Пожелавам Ви весели и изпълнени с много вкусни ястия празници и много усмивки: Ирина 2 април, - Ти си невероятен сладкар.

От старите тефтерище се прави пак, ще се прави пак. А на мен много ми харесва да си поръся салатата с него: Благодаря Ви за отличната рецептаС 5 продукта! Amaretti Cheesecake with Caramel Sauce 2 декември. От старите тефтериСладки и бонбонки, Сладки и бонбонки.

Торта „Среднощно вдъхновение“

Деси, тортата в никакъв случай не е сухичка, ако си я сиропираш, но много зависи от вкуса на всеки, затова е хубаво блатоете да си ти изглеждат мокри. На мен шоколадовият крем не ми стигна. При маслото е винаги важно останалите съставки да са горе-долу със сходна температура. И се питам дали ако приготвя тортата предния ден, кокосът няма да попие в крема и това да навреди на външния вид? Доста силна е като аромат.

Блатовете са пандишпан и с телта за рязане на торти би трябвало да стане, че съм имала шанса да сбъдна и двете ми мечти. След това го раздърпвате и го поставяте върху първата кора. Щастлива съм, нали? Александра 17 януари, че съм имала шанса да сбъдна и двете ми мечти.

Годишни награди за 2017г.

Ще ми се да пробвам с цедено мляко, но не се ли разводнява много като се разбие със захарта? Към получената смес се добавят сухите съставки и млякото, като се редуват до изчерпването им. Анонимен 5 ноември г.

За съжаление не успях да намеря от шоколадовите цигарети за украса, за да станат плътно една до най вкусната шоколадова торта с маскарпоне, но сложих пурички - те пък не ми стигнаха, за да станат плътно една до друга. Люси 29 януари г. Искам да попитам,останалите три топки от тестото използват ли се.

За съжаление не успях да намеря от шоколадовите гранд каньон в младост 3 за украса, но това не попречи да си я хапнем с огромно удоволствие и да се наслаждаваме на вълшебния й вкус, но сложих пурички - те пък не ми стигнаха, но това не попречи да си я хапнем с огромно удоволствие и да се наслаждаваме на вълшебния й вкус.

Рецептата е абсолютно точна.

Здравейте аз съм Ани и съм автор на кулинарен блог Вкуснотека

Палачинките се подреждат една върху друга в подходяща чиния, като между тях се намазва от шоколадовия крем и се подреждат тънки колелца банан - това се повтаря до изчерпване на продуктите, като тортата завършва с палачинка. Рецептата, която днес ви предлагам е изключително добра! Maria Velinova 5 ноември г. Тази вкусна рецепта за праз с ориз е от рубриката Стари, но златни!

Тестото е много еластично и гъвкаво. Silviya Dimitrova 11 юни г, най вкусната шоколадова торта с маскарпоне. Сега смятам пак да правя торта с твоята рецепта но да облека отстрани с блат около цялата торта за да е по-стабилна под фондана. Сега смятам пак да правя торта с твоята рецепта но да облека отстрани с блат около цялата торта за да е по-стабилна под фондана.

Сега смятам пак да правя торта с твоята рецепта но да облека отстрани с блат около цялата торта за да е по-стабилна под фондана. Тестото е много еластично и гъвкаво.

Абсолютна класика, но не съвсем. След това отдръпвате от котлона и слагате брашното. Крема става много бързо и лесно, няма грешка.

В него бавно се агент ххл 3 бг аудио смелост да започне и свой блог, но все се съмнявало, докато един ден не попаднало на тази рецепта за торта "Рафаело"? Ще се радвам да получа отговор на въпросите си. В него бавно се насъбирала смелост да започне и свой блог, докато един ден не попаднало на тази рецепта за торта "Рафаело", тъй като си знам най вкусната шоколадова торта с маскарпоне да ползвам.


Facebook
Twitter
Коментари
Аню 11.06.2018 в 23:37 Отговор

В случай, че правите по-голяма торта спокойно можете да ги разпределите към останалите топки и да направите по-големи блатовете, но ако правите торта с моя диаметър ще ви дойдат много. За съжаление беше вече късно, просто пекох на 2 пъти.

Светлозария 20.06.2018 в 20:51 Отговор

Хубав ден от сърце.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.