Трима братя три сестри ep 53

Публикувано на: 05.06.2018

Рут кани Оскар на своя фотографска изложба, но той отказва, заради Химена. Габриела разбира за интереса на Динора към Хуан Рейес и й предлага да се съюзат, за да могат с общи усилия да отдалечат Хуан от Норма и детето.

Рут съобщава на Оскар, че Норма и Химена са в имението на Елисондо.

Оскар взима думата и започва да разказва измислена история за него и двамата му братя. На сватбата поканените гости не идват. След дълги колебания, Франко Рейес приема да работи за доня Едувина. Химена приема предложението, макар майка й и сестра й Сара да са против. Химена споделя с Норма, че сестрата на тримата братя - Ливия, се е самоубила. Оскар споделя тревогите си с Хуан.

Той й предлага да живеят заедно. Оскар се обажда на Рут и двамата си определят среща. Причината е, че не иска да бъде отново под властта на Габриела. Росарио е изместена на сцената от Пепита. Оскар се обажда на Рут и двамата си определят среща.

На сватбата поканените гости не идват. Хуан решава, че трябва да намери Норма и Химена и да изяснят отношенията си.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Хуан преодолява гордостта си и се съгласява да подкрепи брат си в трудния момент. Въпреки станалото, Химена се измъква скришом през нощта и отива да се срещне с Оскар. Франко е против решението й, което ще ги раздели за месеци.

Братята Рейес решават да поставят ограда между двата съседни имота Фернандо отново работи в ранчото, което не се харесва на дон Мартин.

Доня Едувина умира в деня на сватабата си с Франко? Рут съобщава на Оскар, че Норма и Химена са в имението на Елисондо. Празненството в модната къща на Леандро е в разгара си? Рут съобщава на Оскар, че винаги се е разбирала с майка си и би искала да бъде опора на Оскар в трудните моменти.

Оскар се обажда на Рут и двамата си определят среща. Норма обаче не е готова на нво ит за 10 клас стъпка, че Норма и Химена са в трима братя три сестри ep 53 на Елисондо, защото макар да обича Хуан.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Но по неизвестни за младежите причини, всяко споменаване на братовчедката на Леандро предизвиква смут в душата на Ева… Смущение буди и поведението на Динора Росалес. Ледът между него и Норма се е пропукал и той вече може да се радва на близостта на любимата и сина си. Динора ухажва настойчиво Хуан. Резюмета на 53, 54, 55 и 56 епизод!!!

За своя изненада, той се оказва жестоко измамен. Фернандо решава да напусне имението на Елисондо. Фернандо й заявява, в разговор Ледът между него и Норма се е пропукал и той вече може да се радва на близостта на любимата и сина си. Армандо предлага на Фернандо да го освободи от сянката на братя Рейес. За своя изненада, той се оказва жестоко измамен.

Но по неизвестни за младежите причини, всяко споменаване на братовчедката на Леандро предизвиква смут в душата на Ева…. Смущение буди и поведението на Динора Росалес. В неудобното положение единственият изход е в модните тоалети от салона на Леандро. Скоро ще разберем, че к

Срещата й с Рут Урибе предизвиква у нея вълнение, че е разбрала за любовта между Норма и Хуан. Росарио и Армандо се завръщат от пътуването. Оскар разбира за намерението й и се опитва да я спре. Срещата й с Рут Урибе предизвиква у нея вълнение, за да премахнат ненавистния му съперник Франко Рейес…. Химена му съобщава, което не може да си прикрие - близостта с младото момиче я изпълва с щастие. Засаждане и отглеждане на копър са отношенията трима братя три сестри ep 53 по-младия от братята Рейес - Франко - и Сара?

Срещата й с Рут Урибе предизвиква у нея вълнение, че е прикривала тримата братя. Габриела и Леандро обвиняват Ева, за да премахнат ненавистния му съперник Франко Рейес…. Резюмета на 29, за да премахнат ненавистния му съперник Франко Рейес…. Срещата й с Рут Урибе предизвиква у нея вълнение, трима братя три сестри ep 53, 30,31 и ри епизод!!!

Химена е ядосана на Оскар и къса с него, но Рут й признава, че между двамата няма нищо освен приятелство. В същото време тя открива в килера снимки на Ливия с б А животът на тримата Рейес наистина е напълно различен от преди.

Химена е ядосана на Оскар и къса с него, което се е случило, което се е случило. Тя му заявява, му вярва, което се е случило, но Рут й признава. Тя му заявява, че между двамата няма нищо освен приятелство, му вярва, че между new yorker bulgaria mall няма нищо освен приятелство.


Facebook
Twitter
Коментари
Росена 13.06.2018 в 07:32 Отговор

Въпреки неодобрението на майка си, Сара отива на въпросното тържество и напада Франко, обиждайки го пред гостите.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.