Тест по човекът и обществото за 4 клас история

Публикувано на: 05.06.2018

Коя дейност на хората се свързва само с черноморското ни крайбрежие? Водата при различните температури.

Нейните южни и източни части са хълмисти, а северните й — ниски и равнинни. Искаш ли да подредим уроците точно както в твоя учебник по човекът и обществото за 4. За коя област е характерно добива и преработката на тютюн? България на картата на света и Европа. А Пирин Б Витоша 8.

А зелен Б кафяв В син А североизточната Б югозападната В северозападната Изходно равнище - 3 клас. Побитите камъни са край: Коя е най-голямата низина в България.

  • Пампорово е курорт в: Нашата родина България - 3.
  • Изречение - вариант 2. Природни области - 2.

E-mail или потребителско име

Действащата атомна електроцентрала се намира край: Вещества от живата и неживата природа — 2. От името на коя наша планина произлиза името на Балканския полуостров? А нефт Б сол В въглища А реките, езерата и моретата. България в Европейския съюз.

  • Водите на Черно море се замърсяват най-много от:
  • Покритият мост, строен от Кольо Фичето е в: Градовете в Старопланинската област.

Могъщество и културен разцвет на България при цар Симеон? Пампорово е курорт в: Преговор по БЕЛ Изчакай зареждане България е известна в Европа и в света с производството на: Водите на Черно море се замърсяват най-много от: А президентът Б министър-председателят В председателят на Народното събрание. Наследството на Древните Цивилизации. Могъщество и културен разцвет на България при цар Симеон.

Боровец е курорт в: А кръг от златни звезди Б квадрат от златни слънца В кръг от сребърни монети Водни и пясъчни лилии има в: Коя трудова дейност застрашава природата в равнините?

Градовете в Преходната област. Водите на коя река напояват Горнотракийската низина. Нашата родина България - 4. Рила и Пирин - най-високите български планини. Нашата родина България - 4.

Втори раздел Природни области в България. Рило-Родопската област — царството на високите планини. В подножието на коя планина е разположен град София?

  • Коя дейност на хората се свързва само с черноморското ни крайбрежие?
  • Най-голямата река, която тече през Горнотракийската низина е:
  • Пети раздел Българското Възраждане.
  • България през средните векове.

Новото време на българите? С кой цвят на географската карта се отбелязват реките. На юг от р. Църквата - опора на българите и България.

Природни области - 2. А бяло, червено, розово масло Б часовници, какао, какао, синьо, синьо. Природни области - 2. С кой цвят на географската карта се отбелязват реките.

Пети раздел Българското Възраждане. България в Европа и на Балканите. С кой цвят на географската карта се отбелязват реките?

А жълт Б зелен В червен Жизнени процеси при растенията и животните - 3. А жълт Б зелен В червен Жизнени процеси при растенията и животните - 3!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.