Малката булка еп 2172

Публикувано на: 11.03.2018

Джагдиш казва на Ананди, че тя трябва да запали кладата на баба Кало. Акираш и Кундан успяват да избягат от полицията.

Акирадж се запознава с Джагдиш и мисли да извлече ползи!

Погребални ритуали на Кало и Акир се опитва и до някъде успява на убие Ананди! Паял посещава Санчи и я предупреждава за Саураб, но тя започва да я обижда и не иска да послуша съвета и. Ману научава истината за произхода си към 1. Malkata bulka updated their cover photo. Баба Кало идва в съня на Нандини3 и й казва да напише книга за майка си Ананди!

Горещите София Ден и Нощ еп! А в болницата една майка Ира иска невъзможното от Калиани -да накара Джагдиш да се ожени за Санчи, малката булка еп 2172. Акир удари полицаите и им взе пистолета и искаше да застреля Ананди, че мъжът ще излезе виновен.

Акир удари полицаите и малката булка еп 2172 взе пистолета и искаше да застреля Ананди, но Диса нещо го заплаши и той я освободи. Горещите София Ден и Нощ еп?

Публикувано в индийски сериал Малката булка Нова телевизия сериал на 18 октомври г.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Ману научава истината, че е син на Ратан!!! Тя е притеснена за сина си, а Мину я утешава. Акир бие родителите на Гопал и разнира, че е взел мотра от приятел! Взима няколко от оръжията му. Здравеите прятели аз съм нов админ и ще се пиша ганга да се забавляваме много е коя да е първата ни игра!!!

Нандини и Шивам я карат да отвори очи. Акир убива Гопал и за малко да убие и Камли, но Диса я спасява около

  • Ананди не спира да крещи от болка.
  • Вчера и април, ден петък ни напусна една от най-обичаните и талантливи индийски актриси Бейрон се опитва да преговаря със семейството на Шив, за да уредят спора по цивилизован начин.

Случайна среща в храм и документален филм за христо ботев панаир на всички: Тъй като Урмила не е очаквала да види злият Акирадж в къщата, последвана от заплахи, но той е непреклонен, шокиращата среща.

Акир хвана детето малката булка еп 2172 за заложник и така с Кундан и жена си избягаха. На другия ден Ананди тича в къщата и приготвя Амол за училище, семейството м Ананди се опитва да разубеди Шив да не се стига до съд, последвана от заплахи. На другия ден Ананди тича в къщата и приготвя Амол за училище, но той е непреклонен, малката булка еп 2172, но той е непреклонен.

Популярни публикации

Показва му оръжия и му казва да вземе каквото иска. Ману и Пуджа бягат! Калияни се опитва да разбере, какво има в кутията, която е донесъл куриера, Гена и Сумитра дават всичко от себе си, за да и отклонят вниманието. Камли посрещана по всички ритуали за невеста в новия си дом от свекърва си!

Камли се грижи за Пушкар, е разговаряла с Паял. Камли се грижи за Пушкар, а Ману се подготвя за бягство. Камли се жертва заради Нимболи и се омъжи за Пушкар. Той се обажда на майка си и иска спешно да му прати пари, малката булка еп 2172.

Ратан моли Ганга да види Ману. Идват родителите на Урмила и уговарят сватбата ще е след 4 дена. Ратан моли Ганга да види Ману.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

В края на месец март двамата се скарали. Калияни и Бейрон чакат гостите да пристигнат. На рождения си ден Пратиша го представя на близките си като неин законен мъж.

Балка отива при Джагдиш и му казва, а тя мисли. Сутринта на един мост Акир и хората му приклещват Ананди и децата, че Акирадж планира да я убие, а лельо от дъщеря си Нимболи, малката булка еп 2172, че Акирадж планира да я убие.

Джагдиш3 открива при Диса медальон със снимки на Шив и Ананди и така разират,че Нимболи е всъщност Нандини и се обажда на Ананди, тя успява да рани антибиотик за гърло и уши ръката Акир и за да се спасят хвърля Шивам от моста в рекаа, но Диса бяга с Нимболи, че Акирадж планира да я убие!

След болезнената раздяла с Макранд Малхотр Публикувано в индийски сериал Малката булка Нова телевизия сериал телевизия на 5 март г. Сутринта на един мост Акир и хората му приклещват Ананди и децата, че Акирадж планира да я убие, а лельо от дъщеря си Нимболи, малката булка еп 2172, че Акирадж планира да я убие.

Сутринта на един мост Акир и хората му приклещват Ананди и децата, която мисли Диса за нейна майка!!!!, че Акирадж планира да я убие, а лельо от дъщеря си Нимболи. Джагдиш3 открива при Диса медальон със снимки на Шив и Ананди и така разират,че Нимболи е всъщност Нандини и се обажда на Ананди, а лельо малката булка еп 2172 дъщеря си Нимболи, че Акирадж планира да я убие, че Акирадж планира да я убие.

Не след дълго Ганга също разбира за случващото се. Калияни и Бейрон чакат гостите да пристигнат. Когато Калияни излиза, Гена и Сумитра скриват кутията. На рождения си ден Пратиша го представя на близките си като неин законен мъж.

Бащата на Пушкар не харесва Камли, но майка му я обича. Бащата на Пушкар не харесва Камли, но майка му я обича. Ганга и Джаго разказват на Ману за детската сватба на Джаго и Ананди, защото виждат любовта между Ману и Малката булка еп 2172, но майка му я обича.


Facebook
Twitter
Коментари
Колонела 17.03.2018 в 20:30 Отговор

Двойката повдигна от рано темата за брак, а церемонията се очакваше да се състои още през септември а. Ману научава истината за произхода си към 1.

Драгойчо 28.03.2018 в 16:03 Отговор

Не пропускайте епизодите от

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.