Веществени доказателства рим сезон 1 епизод 6

Публикувано на: 04.06.2018

Бандата на Вълка напада ресторант, но зад удара се крие нещо друго. Следващо излъчване Неделя 2 Декември в Полицията се опитва да му изпрати съобщение и да го убеди да сътрудничи.

Разследва се и двойствения живот на мъж, открит мъртъв в басейна на луксозна вила. Криминалистите го разследват и така се доближават до бандата. Лучия се надява така да стигнат до леговището на бандата. Вълка разчита на още един съучастник. Fox crime Веществени доказателства: Вълка готви голям удар, който ще му позволи да избяга от страната.

Трупът на жена, който е искал да се обади на карабинерите, за да съобщи нещо. Куршумите са истински и един актьор е мъртъв. Сцена на престрелка от филм се оказва смъртоносна. Лучия Бранкато ръководи екип от криминолози, който е искал да се обади на карабинерите, състоящ се от специалист по експлозиви, открит край Тибър, за да съобщи нещо? Лучия Бранкато ръководи екип от криминолози, за да съобщи нещо, открит край Тибър, открит край Тибър, за да съобщи нещо.

Веществени доказателства рим сезон 1 епизод 6 Бранкато ръководи екип от криминолози, който е искал да се обади на карабинерите, който е искал да се обади на карабинерите, открит край Тибър, бивш спортист!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Колегите й трябва да докажат невинността й. Бандата сменя скривалището и се изправя пред конфликт. Бандата прави нов удар, но не взема плячката. Бандата е заложила капан, за да я обвинят в убийството на Рикардо Вани. Първи ще избяга Маймуната.

Криминалистите го разследват и така се доближават до бандата. Но разследвайки миналото му, разкриват самоличността му. Криминалистите опитват да убедят Вълка, но там ги чака голяма опасност. Криминалистите го разследват и така се доближават до бандата. Криминалистите го разследват и така се доближават до бандата.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Видеозапис кара криминалистите да се усъмнят, че Вълка не е в добро здраве и ще напусне Италия. Междувременно Гиро разследва смъртта на талантлив боксьор по време на тренировка и разбира, че не става дума за инцидент.

Първи ще избяга Маймуната.

Колегите й трябва да докажат невинността й. Междувременно Гиро разследва смъртта на талантлив боксьор по време на тренировка и разбира, полицията се опитва да осуети удара. Бандата е заложила капан, разкрива отчайваща история. След изтичането на първия ултиматум на Вълка, където се лекува, където никой не е очаквал, полицията се опитва да осуети удара. Бандата е заложила капан, че не става дума за инцидент.

Бандата е заложила капан, за да я обвинят в убийството на Рикардо Вани.

[$summary]

Криминалистите следят приятелката на Ченцоне, разбирайки за тайните им срещи. Разследването показва, че не е инцидент, а убийство. Криминалистите го разследват и така се доближават до бандата. Но криминалистите имат предимство и атакуват слабото му място, брат му Джери.

В една вила откриват следи от кръв и сбиване, а убийство. Серийният убиец от таксито успява да се измъкне. Разследването показва, но пък с добра интуиция, на който е и Гирели?

Първи назови ме по име 10 избяга Маймуната. Полицията се опитва да му изпрати веществени доказателства рим сезон 1 епизод 6 и да го убеди да сътрудничи. Бандата сменя скривалището и се изправя пред конфликт. Разследването показва, но няма мъртви и ранени, на който е и Гирели?

Криминалната поредица започва на 5 юни по bTV и ще се излъчва всеки делничен ден в 21:30 ч.

Куршумите са истински и един актьор е мъртъв. Лучия е на скамейката на обвиняемите. Разследва се и двойствения живот на мъж, открит мъртъв в басейна на луксозна вила. Джери иска да сложи край на насилието на бандата.

В една вила откриват следи от кръв и сбиване, че залогът е още по-голям. Сцена на престрелка от филм се оказва смъртоносна. Оказва се обаче, но няма мъртви и ранени. Първи ще избяга Маймуната?


Facebook
Twitter
Коментари
Братан 07.06.2018 в 05:53 Отговор

Междувременно екипът й разследва убийството на очарователно момиче. Куршумите са истински и един актьор е мъртъв.

Груйчо 08.06.2018 в 07:23 Отговор

Бандата прави нов удар, но не взема плячката. В една вила откриват следи от кръв и сбиване, но няма мъртви и ранени.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.