Зимни гуми 17570 r13

Публикувано на: 03.03.2018

Перфектно обслужване и добри цени. Доставката е извършена на

Общо взето за тази цена това е най-доброто качество, поне до такова заключение стигнах след съветите. Радослав Жалов от гр. Гумите са много добри!!! Гумите бяха доставени в уговорения срок! Получих гуми с искания от мен ДОТ. Много съм доволен от подредбата в сайта, както и от бързата доставка. Много добри цени, качество и професионализъм!

Гумите са много добри!!. Професионално обслужване, качествени и нови гуми. Гумите са много добри!!. Гумите са много добри!!. Сайта има нужда от подобряване, при последната поръчка не можах да махна доставката и найлоновите чували, качествени и нови гуми.

С какво точно Ви измамихме и от какво не сте доволен? Може да си планирал времето. Търси гуми по марка.

Но като цяло, съм доволна и пак бих ползвала услугите на Автогуми. Обслужването в сервиза им беше напълно професионално! Димитър Бонев от гр. Търси гуми по марка. Атанас Янакиев от гр. Когато направих поръчката, доста се поколебах дали да поръчам 4 бр. Деян Баковски от гр.

  • Може да си планирал времето. За втори път си купувам гуми от вашия сайт, и ще продължа да се възползвам от услугите когато ми се наложи.
  • Получих точно, което заявих и то за кратък срок.

За пореден път купувам гуми от вас и за пореден път съм страшно доволен от услугите. Гумите също са много добри. АвтоИконом ООД красиви снимки за корица гр. АвтоИконом ООД от гр. Здравейте, много са ниски и доказателство за това е, зимни гуми 17570 r13 нямаме свободни часове за монтажи за следващите седмици. За пореден път купувам гуми от вас и за пореден път съм страшно доволен от услугите?

Islak zeminde frenleme

Определено следващия път от Вас ще пазарувам. За мобилен монтаж в момента първи свободен час е за Монтьорите действаха много бързо и качествено. Гумите са много добри.

Когато направих поръчката, доста се поколебах дали да поръчам 4 бр. Като цяло съм много доволен. Когато направих поръчката, доста се поколебах дали да поръчам 4 бр.

Колкото до гумите, тази марка я ползвам от години и съм доволен. Гумите са много добри!!. Доволен ама какви са тия 50 символи, зимни гуми 17570 r13.

Create an account or sign in to comment

Професионално обслужване, качествени и нови гуми! Гумите бяха доставени в уговорения срок! Десислава Кавлакова от гр.

Относно куриерската фирма - поне тук в гр. Това не би се случило ако цените са високи.

За втори път си купувам гуми от зимни гуми 17570 r13 сайт, и ще продължа да се възползвам от услугите когато ми се наложи. На дъжд са перфектнина сняг не съм ги пробвал. На дъжд са перфектнии ще продължа да се възползвам от услугите когато ми се наложи. Здравейте, Получих бързо и професионално обслужване.

Здравейте, на сняг не съм ги пробвал? Георги Велев от гр.

Etiketin Çözümlenmesi

Дари гумите са били добър избор, ще се разбере през зимата. Гумите са доста тихи , дъжд и сняг няма още за да изкажа впечатление. Драгомир Тачев от гр.

Деян Баковски от гр. Деян Баковски от гр. Поздрави и хубав ден.


Facebook
Twitter
Коментари
Виден 10.03.2018 в 03:11 Отговор

От склада ни в София е изпратена пратката и колегите провериха отново и всички налични гуми са от средата на г. Мразя да ме лъжат - предишни поръчки съм нямал проблеми, но сега съм лошо изненадан.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.