Моят живот епизод 232

Публикувано на: 03.06.2018

Дорук умира в Моят живот еп. Кенан и Хюлия изпадат в недоумение.

Кенан издебва момент и отново заплашва Ефсун и Султан. Свекървата на Зейнеп я вижда с Арда и казва на Джемал и септември. Тя се появява на приема и репортерите веднага я интервюират. Ефсун и Султан отиват при Хюлия в имението Атахан.

Султан е бясна на майката на Джемал и се разкрещява. Когато влизат, нещата на Дорук са навсякъде.

Исмаил отива при Атеш и го уведомява за убийството. Бахар отива на гроба на Дорук и засажда цветя. Всички се нахвърлят с крясъци върху Хюлия? Всички се нахвърлят с крясъци върху Хюлия.

Кенан издебва момент и отново заплашва Ефсун и Султан.

Атеш също идва и я заварва. ТВ сайт Онлайн ТВ. Гледай онлайн на български — тук или тук или тук Информация за Tvnovellas.
  • Всичките започват да тропат по вратата и искат да се видят с Арда.
  • Ганимет удря с всичка сила Хюлия.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Арда разбира, че е бил измамен, Джемал го удря, а хората на Кенан го отвеждат и септември Хюлия е разгневена. Исмаил отива при Атеш и го уведомява за убийството. По-късно похитителят е удушен с въже.

Бахар отива на гроба на Дорук и засажда цветя. Кемал отива в имението и Хюлия му показва документа, донесен от Ефсун и Султан.

  • Зейнеп не е щастлива от този факт.
  • Бахар влиза при Арзу.

Свекървата на Зейнеп я вижда с Арда и казва на Джемал и септември, моят живот епизод 232. Арда нарочно прегръща Ефсун. Арзу изпада в истерия и Ефсун и Хасрет изкарват Бахар от къщата. Арда нарочно прегръща Ефсун. Свекървата на Зейнеп я вижда с Арда и казва на Джемал и септември.

Популярни публикации

Тя не може да понесе болката и изпива шепа хапчета, след което изпада в безсъзнание. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. На организирано събитие за туризъм идват всички от имението Атахан.

Бахар идва на обяд при Атеш и Арзу. Отвежда я в банята и я кара да повърне. Бахар идва на обяд при Атеш и Арзу, моят живот епизод 232. Зейнеп му разказва всичко и за това колко е страдала! Отвежда я в банята и я кара да повърне. Бахар влиза при Арзу!

ГЛЕДАЙ СЕГА

Днешните Няма въведени събития за днес. Ефсун и Султан отиват при Хюлия в имението Атахан. Арзу изпада в истерия и Ефсун и Хасрет изкарват Бахар от къщата. Пише съобщение на Зейнеп. Кенан и Хюлия изпадат в недоумение.

Хюлия чува и веднага слиза да види какво става. Иска да говори с нея. Иска да говори с нея. На погребението на Дорук, Атеш слага ковчега на малкия в гроба. Лекарите минават с носилката покрай близките на детето.

Иска да говори с нея. Дорук умира в Моят живот еп. Моят живот епизод 232 погребението на Дорук, Атеш слага ковчега на малкия в гроба.

Медийни партньори

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Журналистите започват да ги снимат. Ефсун наблюдава отстрани и се радва на случващото се. Всичките започват да тропат по вратата и искат да се видят с Арда.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Зейнеп не е щастлива от този факт. Зейнеп не е щастлива от този факт.


Facebook
Twitter
Коментари
Беата 13.06.2018 в 03:36 Отговор

Публикувано в Диема фемили Моят живот сериал телевизия турски сериал на 20 септември г. Зейнеп не е щастлива от този факт.

Авраам 14.06.2018 в 03:55 Отговор

Отвежда я в банята и я кара да повърне.

Благовест 21.06.2018 в 04:02 Отговор

Ефсун звъни на Арда и разбира, че е пиян.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.