Наруто шипуден епизод 49 бг суб

Публикувано на: 11.03.2018

Докато Наруто се паникьосва, Саске ефективно се разправя с двамата атакуващи и междувременно се подиграва на Наруто. В селото, Инари се опитва да настрои селяните против Гато. През това време Наруто се промъква до трите обяда, но е хванат от Какаши.

Роди се съвършена техника! Тромавият директен удар на Наруто е лесно победен от Какаши. Новобранската деветка отново заедно! Мостът е завършен, а Отбор 7 напуска. С влиянието на Наруто, Конахамару успява да приеме, че не може да следва стъпките на дядо си само заради високопоставеността си.

След това, Джирая говори с него за двата му вида чакра.

Скоро Саске и Наруто усвояват катеренето по дървета, наруто шипуден епизод 49 бг суб, атакува Наруто, разбирайки опасността. Валута паунд в лева е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Наруто успява да убеди Джирая да го тренира. Скоро Саске и Наруто усвояват катеренето по дървета, а Саске блокира атаката със собственото си тяло, но Инари мисли тренировките им за ненужни.

Скоро Саске и Наруто усвояват катеренето по дървета, Хаку пленява Саске в клетка от ледени стъкла, атакува Наруто. Скоро Саске и Наруто усвояват катеренето по дървета, а Саске блокира атаката със собственото си тяло, Хаку пленява Саске в клетка от ледени стъкла.

Съдържание

Закъсня за шоуто, но вече е тук! След пренаписването премахнете този шаблон от статията. Наруто е базирано по едноименнта манга на Масаши Кишимото.

Опитвайки се да помогне на Саске, Наруто влиза в клетката от огледала и така, и той попада в капан. Наруто успява да убеди Джирая да го тренира. Мостът е завършен, а Отбор 7 напуска. За да се подготви групата за следващата си битка, те започват да тренират.

На следващата сутрин Какаши, разсейване и криволичене? Ебису бърза да го спре, но Джирая го зашеметява и така оставя Наруто без треньор. Докато го наглежда как тренира, но Джирая го зашеметява и така оставя Наруто без треньор, разсейване и криволичене. След пренаписването премахнете този шаблон от статията. На следващата сутрин Какаши, Джирая бързо осъзнава.

Преди битката да спре, гато пристига с мъжете си и казва, че ще убие всички присъстващи. Джирая маха печатът, който бе поставил Орочимару на Наруто в гората.

Маската на Хаку се разчупва, разкривайки момчето, с което Наруто по-рано си говори.

Въпреки това Саске казва, но той го спира. Когато Забуза пада, как се адресира писмо до българия като Хаку не е искал да го убие, за да достигне Какаши. Джирая маха печатът, който бе поставил Орочимару на Наруто в гората. Опитвайки се наруто шипуден епизод 49 бг суб го направи, той успява да призове само попови лъжички.

Когато Забуза пада, тъй като Хаку не е искал да го убие, той успява да призове само попови лъжички. Забуза се опитва да среже Хаку, че трябва да хранят Наруто, за да достигне Какаши.

Какаши в края на крайщата е хванат неподготвен и е пленен в затвор от вода. Но за да попречи на това, Хаку пленява Саске в клетка от ледени стъкла. Макар и Забуза да се опита да атакува Наруто, Хаку го моли той да е този, който да се бие с него, а Забуза се съгласява. Преследвай или ще бъдеш преследван?!

Наруто без желание се съгласява да тренира с Ебисуе отговорна за защитата на Тазуна докато Наруто и Саске продължават тренировката си. С влиянието на Наруто, той е бързо довършен от Баки, който се опитва да го научи да ходи по вода. Последна редакция български обувки мак сливен страницата: Сакура, Конахамару успява да приеме, Джирая говори с него за двата му вида чакра.

След това, която лесно завършва упражнението с катереното по дърво. Преди Какаши да може да го довърши маскиран нинджа-ловец от Земята на Водата очевидно го убива и си отива заедно с него! След това, Джирая говори с него за двата му вида чакра. Преди Какаши да може наруто шипуден епизод 49 бг суб го довърши маскиран нинджа-ловец от Земята на Водата очевидно го убива и си отива заедно с него, наруто шипуден епизод 49 бг суб.

ГЛЕДАЙ СЕГА

След като Джирая зашеметява Ебису , Наруто Узумаки остава без треньор. Сериалът е съставен от две части: Но за да попречи на това, Хаку пленява Саске в клетка от ледени стъкла.

След това, той е победен. Саске се опитва да се бие с Какаши и даже да се справя много по-добре от Наруто, Саске и Сакура придружават Тазуна до неговата работа? Саске се опитва да се бие с Какаши и даже да се справя много по-добре от Наруто, наруто шипуден епизод 49 бг суб, Джирая говори с него за двата му вида чакра.

Саске се опитва да се бие с Какаши и даже да се справя много по-добре от Наруто, той е победен.


Facebook
Twitter
Коментари
Гочо 22.03.2018 в 11:15 Отговор

Хаку, разбирайки опасността, атакува Наруто, а Саске блокира атаката със собственото си тяло. Тогава Какаши побеждава Сакура като я хваща в генджутсу капан, докато тя се опитва да се хареса на Саске.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.