Щастливи заедно еп 48

Публикувано на: 02.06.2018

Аз имам няколко въпроса - тъй като не успях да гледам сериите след 66 - какво става с детето на Бену? Нищо не намирам на български.

Тя любезно не го спира. Дано не се разделят или сценаристите не убият Бенну! Поне аз по картинките само това разбрах, нали се сещате, че не зная турски. За превод след 60епизод - ми 60 до 66 ще ги гледате по нова тв, за др епизоди, моля обърнете се към форум бг-мама.

Как ги дават там - веднъж седмично или как? Или реклама за 87?

Обичамвсички фенове на филма. Вие защо не четете по нагоре??. Обичамвсички фенове на филма. И аз си го мислех. Обичамвсички фенове на филма. Обичамвсички фенове на филма.

Ура, сериала няма да ни липства-приказката продължава и е още по-вълнуваща-вярвайте. Тъси ново начало и за това приема флирта, но не е на себе си според мен,тя обича Онур,но въпреки това прави тези грешки.
  • Иначе от утре ще очакваме да го преведете целия. Е това от мен почитател и фен.
  • То вярно, че клин клин избива, но Онур, кой може да й го избие от главата. От известно време няма нищо ново публикувано в този блог?

Щастливи заедно 9 епизод

Благодаря на създателите на тези сраници за ценната информация,за труда им да я качат и да са полезни на готованците като мен-хоп-всичко ми е поднесено удобно и красиво. Мисля че ще бъде излъчен на 17 март по kanal D.

Много моля ако меже да преведете 84 епизод. Онур е много привлекателен но наистина е нереален. Ако го има преведен някъде, моля постнете линк, моляяяяяяяяяяяяяя!

  • Голямата фамилия на Бурхан:
  • Коя е тази жена при Онур в клипа - ужас!

Ехо, пак съм аз за песните, щастливи заедно еп 48. Благодаря на създателите на тези сраници за ценната информация,за труда им да щастливи заедно еп 48 качат и да са полезни на готованците като мен-хоп-всичко ми е поднесено удобно и красиво.

Ехо, пак съм аз за песните. Ще бъде ли публикуван скоро превода на 84 епизод. Тъси ново начало и за това приема флирта, но не е на себе си според мен,тя обича Онур,но въпреки това прави тези грешки.

Благодаря на създателите на тези сраници за ценната информация,за труда им да я качат и да са полезни на готованците като мен-хоп-всичко ми е поднесено удобно и красиво.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Ако вземем всички давано досега латино сериали пак не могат да го стигнат! Собсвеника я харесва и започва да я ухажва. Добре,че е този блог на Вярка,че съм по-спокойна. Аз съм шокирана, не можах да мигна цяла нощ.

Поне ще си помечтаем за финала. Втова време всички са заети с трагедията на Надиде. А Бену е слаб човек,неспособен да оцелее сама? Втова време всички са щастливи заедно еп 48 с трагедията на Надиде. А Бену е слаб човек,неспособен да оцелее .

Нови клипове Щастливи заедно

Ако някой знае, нека пише. Здравейте супер сте бих искала да помоля да преведете серията където се разбира,че шехерезада е била с онур мисля,че е Имам голяма молба към преводачите Дали не бихте ни зарадвали с превод на песента от сватбения танц. Линковете търсете във форум бг мама Сърцето си ти отвори

Аз съм от онези супер предубедени хора дето каточуятб турски и бягат. Момичета пишете,къде може да гледаме 86. Аз имам няколко въпроса - тъй като не успях да гледам кръвна захар 3 часа след хранене след 66 - какво става с детето на Бену. Аз имам няколко въпроса - тъй като не успях да гледам сериите след 66 - какво става с детето на Щастливи заедно еп 48.

Иначе отново и отново хиляди благодарности на всички, щастливи заедно еп 48, ако има кой да преведе песента на Халит и тази от общото на актьорите интервю, които ни улесняват и ни помагат. А щом и там са полудели-представете си какъв филм и това!!!!. Аз съм от онези супер предубедени хора дето каточуятб турски и бягат. Не е нужно да ви казвам какво предизвика в мен този сериал.

Za germanija, che go davat chuh predi mesez. Благодаря на създателите на тези сраници за ценната информация,за труда им да я качат и да са полезни на готованците като мен-хоп-всичко ми е поднесено удобно и красиво. Иначе отново и отново хиляди благодарности на всички, които ни улесняват и ни помагат, за да гледаме преведени сериите след 66 еп.

Когато спират епизодите на бг.

Така че, приятно гледане. Чак сега,когато свърши 2 сезон те се сетиха да правятпреводи и да качват суптитри,нещо,за което ти настояваше отдавна. Аз съм нова в този форум и тук за пръв път прочетох, че филма е 94 серии!.


Facebook
Twitter
Коментари
Феодор 10.06.2018 в 20:10 Отговор

А за какво, за какво и е този мъж?

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.