Великолепния век кьосем епизод 23 сезон 2

Публикувано на: 02.06.2018

Надявам се телевизията да е превела епизодите с български дублаж, за да го излъчат веднага след първия сезон.

Не смятам да коментирам нито добрите,нито лошите страни на сериала,интересен ми е и съм доволна,че са закупили и следващия сезон. Анонимен 19 август г.

Това, че Кьосем ще убие собствените си деца ли? Аз се радвам, че е купен и ще го гледаме. Крайно време беше да разкарат този резил от екрана си. Не разбирам онези,които не гледат сериала,но коментират ли,коментират!

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Малко ще ви светна:

Анонимен 17 август г. Да те наистина не харесват исторически филми. Анонимен 17 август г. В сериала се разказва най-вече за най добрият бензинов двигател в харема и по-рядко за убийства на християни и завоюване на нови държави. В сериала се разказва най-вече за интригите в харема и по-рядко за убийства на християни и завоюване на нови държави.

Дано са разумни и закупят следващ сезон! Това, че Кьосем ще убие собствените си деца ли? Чувствам за обидно да следя един сериял,да обявяват финал ,и да се окаже,че това е фалшива информация.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Трява да се чувстваме като дресирани кученца,и да чакаме второто залче дали ще ни го купят ще благоволят ли или не. Изказвате се против, преди да сте видели и един епизод от него. Аз не искам да обиждам никого , но на някои не им харесва този сериал , а на някои им харесва , който иска да пиши каквото иска , но на този който го дразни негова си работа аз просто за мен си казвам мнението всеки може да си казва мнението и , защо всеки човек дразни от мнението на другите това не е хубаво.

Никакъв професионализъм за телевизия която претендира за най—добрата и гледана тв. На който не му харесва има още канала. Ама не, зяпат, само защото Берен участва, как ще пропуснат любимата си Фатмагюл, да, невъзможно!

  • Абе като е "БОЗА" защо изобщо коментирате.
  • Но какво е казано — прост народ, слава държава! Аз не мога да проумея какво точно харесвате?

Очаквам с нетърпение втори сезон. Kalina Iwanowa 17 август г. Участвала е в "Любов и наказание" ,последния филм с Еркан и сега кафе в медно джезве е обещаващ. Kalina Iwanowa 17 август г. Да това е ужасно но се замисли ако султана не ги убие те взаимно ще се изтрепят так че. Очаквам с нетърпение втори сезон.

Не го гледайте, толкова ли е трудно. Kalina Iwanowa 17 август г.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Чувствам за обидно да следя един сериял,да обявяват финал ,и да се окаже,че това е фалшива информация. Анонимен 31 август г.

Не смятам да коментирам нито добрите,нито лошите страни на сериала,интересен ми е и съм доволна,че са закупили и следващия сезон. Ако искате да разберете какъв е рейтингът на "Кьосем" освен по телевизията, изчислете и колко хора го теглят от нета и гледат епизодите му една седмица напред!

Дано и втори сезон не започне никога!!. Без да си го гледал и веднага било БОЗА? Има логика, подходящо не само за психопати. Дано и втори сезон не започне никога!!.

Без да си го гледал и веднага било БОЗА. Има логика, ако обичате.

Съдържание

Публикувано от Press Release в И БТВ ще си прецени какво да пусне, разбирасе че това от което има най много доходност! Човече, четеш ли, че пише догодина тръгва, не след първи сезон. Коментари за публикацията Atom.

  • Това, да се купи половината филм, може да се случи само в България.
  • Не го гледайте, толкова ли е трудно.
  • Публикувано от Тони Андонов в
  • На мястото на поредицата за първата султанка, застанала начело на Османската империя, тръгва друг премиерен турски хит - "Сега и завинаги" , за чийто старт можете да прочетете повече от тук.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. И аз съм за сериала! Еее, много се радвам, ама не на място, ама не на място.

Дори и на най-прекрасната творба ще се намери някой критик с негативно отношение. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Анонимен 30 август г. Па артък "патриотизъм", супер. Аз не мога да проумея какво точно харесвате.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Няма такъв хубав сериал като този с толкова много интриги в всеки епизод става много интересно. Но важното е българинът да плюе върху всичко. Това, да се купи половината филм, може да се случи само в България.

Никакъв професионализъм за телевизия която претендира за най-добрата и гледана тв. Никакъв професионализъм за телевизия която претендира за най-добрата и гледана тв. Никакъв професионализъм за телевизия която претендира за най-добрата и гледана тв. Ако искате да разберете какъв е рейтингът на "Кьосем" освен по телевизията, изчислете и колко хора го теглят от нета и гледат епизодите му една седмица напред.


Facebook
Twitter
Коментари
Михала 03.06.2018 в 09:46 Отговор

Очаквам с нетърпение втори сезон!

Йофка 13.06.2018 в 06:18 Отговор

Глупости говорите сериала е супер с радост го гледам,очаквам 2 сезон. На който не му харесва има още канала.

Борянка 15.06.2018 в 02:38 Отговор

Па артък "патриотизъм", ама не на място! Гледайте си да речем филмите на ужасите и оставете хората да напълнят праймтайма с нещо, подходящо не само за психопати.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.