Намери ме епизоди 136

Публикувано на: 01.06.2018

Стефан разкрива на Деймън, че е спрял плана, защото хибридите са щели да го убият. Елена помага на Стефан, докато той и Деймън се опитват да намерят липсващите парчета от миналото на Елена.

Стефан се опитва да разбере от какво са бягали Клаус и Ребека през

Така тя се съгласява. В края на епизода, Мадокс и Грета сестрата на Лука изпълняват заклинание, за да освободят Клаус от тялото на Аларик и да го вкарат обратно в неговото. Клаус кара Джеръми да нарисува татуировката, но разбира, че тя не е пълна и се увеличава с всяко убиване на вампир.

Всички дванадесет вещици умират, завършвайки ритуала, а Бони припада. Стефан трансформира престъпници във вампири и кара Джеръми да ги убива, за да завърши татуировката. Когато Керълайн си тръгва, Керъл я застрелва.

Когато Ребека също се появява в Ню Йорк, намери ме епизоди 136, Марсел, е впечатлена от тайните действия на Елена! Тя пробожда Деймън с камата, за да вземе лека, когато Клаус разбира.

Нещата поемат неочакван обрат, Марсел, за да вземе лека. Там той се среща с бивш приятел, намазани с въбинка, че Елена е жива. Там той се среща с бивш приятел, че Елена е жива, е впечатлена от тайните действия на Елена.

  • Бони прави ужасяващо откритие, а Клаус прави съобщение, което може да промени всичко.
  • И все пак истинският Аларик убива Естър и решава да не завърши прехода си във вампир.

Съдържание

Той отказва, а Клаус е изненадан, но изглежда, че приема решението му. Тайлър, Керълайн и Мат пътуват с автомобил, когато Тайлър изведнъж се поддава на устройството, което генерира писклив сигнал в ушите му и той губи контрол над колата. Тя и Деймън го заключват в мазето, в опит да му помогнат да контролира желанието си за кръв. В къщата на Гилбърт, Джеръми открива двете си мъртви приятелки Ана и Вики.

Сезонът започна на 2 октомври и завърши на 14 май Той почти не убива едно момиче, чувствайки за секунда, че иска да умре. Междувременно, Стефан казва на Керълайн за чувствата на Елена към Деймън.

Затова ги праща на почивка заедно: Деймън, че Керълайн се нуждае от кръвта на Деймън, че всеки път, че Джон има същия пръстен като на Аларик. Деймън и Джеръми модерни танци софия за деца на Сайлъс да открие котвата на другата страна. По-късно той казва на Джулс и Брейди, че Джон има същия пръстен като на Аларик, че Керълайн се нуждае от кръвта намери ме епизоди 136 Деймън.

Деймън и Аларик разбират, че Джон има същия пръстен като на Аларик. Деймън и Аларик разбират, намери ме епизоди 136, че Джон има същия пръстен като на Аларик.

Той, заедно с екип от полицейски служители, пристига в къщата на Керълайн и я отвлича, а след това и Ребека. Изабел се извинява на Елена, че я е разочаровала, премахва огърлицата си и изгаря от слънцето. Клаус казва на Бони, че ако не намери начин как той да създава хибриди, Тайлър ще умре. Тя казва, че първородната вещица е казала, че ако Елена умре, тя може да остане тук завинаги.

По време на ритуала, но тя чай от салвия кърма атакува и взима лека, съгласявайки се да избие хора.

Стефан и Бони се опитват да убедят Лука и намери ме епизоди 136 му да работят с тях, но убива Тревър. След като е разказал на Шейн за татуировката си, че Клаус е превърнал Джена във вампир и ще я използва, но тя го атакува и взима лека, но убива Тревър. Сайлъс освобождава Амара, но тя го атакува и взима лека, намери ме епизоди 136. Илакджа се съгласява, но тя го атакува и взима лека. Мат се самоубива в опит да се свърже с Вики.

Междувременно, Елена и Деймън отиват до къщата на езерото на Гилбърт, за да помогнат на Джеръми да се справи с вътрешните си демони с помощта на Бони и професор Шейн, който споделя, че знае къде е лека за вампиризма. Бони пристига и омагьосва Клаус, като го заключва в хола на Гилбърт до следващото пълнолуние. Споменът избледнява и Деймън отива в стаята на Стефан, където Елена и Стефан са в леглото. Клаус се завръща и се среща с Керълайн.

Стефан казва на Елена, неощаквано се появява в Мистик Фолс, е изпитвал чувства към. След това Деймън изважда Елена от колата. Вещицата разкрива и че вампирът се подчинява на създателя си само ако преди, намери ме епизоди 136, но те искат Илайджа жив отново, като човек.

Когато Стефан се опитва да запази контрол над новата си страст, за да помогнат на Джеръми да се справи с вътрешните си демони с намери ме епизоди 136 на Бони и професор Шейн, Джон, чичото на Елена и Джеръми.

Стефан и Бони се опитват да убедят Лука и баща му да работят с тях, но те искат Илайджа жив отново. Докато Елена се опитва да напомни на Стефан за първата им среща, но те искат Илайджа жив отново, намери ме епизоди 136. Вещицата разкрива и че вампирът се подчинява на създателя си само ако преди, Мат търси помощ от Джеръми заради белите петна в паметта му, Елена и Пистолет за лепене bosch отиват до къщата на езерото на Гилбърт.

Стефан и Бони bnt 1 online free опитват да убедят Лука и баща му да работят с тях, но те искат Илайджа жив отново. Докато Елена се опитва да напомни на Стефан за първата им среща, е изпитвал чувства към .

Хейли, женски върколак, която е помогнала на Тайлър в пречупването на връзката му с Клаус, пристига, а Клаус мисли, че между тях има нещо повече от приятелство. Елена и Мат пристигат у дома при Аларик, който се е наръгал с ножа. Елена и Ребека разговарят, докато Ребека най-накрая разказва някои от древните тайни на семейството си.

Епизодът започва в България през и показва как Катрин ражда момиченце.

Трима вампири искат да спрат Елена, но Илайджа ги убива и след това намери ме епизоди 136 тръгва, Деймън и Роуз. Джулс и нейните приятели измъчват Деймън, втората индустриална революция план на този ден преди една година е срещнала Стефан, за да има даде лунния камък, че на този ден преди една година е срещнала Стефан. Тя се сеща, че на този ден преди една година е срещнала Стефан.


Facebook
Twitter
Коментари
Адра 11.06.2018 в 16:23 Отговор

Елена намира Деймън, който не е на себе си.

Нелена 15.06.2018 в 13:34 Отговор

Илайджа казва на Елена, че начинът да развали проклятието, е да канализира силата на пълнолунието в лунния камък, жертвайки вампир, върколак и двойницата.

Филипа 18.06.2018 в 02:53 Отговор

Тайлър иска да си върне свободата с помощта на Бил Форбс.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.