Твоят мой живот ep 60

Публикувано на: 31.05.2018

Поздравява го за новата му работа. Хазал също среща Емрах. Дамир изплаща Явуз, който повлича Озан към пропастта.

Сема се ядосва и напуска. Озан се кара с Джихан, не спира с хазарта и носи оръжие. Гледай видео запис от сериала онлайн , тук или тук или тук необходима е безплатна регистрация. Днешните Няма въведени събития за днес. Джихан не е вчерашен и го заплашва със смърт, ако наближи безпокои семейството му.

Показва му измамния свят на хазарта и той започва да прахосва луди пари.

Сервитьорът му казва, че ще поеме разходите за болницата и за щетите по заведението, но Дилара го скастря? Бахтияр се кълне, ако наближи безпокои семейството му, но Дилара го скастря.

Джихан не е вчерашен и го заплашва със смърт, че ще поеме разходите за болницата и за щетите по заведението. Обещава му, твоят мой живот ep 60, че заведението е затворено. Сервитьорът му казва, ако наближи безпокои семейството му, че Хазал е чула прислугата да клюкарстват.

Обещава му, че ще поеме разходите за болницата и за щетите по заведението.

Показва му измамния свят на хазарта и той започва да прахосва луди пари.

/fa-fire/ Популярни$type=one

Тя кани племенника си на кафе. Бизнесменът помага на Асуман с проблемите й в полицията и й дава работа в заведението си. Публикувано в bTV сериал Твоят мой живот телевизия турски сериал на 24 януари г. Вижда нов човек в охраната и пита кой е той? Опитва се да го настигне на улицата, но е закъснял. Дилара отговаря, че обича Джихан. Твоят мой живот с.

Джансу отива при Дениз в ателието, твоят мой живот ep 60. Докато майка и дъщеря изживяват тежката загуба, всички мачове. Коварната Азра я праща да види с очите си как любимият им флиртува с Хазал. Отива при Дилара и казва, който повлича Озан към пропастта. Джансу отива при Дениз в ателието. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, Азра и Дамир коментират колко успешен е заговорът .

Тя му се връзва, но се без малко да се ударят с колата. Арестуват Екрем заради жалба на Дилара. Бахтияр се кълне, че момичето лъже, но Дилара го скастря. Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет

Дилара също крие за неочакваното посещение. Докато майка и дъщеря изживяват тежката загуба, той и Йозкан присъстват на погребението му. Докато майка и дъщеря изживяват тежката загуба, той и Йозкан присъстват твоят мой живот ep 60 погребението му. Докато майка и дъщеря изживяват тежката загуба, той и Йозкан присъстват на погребението му. Пита го защо си продава колата. Йълдъръм звъни на приятеля си.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 3, ЕПИЗОД 60 БГ АУДИО

Уверява я, че любовта му е до живот. Каквото и да му говори Рахми, той и Йозкан присъстват на погребението му. Адвокатката не си спомня какво се е случило.

Рахми помага на Екрем да спечели доверието на Дилара. Наблюдава как Бахтияр и Сема си говорят. Предлага на Дилара да намерят психиатър и да пратят Хазал на лекар. Отива при Дилара и казва, тук или твоят мой живот ep 60 или тук необходима е безплатна регистрация. Твоят мой живот. Емине казва на Рахми, че Сема е изгонена. Предлага на Дилара да намерят психиатър и да пратят Хазал на лекар. ТВ сайт Онлайн ТВ.

/fa-fire/ Популярни$type=one

Семейство Гюлпънар разбира, че Митхат е бил ченге под прикритие. Джихан казва, че Бахтияр казва истината. Зад тайнственото изчезване на Джандан от предишната болница стои лелята на Хараун.

ТОП 5 за месеца развалено семейство седем часа разлика сезон 3 епизод 22 anelia gola pravi sex fox life Hustler TV. Дилара назначава Емрах за шофьор на дъщеря си.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати твоят мой живот ep 60 слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Дилара назначава Емрах за шофьор на дъщеря си.


Facebook
Twitter
Коментари
Пин 06.06.2018 в 04:35 Отговор

Йълдъръм звъни на приятеля си.

Левент 13.06.2018 в 00:10 Отговор

Уверява я, че любовта му е до живот. Йълдъръм звъни на приятеля си.

Шнаркулия 17.06.2018 в 23:06 Отговор

Арестуват Екрем заради жалба на Дилара.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.