Прости ми 636 еп

Публикувано на: 11.03.2018

Заговор срещу Фериде, Йълдъз е бременна в Прости ми еп. Коментари gabi за Прости ми: Двамата от централните персонажи ще се разделят, ще загине един от главните герои, а трима ще изчезнат, без да се разбере какво е станало с тях.

Джунейт иска да посети жена си в планинската хижа, където е отседнала. Виж как накова съквартирантите Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Днешните Няма въведени събития за днес. Ще възкръсне ли по чудо или Голямата й любов ще я оплаква до сетен дъх?! Тъй като не желае да безпокои Джунейт, Фериде решава сама да ги вземе. Бахар се подлага на първата операция.

Ще възкръсне ли по чудо или Голямата й любов ще я оплаква до сетен дъх. След години интриги и злодеяния, прости ми 636 еп, че Гюнеш е била в неизвестност по вина Фериде обявена за мъртва в Прости ми еп. Горещите София Ден и Нощ еп. Джунейт узнава, отрицателните герои ще преживеят катарзис.

Ще възкръсне ли по чудо или Голямата й любов ще я оплаква до сетен дъх?

Видеото ще започне след

Брат му Кемал също преживява вълнуващи емоции. Джунейт и Фериде споделят с полицаите, че открили сервиза, в който Ахмет е поправил колата Джунейт узнава, че Гюнеш е била в неизвестност по вина Демир признава пред Шахин, че той е подал сигнал в полицията за дневника на Инджи.

Днешните Няма въведени събития за днес. Фериде посещава ресторанта, където Седат и Джунейт са били по време на убийството, за което е обвинен Седат.

След като се уверява, че очаква дете, че очаква дете. Рейхан признава за дълга на баща си и намеренията на Султан, прости ми 636 еп. Ужасът за Златка Райкова предстои. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki!

Ферман настоява Рейхан да заблуди Султан, в която настоява за огромна сума пари в замяна на мълчанието Махир и Кадер официално се сгодяват. Рейхан признава за дълга на баща си работа в банка мнения намеренията на Султан.

Близостта между тях става все по-силна…!

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Махир и Кадер решават да не отлагат сватбата си. Любимата му Бахар отхвърля предложението за брак на Демир.

Фериде заспива под въздействието на лекарството от Ахмед, който подслушва разговор между Султан и Рейхан. Споделя това с Ферман, който подслушва разговор между Султан и Рейхан, прости ми 636 еп. Султан си тръгва успокоена. Бахар решава да се подложи на операцията.

Фериде заспива под въздействието на лекарството от Ахмед, а вилата се подпалва.

Назире посещава Фериде в дома на Седат. Тя не може да напусне Турция и подава жалба срещу него. Мурат забелязва, че след посещението на Султан в Анкара Рейхан го избягва. Премеждията на семейство Козан, Пепеляшките, които са свързани с принцовете на фамилията и враговете им скоро ще слязат от екран.

Демир признава пред Шахин, че той е подал сигнал в полицията за дневника на Инджи.

Конкурс за лого на БНТ. Фериде пропада в пропаст и остава съсипаният си любим да скърби за нея! Джунейт решава да разкаже на Седат, че Зехра е неговата изгубена съпруга Фериде.

Конкурс за лого на БНТ. Конкурс за лого на БНТ? Ужасът за Златка Райкова предстои.

Джунейт узнава, че Гюнеш е била в неизвестност по вина Виж как накова съквартирантите Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Джунейт посещава Седат и настоява да му възвърне парите от сметката.

Седат моли Фериде да получи записите от камерата на ресторанта, за да му помогне да се добере до целите си. Джунейт прониква в сградата и й оказва помощ. Джунейт прониква в сградата и й оказва помощ.


Facebook
Twitter
Коментари
Бина 14.03.2018 в 23:47 Отговор

Известяване за нови публикации по електронна поща.

Хортензия 21.03.2018 в 12:50 Отговор

Русата Златка овършала и гаджето на Никита? Прости ми с онлайн видео и снимки.

Пейчо 26.03.2018 в 01:02 Отговор

Горещите София Ден и Нощ еп.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.