Пощенски код стефан караджа добрич

Публикувано на: 28.05.2018

Природата е почти девствена. На 19 април ученици от V и VI клас взеха участие в инициативата "Маратон на четящите хора". Снимки можете да видите тук На

С награди бяха отличени:. На 18 февруари г. Снимки може да видите тук Празник на буквите в 1 а клас. Априлци на 21 юни г. Тези родове се характеризират със силна родолюбивост, добри скотовъдски познания, търговски нюх и отличаваща се за времето си просветност. Калина Недева от V б клас получи трета награда и грамота в Общинския конкурс "Моята България" за колажа "Възрожденски къщи" В традиционната щафетна обиколка на Радио Варна, посветена на националния празник 3-ти март на второ място се класира отбор от момичета от VII и VI клас.

Учители от ОУ "Стефан Караджа" повишават квалификацията си с курс за използване на нови компютърни технологии в обучението на учениците.

За пореден път участваха и ученици от нашето училище. Наши ученици успешно се представиха в общинския конкурс за рисунки "Рицарят в мен"? Бяха зададени много въпроси на авторката? За пореден път участваха пощенски код стефан караджа добрич ученици от нашето училище. Наши ученици успешно се представиха в общинския конкурс за рисунки "Рицарят в мен".

Царевец 27 Иван Марев Георгиев Кмет с. През месец март г. Свобода 60 Жеко Киров Жеков Кмет с.

РУ "СЕВЕРОИЗТОЧЕН РЕГИОН": Пощенски станции - код, адрес, телефон

Прага на училището за първи път пристъпиха пет и шест годишни деца в предучилищните групи. Запознаха се отблизо и с Хотнишкия водопад. Решение за откриване на процедура за осигуряване на учебници за ОУ "Стефан Караджа" за г. На 18 февруари г. Учениците работят под ръководството на преподавателите Св.

  • Първа награда за есе получиха Радослав Радев и Кристиян Петров от 5 а клас. Черна 28 Миленка Гочева Влахова Кметски наместник с.
  • Учениците, поставени в учебна и състезателна дейност, се представиха отлично и повлияха в положителна посока за отношението на студентите към физическото възпитание и спорта и правилното му практикуване.

Поканени са всички родители и ученици. От ръководството на училището График на мероприятията може да видите тук. Учениците от IVи VI клас подготвиха макети модели и схеми по учебното съдържание по човек и природа. Поканени са всички родители и ученици, пощенски код стефан караджа добрич. Снимки може да видите тук На Освен обичайният поздрав за мама беше включена играта:.

От ръководството на училището График на мероприятията може да видите тук.

Област Добрич | България

След въображаемата продажба на направените предмети със спечелените пари трябваше да закупят иглолистни дръвчета за озеленяване на училищния двор. Сливенци 62 Николай Христов Станчев Кмет с. С помощта на родители и с богата фантазия децата се превърнаха в принцеси, феи, разбойници, животни и др.

Снимки може да видите тук На 31 март децата от подготвителна "А"група-5 годишни представиха " Пролетни празници" пред родителите си. Сливенци 62 Николай Христов Станчев Кмет. Боядисани бяха оградата и спортните съоръжения. Тодорова участваха в състезанието "Откриватели в библиотеката".

Боядисани бяха оградата и спортните съоръжения.

Близо до Област Добрич

Самостоятелна изложба на Росина Куртева от Vб клас е открита във фоаето на училището. Тодорова взеха участие в оспорваното състезание. Русева В продължение на 3 месеца децата учиха трудния текст, но драматизацията беше много забавна, интересна, интерпретирана към съвременното общество.

Сборен отчет за касовото изпълнение на бюджета и извънбюджетните сметки и фондове с натрупване от ПИместност "Пладнището". Учениците работиха под ръководството на Галина Костадинова-учител по изобразително изкуство. Учениците работиха под ръководството на Галина Костадинова-учител по изобразително opera i balet ljubljana. Инициативата се проведе в библиотеката на читалище "Отец Паисий"!

Момиченцата са в ролята на звездички, а момчетата на джуджета. Учениците работеха под ръководството на Галина Литвин - Костадинова, пощенски код стефан караджа добрич. Инициативата се проведе в библиотеката на читалище "Отец Паисий". Списък на записаните ученици в първи клас за учебна първо класиране.

Search form

Славеево 61 Рубиян Назиф Исмаил Кмет с. За поредна година учениците от IV и V клас се включиха в пролетното общоградско почистване в района на училището. Столична, р-н Триадица Пощенски код:

В мача на първите ракети Елена Тренчева "Малееви" спечели с 6: Селото се намира в област Добрич, община:. Участниците, община:. Семинарът под ръководството на Офелия Иванова от великотърновския университет се проведе в гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Кристиана-йоана 04.06.2018 в 03:58 Отговор

Ученици, участвали в конкурса за илюстрации по приказки на Андерсен, с ръководител Г. Тази статия, свързана с населено място в България , все още е мъниче.

Шибилка 09.06.2018 в 00:01 Отговор

Вълчи дол Пощенски код: Учениците да се явят в 9.

Божина 13.06.2018 в 17:03 Отговор

С много старание и творческо вдъхновение те рисуваха картини от Патриаршията, Самоводската чаршия, Арбанаси и Дряновския манастир. Населени места в община Добричка.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.