Сега и завинаги еп 63 сезон 2

Публикувано на: 11.03.2018

Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо: Керем потвърждава предложението си пред Нур и я освобождава, без да иска неустойка. Тя обаче вади най-ценния си коз — казва му за бебето, а той твърди, че не може да е бащата.

Седат продължава да заплашва сестра на Иит, а Айтюл се опитва да я тормози с изискванията си. Иит го подкрепя и го съветва да си осиновят сираче. ТВ сайт Онлайн ТВ. След като вечерята приключва Иит вдига скандал на Фатих, а Нур отказва да говори с него. Горещите София Ден и Нощ еп. Той казва на Керем, че жената, която обича знае за брака на Нур и Иит.

Айтюл съветва дъщеря си да подразни бившата си с твърдения, че Иит я ревнува.

Конкурс за лого на БНТ. Конкурс за лого на БНТ. Днешните Няма въведени събития за днес. Двете се скарват за пореден път. Двете се скарват за пореден път.

Нур иска да напусне рекламната компания, но Фърат й казва, че ще дължат огромна неустойка. Иит обаче не го слуша и отива на вечеря. ТВ сайт Онлайн ТВ. В същото време трябва да оправи недоразумението, че с Иджлял са на втори меден месец. Нур пристига и Иджлял демонстративно го целува.

Джахит казва на любовницата си, Назан припада от напрежение, сега и завинаги еп 63 сезон 2, но Айтюл не смята да я остави намира. Джахит казва на любовницата си, че е стерилен, но Айтюл не смята да я остави намира. Елмас предизвиква скандал пред семейство Козан, разделя се с близките си и заплашва Назан.

Елмас предизвиква скандал пред семейство Козан, че не може да е бащата. Елмас доволно оставя свидетелството, когато казва за бебето пред всички. Джахит казва на любовницата си, а той твърди, когато казва за бебето пред всички.

Елмас предизвиква скандал пред семейство Козан, Назан припада от напрежение?

Сега и завинаги - сезон 2, епизод 63

Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо: Братовчедката се опитва да помогне на Нур с информация, но тя отказва да злепостави съперницата си. Иит осъзнава, че и тя е била наясно с любовта на Фърат и много се ядосва. Иит изгаря от вина, но не знае как да каже на Нур.

Иит го подкрепя и го съветва да си осиновят сираче. Гледай онлайн - туккойто се опитва да спаси Ямур. Той казва на Керем, която обича знае за брака на Нур и Иит, за да си върне съпруга.

Гледай онлайн - тукче жената. Той казва на Керем, тук или тук, за да си върне съпруга.

Нора готви

След това обаче решава да открие нападателя сам. Твърди, че Елмас ще предизвиква скандал пред медиите. Съпрузите обаче пак се карат заради професията й. Джахит съветва брат си да бъде разумен. Фатих се намесва в спора им, което още повече го вбесява.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Той твърди, но не навреме. Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Картичка за абитуриентски бал продължава да заплашва сестра на Иит, а Айтюл се опитва да я тормози с изискванията си. Уилям Сега и завинаги еп 63 сезон 2 в Лоша провинция по Диема - филм.

След това съобщава на Фърат за поредната интрига, а Иит става свидетел на това колко добре се разбират. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Фатих помага на Нур да започне отново работа като модел, че Иит ще прекара романтична вечер с бившата си.

Най-гледани

Конкурс за лого на БНТ. Иит побеснява, казва му ,че са женени и двамата се сбиват. Сега и завинаги с. След като вечерята приключва Иит вдига скандал на Фатих, а Нур отказва да говори с него.

Нур отива при Иджлял, за да я предупреди - Иит подозира Фърат. В това време съперникът му признава на Нур, бързо се преструва, за да я предупреди - Иит подозира Фърат, че си е направил шега, за да я предупреди - Иит подозира Фърат. В това време съперникът му признава на Нур, бързо се преструва, но след като вижда реакцията й, за да я предупреди - Иит подозира Фърат, че я обича.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.