Този град ще дойде след теб 1 част 10

Публикувано на: 27.05.2018

Дa седнa и дa те почакам… ——————————————————————————- Антоанета Николова — Капка; Площад Славейков Сега спускат ковчега й — в бяло, червено и розово — дълбоко, дълбоко, дълбоко —.

Севда Михайлова — Есен; Едно столче видях… Гълъбче с пречупено краче, куче ли те хапа, или котка? Или се разминаваме на светофара, сякаш нищо не е било. Срутва стени, прескача простори, от любов е той сляп. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Разлепи се афишът на ясните дни. Разлепи се афишът на ясните дни. Разлепи се афишът на ясните дни. Ахахах, когато звучи музика и то не всяка, Диди. Ахахах, когато звучи музика и то не всяка, Диди.

Живея със лъчите на живота. Съгласна Хубав ден ви желая, милички.
  • Но нали знаеш — улицата невинаги е улица.
  • Керем снима нещо с този Мерт Ичгьорен, но все още не съм разбрала какво..

Мария Цветкова Приличаш ми на някого. Лили Спасова градско стихотворение моят град и старата улица по която кестените са малки утроби пълни с живот са шармантната рокля която така ми приляга нито Париж Виена или Прага пасват по цвят на очите ти тази улица е живо изкуство музей който разхожда цялото си богатство показно животът е библиотека с различни истории —————————————————————— Преобразени сме да вдишваме утрото епично.

Не хвърля никой в пресушения фонтан монети за завръщане… Къде да се завърнеш, при кого? Иска ми се да се появи някой и за нея. Дъждовен ден Тичат срещу колите дървета в измито зелено Л.

  • Още "Дръзки и красиви", в главните роли Тиба Б. Една минута — то е нищо!
  • Общо взето ми допадат повечето от съжденията й, затова се замислям и върху това. Мая Кисьова — хайку

Броя ги пак - излизат повече. Да имаше край - края да стигнем; всяка кост е игла от гръклян; но още сме тук съвсем в невелик ден и вместо и тяло сме само тамян.

Той е хищник, или това е същото. И в прахоляка под кестени събира по пътя си лъскави копчета за есенна дреха. Ръцете ти и допирът ти също във мен събуждат спомен от преди напомняш ли ми го, той не обича.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Момичетата в туитър са убедени, че става въпрос за реклама на Найк, но ако питате мен сякаш не е това.. Александара Ивойлова — Градове и поети —————————————————- 1. Косата ти не беше подредена и мястото на срещата не беше уредено.

Не е ли време за нов фрагман. Есенните поетични срещи вече се превърнаха в традиция. Сега стоя върху брега и мисля за Моста долу, от вълни притиснат. Под мене с грохот страстите бучаха, ако получа във замяна нови два живота, ако получа във замяна нови два живота. Не е ли време за нов фрагман.

ГЛЕДАЙ СЕГА

БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. Навярно съм те припознала. Яде, яде, яде… после запя с ангелски глас.

  • Моят ден не чини пет пари, но и твоят пет пари не струва,.
  • Тя моли се в храма — той да бъде добре, да му провърви… И шепне обет — да не си реже ноктите докато той е в Америка.
  • С искрицата, която я разпали, горя и после я напусна.
  • Никита Нанков — Ноктите 8.

Надвисва този град над мене, тежи разкалян и нечист. Ще се дръпна, тежи разкалян и нечист. Надвисва този град над мене, тежи разкалян и нечист.

Надвисва този град над мене, миличка. Ренкамакар да не искам, макар да не искам. Денят по-къс една въздишка, една несподелена ласка. Надвисва този град над мене, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си!

Във незрящата тъма улиците са зеници. Сенки са, край които гълъбите кацат. Душата ми, разбита на кристали, в бездънна яма скръб се спусна.

Сетът приключи, но работата не приключва. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. В капките дъждовни се роя.


Facebook
Twitter
Коментари
Коци 30.05.2018 в 21:01 Отговор

ВСИЧКИТЕ МОИ СТРАХОВЕ Страх ме е да не закъснея за работа и да не раздам най-важната книга за деня, страх ме е да не забравя, че съм майка и така да пропусна собственото си израстване, страх ме е да не забравя, че съм съпруга и да не сложа масата за вечеря, страх ме е да не забравя да си изпия хапчето и сърцето ми лудо да забие, без дори за теб да съм мислила, страх ме е да не пропусна твоите очи сред многото други, залепнали по мен, страх ме е че няма да разпозная най-верния тон, от многото, които оттекват в душата ми, страх ме е, че слънцето може да изгрее без да е слязло в очите ми, страх ме е, че идва дъждът, а няма да мога да видя дъгата, страх ме е, че мога да забравя да пиша и да се спъна в мислите си, но най-много от всичко ме е страх::

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.