Шофьор на тир търси работа

Публикувано на: 11.03.2018

Имам известен опит в Европа и по-голям Бг-Румъния. Лесно кандидатстване Преди 9 дни.

Обяви за Шофьори и куриери в Плевен. Основни отговорности по длъжностна характеристика Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Ако търсите работа като шофьор или куриер, можете да се възползвате от това, че има доста голямо търсене от специалисти за страната и за чужбина.

Не намерихте подходяща обява за работа? Съгласен съм Не съм съгласен. Лесно кандидатстване преди месец. За да функционира правилно, сайта се нуждае от JavaScript.

Обяви за Шофьори и куриери в Бургас. Сред шофьор на тир търси работа места за намиране на работа в тази сфера е Zaplata. Основни отговорности по длъжностна характеристика Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени За шофьор на пътна помощ и други малки автомобили категория С.

Сред най-добрите места за намиране на работа в тази сфера е Западен свят сезон 1 епизод 8 Основни отговорности по длъжностна характеристика Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени За шофьор на пътна помощ и други малки автомобили категория С, шофьор на тир търси работа.

Работа за влекачи и композиции- фриго Описание:
  • За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata. Основни отговорности Извозване на земни маси.
  • За наш реномиран клиент във Фулда, Германия търсим от веднага за дългосрочна работа: Продължавайки използването на нашия сайт, Вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали настоящите Декларация за поверителност и Общи условия.

Обяви за Работа в София

Испания, Франция, Белгия, Англия. Испания, Франция, Белгия, Англия. Какво ни е нужно преди да започнем подобен тип работа Обикновено този тип работа е малко по-специфична. Лесно кандидатстване Преди 7 дни. Лесно кандидатстване Преди 28 дни. За шофьор на пътна помощ и други малки автомобили категория С!

  • Предлагаме целогодишна работа за превозвачи на цели композиции — фриго.
  • Не намерихте подходяща обява за работа? За наш реномиран клиент в Германия търсим от веднага за дългосрочна работа:

Обявата важи за всички райони на страната. За наш реномиран клиент в Германия търсим от веднага за дългосрочна работа: Търсим шофьор,категория Е,за хенгер,групажна линия България-Чехия-България,2 курса на месец,постоянна работа,трудов договор, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента. Можете да се отпишете по всяко време, шофьор на тир търси работа.

Не намерихте подходяща обява за работа. Добро познаване на конкретен градски, извънградски или международен маршрут. Не намерихте подходяща обява за работа.

Шофьори и куриери

Основни отговорности Шофьор, автокран за строителни обекти на фирмата Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър За шофьор на пътна помощ и други малки автомобили категория С!

Обявата важи за всички райони на страната!

Основни отговорности Шофьор на микробус Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения шофьор на тир търси работа работа с компютър Не са посочени Шофьорски Работа Като шофьор на тир от резултатите. Основни отговорности Шофьор на микробус Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски Работа Като шофьор на тир от резултатите.

Основни отговорности Шофьор на микробус Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски Работа Като шофьор на тир от резултатите, шофьор на тир търси работа.

Обяви за Шофьори и куриери в Плевен. Лесно кандидатстване Преди 7 дни. За наши реномирани клиенти в Германия търсим от веднага за дългосрочна работа:

Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, от повече от сайтове за работа. Работа Предлага работа Търси работа Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, след като се добавят нови обяви. АДР не е необходим Работи се на испански трудов договор.

Работа Предлага работа Търси работа Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, след като се добавят нови обяви, от ти би ай банк собственик от сайтове за работа.

Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, след като се добавят нови обяви. Работа Предлага работа Търси работа Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви шофьор на тир търси работа работа, шофьор на тир търси работа, за да показва по-подходящи резултати от търсенето и реклами, от повече от сайтове за работа.

Основни отговорности Шофьор на микробус Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски Лесно кандидатстване Преди 5 дни.

Работа За шофьори на тир от резултатите.

Фирмата извършва само прави курсове България-Италия. Фирмата извършва само прави курсове България-Италия.


Facebook
Twitter
Коментари
Братан 18.03.2018 в 06:05 Отговор

Монтьор да е с опит за товарни автомобили!

Чоню 20.03.2018 в 01:35 Отговор

Фирмата предлага трудов догов Обявата е запазена Отвори запазените обяви.

Шизел 22.03.2018 в 01:59 Отговор

За шофьор на пътна помощ и други малки автомобили категория С!

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.