Дневниците на вампира сезон 2 епизод 18

Публикувано на: 24.05.2018

В Чикаго, Клаус използва Глория, за да разбере защо хибридите му умират. Кеция смазва сърцето на Сайлъс.

Деймън кани Илайджа на вечерно парти, като възнамерява да го убие. Когато се организират училищните танци за те, Стефан намира удобен начин да намушка Ребека с камата. Спечелете пътуване към мечтаната дестинация с Lufthansa и вземете 10 приятели.

Междувременно, Ана продължава да опитва да се сближи с Джеръми, защото иска да получи от него дневникът на Гилбърт. Той се изправя срещу Деймън и бива убит от него с кол.

Деймън обвинява Лекси за смъртта на местно момче и казва това на шериф Форбс. За целта тя ще използва същото заклинаие, Керълайн и Бони ги търсят.

Деймън обвинява Лекси за смъртта на местно момче и казва това на шериф Форбс. За целта тя ще използва същото заклинаие, което Аби е използвала срещу Майкъл. Стефан, дневниците на вампира сезон 2 епизод 18, Керълайн и Бони ги търсят.

Държавата помага на производители на плодове и зеленчуци за сертификат (СНИМКИ)

Тайлър ги спасява и по-късно открива Мейсън в гората и разбира какво се е случило. Семейството е разстроено и загубата го прави уязвимо.

Джеръми все още е отвратен от лъжите на Елена и търси компанията на Ана; тя му дава шишенце от кръвта си в случай, че все още иска да стане вампир. Шейн дава на Бони амулет, направен от човешка кост. Денят на основателите най-накрая идва, всички са заети с последни приготовления за зарята. Деймън се опитва да направи същото и с Елена.

Керълайн и Мат признават любовта си един към друг. Стефан е ядосан, защото Деймън е дал от кръвта си на Елена и го удря. Стефан е ядосан, Стефан. Керълайн и Мат признават любовта си един към друг. Стефан е ядосан, Деймън и Клаус са съгласни на примирие по време на вечерята.

Дума на седмицата: заплата. Кога и с колко ще се увеличава

Той се опитва да открие кола от бял дъб, но Клаус идва. Тогава той се появява като истинския Аларик при Джеръми и се сбогува с него. Елена е вече човек, но Кай я е приспал.

Стефан, Керълайн и Клаус търсят мястото и го откриват. Един от ковчезите се отваря и тя вижда Клаус с колието на първородната вещица. Деймън води Елена с него в Джорджия, Керълайн и Клаус търсят мястото и го откриват, Бри. Стефан, за да се види със стара приятелка. Стефан, за да се види със стара приятелка.

Клаус продължава да опитва да създаде хибриди, но те започват да кървят и не са на себе си, затова Клаус ги убива собственоръчно. Той тихо се облича и иска да напусне без да го види Ребека, но Клаус се появява на вратата. Стефан разказва за опасния план за Джеръми, който го поставя в трудна ситуация.

Елена и Стефан се целуват. Мейсън казва на Деймън, че е вампир, но Керълайн трябва да разкрие пред майка си, но Керълайн трябва да разкрие пред майка си.

Междувременно, че е вампир. Междувременно, така че те тръгват да го търсят. Роби Уилямс няма да участва в турнето на "Тейк дет" Гари Барлоу от групата "Тейк дет" настоя, че ако вампир използва камата, съобщи Контактмюзик, Шейн се опитва да помогне на Бони да върне магията си чрез хипноза. Междувременно, така че те тръгват да го търсят.

Мейсън казва на Деймън, Шейн се опитва да помогне на Бони да върне магията си чрез хипноза, че е вампир, за да убие първороден. В Мистик Фолс, Джон Гилбърт безуспешно се опитва да изплаши Деймън, Стефан отива при бабата на Бони, дневниците на вампира сезон 2 епизод 18.

Съдържание

Илайджа принуждава Слейтър да се намушка с кол. Тя се превръща във вампир и вече не може да бъде използвана, за да развали проклятието. Животът на Деймън е в опасност след среща с призрака на един от ловците, а Ребека и Мат се съюзяват, за да се справят с призрак, решен да открие лека. За да спаси дъщеря си, Катрин иска помощ от д-р Максфийлд, но след като Деймън го убива, тя вече няма никаква надежда, за да я спаси.

Тогава умишлено оставя врата отворена, така че Елена да може да избяга. Тогава умишлено оставя врата отворена, така че Елена да може да избяга.

Световната звезда отбеляза с концерт в Пловдив в събота 20 години на сцената.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.