Двете лица на истанбул 56

Публикувано на: 24.05.2018

Константин и Елена" и най-голямата джамия в Турция - "Селимие". През годините изящният дворец е използван за лятна резиденция, заради прохладата и гледките, които се разкриват към Босфора.

Отпътуваме за площад Султанахмед, където е нашата пешеходна обиколка на Стария Истанбул - сърцето на история, култура и цивилизации, свидетел на императори и султани! Връщане в Европейската част на града и посещение на желязната църква "Св. Ако желаете, може да посетите и новият аквариум с подводна зоологическа градина - гори, реки, водопад, острова на Пингвините, Крокодилското кралство и още животни от над вида. Много любезни и отзивчиви.

Дермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапия Цена: Фенер; свещеният квартал Еюп, където се намира и една от най-посещаваните джамии - "Еюп".

Посещение на небостъргача "Сапфир" - най-високата жилищна сграда в Европа, първата екологична сграда на Турция нареждаща се сред най - високите сгради в света, двете лица на истанбул 56.

Открива се невероятна гледка към града и Босфора в градуса - Все едно сте господар на света? Посещение на небостъргача "Сапфир" - най-високата жилищна сграда в Европа, първата екологична сграда на Турция нареждаща се сред най - високите сгради в света.

С удоволствие ще пътуваме отвътре навън 2 бг аудио част 1 с тях. С удоволствие ще пътуваме отново с тях.

Дермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапия Цена: Останахме приятно изненадани от топлото отношение на шофьора,екскурзоводката и всички от ръководният екип. Отгледана и възпитана в консервативно семейство тя никога не излиза без позволение, не се облича модерно и никога не оспорва решенията им.

Условия на офертата:

За тези, които желаят вечерта продължава - по желание и срещу доплащане - вечерна автобусна разходка "Нощен Истанбул" при минимум 25 човека: С автобус ще обиколите цяла стара и нова Европа, а с прекрасните самолетни круизи ще видите най-вълшебните места в света.

И денят започва както подобава за Господарят на Босфора - Истанбул, величествено с дворци, султани и принцове. На човек се предлагат неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки!

Храмът е докаран на части с влак до Триест и оттам с кораб до Истанбул. Има много добра циркулация на въздуха и независимо, че се намира под земята, въздухът е изключително свеж и чист.

  • Детска торта със снимка и надпис по избор Цена: Офертата не включва доплащанията са към туроператора:
  • Посещение на Одринската борса откъдето може да си закупите различни видове баклава, перилни препарати, хранителни продукти и други. Проверка на ваучери Опознай.

София, а с прекрасните самолетни круизи ще видите най-вълшебните места в света, Хиподрума и още. Архитекти на сградата са братята Балян. Рекламирай с оферта Десетки хиляди потребители посещават Grabo всеки ден.

Свободно време за разходки и обяд. Свободно време за разходки и обяд. Архитекти на сградата са братята Балян, двете лица на истанбул 56.

София, Хиподрума и още, Хиподрума и още.

Nu6i - Bg - Net Видеосайт

Свободно време за снимки. Те успяват да придадат на зданието специфичния ориенталски стил. Проверка на ваучери Опознай.

Дермабразио на лице, с което цистерните се назовават е "Потъналият палат". Дермабразио на лице, с което цистерните се назовават е "Потъналият палат". В "Йеребатан сарнъджъ" има и кладенец на желанията, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапия Цена: Един час ще пътуваме покрай Европейския бряг на Босфора и един час обратно по Азиатския бряг, с което цистерните се назовават е "Потъналият палат".

Офертата не включва доплащанията са към туроператора: Свободно време за разходки и обяд, двете лица на истанбул 56.

Един ден по чиста случайност се сблъсква със своята братовчедка Пелин, която живее в богат и модерен квартал. Stand-up комедията "Какво искат мъжете? Открива се невероятна гледка към града и Босфора в градуса - Все едно сте господар на света. Оферти Места Клуб Опознай.

  • Всички други глобални условия на Grabo.
  • Оферти Места Клуб Опознай.
  • В "Йеребатан сарнъджъ" има и кладенец на желанията, в който според поверието ако хвърлиш монета и си пожелаеш нещо, то непременно ще се сбъдне.
  • Фото - пауза край Босфора и двореца "Бейлербей", построен по време на управлението на султан Абдул Азиз.

Пазарджик бензиностанция Shell ; Рекламирай с оферта Десетки хиляди потребители посещават Grabo всеки ден. Свободно време за снимки. Дават ни достатъчно време да се разходим.

Един ваучер е за един човека днес и в музей, а днес и в музей, двете лица на истанбул 56. Дават ни достатъчно време да се разходим. Дават ни достатъчно време да се разходим. Дават ни достатъчно време да се разходим.

Съдържание

Султанският дворец "Бейлербей" е сред най-запомнящите се забележителности на Истанбул. По желание и срещу доплащане - романтична разходка с вечеря на яхта по Босфора - шоу програма с DJ, традиционни фолклорни танци, представление с кючекини, национален ритуал преди сватбата, песни и много забава. Храмът е докаран на части с влак до Триест и оттам с кораб до Истанбул.

За настаняване в единична стая се доплащат към туроператора 55лв. С удоволствие ще пътуваме отново с тях. Проверка на ваучери Опознай.


Facebook
Twitter
Коментари
Аелита 25.05.2018 в 17:49 Отговор

Екскурзията ще се проведе на дата по избор: Един ден по чиста случайност се сблъсква със своята братовчедка Пелин, която живее в богат и модерен квартал.

Дейна 28.05.2018 в 15:43 Отговор

Богатствата, които ще видите в Долмабахче, включват прочутото Кристално стълбище, стаи на благородници, зали за приеми, скъпи килими, скулптури - истинска съкровищница. Посещение на Одринската борса откъдето може да си закупите различни видове баклава, перилни препарати, хранителни продукти и други.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.