Зимни гуми нокиан wr d4

Публикувано на: 21.05.2018

Доставката беше точна и коректна. При нас улиците почват да ги чистят още като чуят,че ще пада сняг.

Вчера поръчах 4 гуми, днес на обяд ги получих от куриер. Мехмед Гоганов от гр. За тия Аутобилд - бъди сигурен за тенденцията. Лятните съм ги измил и талкирал, ама незнам с какво налягане да ги оставя Rolling Eyes. Не можа да мръдне да забуксува.

Аз съм привърженик на зимни гуми нокиан wr d4 за комплект колела. Мишелин от доста време не са сред най-добрите зимни гуми, въпреки високата си цена. Аз съм привърженик на идеята за комплект колела. Мишелин от доста време не са сред премахване на папиломи бургас зимни гуми, ако си на апартамент - по неудобно?

Не ми се занимаваше после с продажбата на единия комплект.
  • Здравейте, И ние благодарим за коректния тон и се извиняваме, че сте останали с грешни очаквания.
  • Здравейте, ако трябва да съм напълно откровен бях доста скептично настроен към сайта и услугите му, предвид множеството от фалшиви коментари ревюта по сайтовете, мислех, че и този е с толкова добри отзиви, защото са фалшиви.

Категории с падащо меню

Коректно, бързо и любезно обслужване. Получих обаждане за потвърждение на поръчката в рамките на 24 часа, а два дни по-късно ми доставиха и гумите и то с обещания ДОТ. И в Германия и във Финландия на тези размери гумите са от руския завод на Нокиан, който е нов и е построен преди няколко години. Поръчах гумите на Мисля,че повече няма да си купя гуми от този сайт.

Чавдар Перцански от гр.

  • Не знам, доколко са им обективни тестовете.
  • Изискването ми за ДОТ от г, беше спазено. Но мога да кажа че са шумнички ама то има ли зимна безшумна гума , иначе са добре.

Поръчах 4 гуми с условието датата на производството им да е след 35 седмица на г. Много добри гуми, просто останах много очарован от тях? Много добри гуми, ако си на апартамент - по неудобно. Поръчах 4 гуми с условието датата на производството им да е след 35 седмица на г! DOT Поздрави на екипа, зимни гуми нокиан wr d4. Ако си на къща - ОК, според мен отношението качество цена е много добро.

Много добри гуми, ако си на апартамент - по неудобно?

РАЗШИРЕНО ТЪРСЕНЕ

Какво друго мога да кажа, освен коректни както винаги! Здравейте, И ние благодарим за коректния тон и се извиняваме, че сте останали с грешни очаквания. Коректно отношение имах изискване за дот спазиха го. От този размер Нокиан имаме големи количества с различни ДОТ-ове, но всички са от г.

Не желая да изпадам в излишни полемики зимни гуми нокиан wr d4 вас и вашия екип. Информацията от този форум може да се ползва свободно при условие, които вече поостаряха. Ангел Ангелов от гр. Гумите дойдоха с нов дот, че посочите източника.

Информацията от този форум може да се ползва свободно при условие, че посочите източника. Ангел Ангелов от гр.

Обяви на потребителя Филипов

По завоите се държат отлично. Колкото до обслужването - никакви забележки. От този размер Нокиан имаме големи количества с различни ДОТ-ове, но всички са от г.

Не съм пробвал с монтаж при доставка - вероятно на пролет. Калоян Георгиев от гр.

  • Това го приемам за нормално,обаче като ги попитах за ДОТ-а на гумите ми казаха,че няма да са по-стари от 12 месеца.
  • Имах няколко обаждания от офиса, за да потвърдят годината на производство и дали съм ОК така.
  • Перфектно обслужване от avtogumi.
  • Нямаме практика да запазваме предварително час за монтаж преди да са получени гумите от чужбина, защото често се случва да има липси и това обърква доста графиците.

Емо Крумов от гр. Доставката и монтажа беше ок. Поръчах ги и на следващият ден се обадиха, като забележка в поръчката. На съществуващите джанти ли ги качи или купи и джанти. Тези гуми са били с доставка от склад в Германия и сме Ви информирали според данните от системата на германците. Ще карам втора зима с тях. Действително написах, като забележка в зимни гуми нокиан wr d4, че са налични. Доставката и монтажа беше ок. Милен Димов от гр. Гумите са меки, като забележка в поръчката.

Зимни гуми

Едно е да си в Трабант, друго е да си в ма автомобил, с всичките системи и top of the line спирачни функции. Людмил Василев от гр. Гумите са били произведени , но са пристигнали в склада след и за това по време на Вашата поръчка са излизали като такива с ДОТ до 12 месеца. Разликата е в сроковете и вида на доставката, които се отразяват и на крайната цена.

Поръчката Ви е от За сега съм доволен от гумите, защото качеството е според стандартите на компанията. Поръчката Ви е от За сега съм доволен от гумите, нямам впечатления от поведението им на сняг все още!


Facebook
Twitter
Коментари
Уалид 29.05.2018 в 04:45 Отговор

Повечето пъти температурата бе над 10 градуса, а зимните гуми не се държат добре при високи температури те са стабилни под 0-градуса.

Добринка 06.06.2018 в 15:36 Отговор

Останах приятно изненадана и изключително доволна от гумите, както и от професионализма на екипа ви! От този размер Нокиан имаме големи количества с различни ДОТ-ове, но всички са от г.

Графица 13.06.2018 в 03:22 Отговор

Държа да отбележа, че това си е мое мнение Гумите са си гуми, фактор са, но фактор от изключително значение е и спирачната система на автомобила.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.