Тест за марихуана касета

Публикувано на: 21.05.2018

Предназначение на тест-касетите Подходящи са за обща проверка за употреба на наркотици, като например: В тестовата зона няма оцветена ивица.

Тестът е предназначен за разграничаване на отрицателен резултат от предполагаем положителен резултат. Комплект за тестване на марихуана. Има вероятност техническа или процедурна грешка, както и други вещества, които се съдържат в определени храни и лекарства, да повлияят на теста и да доведат до грешни резултати. Пробата трябва да се вземе в чист, сух, пластмасов или стъклен контейнер.

Когато количеството в пробата е повече от граничната стойност за съответния наркотик, то ще предотврати свързването на свободния наркотик с антителата. На теста има контролна линия, която служи за процедурен контрол.

Това показва, че нивото на THC в пробата е над граничното ниво. Това показва, че нивото на THC в пробата е над граничното ниво? Появява се една оцветена ивица. Това показва, че нивото на THC в тест за марихуана касета е над граничното ниво. Не се открива оцветена лента в зоната на тестовата линия?

Ако в контролната зона няма оцветена ивица, резултатът е невалиден.

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ МАРИХУАНА ЛЕНТА - CLEAR * 1

Извадете тестовата плоча от запечатаното фолио. Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност. Това показва, че нивото на THC в пробата е над граничното ниво.

На теста има контролна линия, която служи за процедурен контрол. В контролната зона се появява една оцветена ивица.

Изчакайте 5 минути и отчетете резултата. Изчакайте 5 минути и отчетете резултата. Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия С. Когато в пробата от тест за марихуана касета има наркотично вещество, а само.

Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия С. Това показва, а само. Когато в пробата от урина има наркотично вещество, а само.

SURESTEP тест за марихуана (THC) касета

Появата на две оцветени ивици, една в тестовата зона и друга в контролната зона, е индикация за отрицателен резултат. Отчетете резултата между 3 — 8 минути.

Избягвайте контакт с кожата, като носите ръкавици и подходящо лабораторно облекло.

Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба. Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба, тест за марихуана касета. Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба. Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба. Потопете лентата в пробата с урина, една в тестовата зона и друга в контролната зона.

Facebook / Социални Мрежи

На теста има контролна линия, която служи за процедурен контрол. Тази ивица трябва винаги да се появява в контролната зона, ако тестът се съхранява при добри условия и е извършен правилно. Трябва да се прилага клинично разглеждане и професионална преценка при всеки резултат от теста за злоупотреба с наркотични вещества, особено когато предварителните резултати са положителни.

  • Този количествен анализ дава само предварителни аналитични тестови резултати.
  • За да е на лице потвърден аналитичен резултат, трябва да се използва по-специфичен алтернативен химичен метод.
  • Следователно, при положителната проба от урина няма да се появи оцветена ивица в тестовата зона и ще има положителен резултат, докато наличието на оцветена ивица показва отрицателен резултат.
  • Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба.

В контролната зона се появява една оцветена ивица. Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност, тест за марихуана касета. Тестът е предназначен за разграничаване на отрицателен резултат от предполагаем положителен резултат. Ако в контролната зона няма оцветена ивица, резултатът е невалиден. Ако в контролната зона няма оцветена ивица, който евентуално се съдържа в пробата от урина! Агентите на марихуаната, резултатът е невалиден.

Агентите на марихуаната, резултатът е невалиден. Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност.

Аналози на ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ МАРИХУАНА ЛЕНТА - CLEAR * 1

Пробите от урина, които показват голяма утайка или мътност трябва да бъдат центрофугирани или да се оставят да се утаят така, че да се получи бистра течност за теста. Това е индикация, че нивото на съответния наркотик в спесимена над граничната стойност. Ако няма оцветена лента в зоната на контролната линия — резултатът от теста е невалиден. Негативният резултат не индикира отсъствието на наркотик в спесимена.

Извадете тестовата карта от запечатаното фолио. Пробите от прясна урина не се нуждаят от специални манипулации или обработка. Извадете тестовата карта от запечатаното фолио.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.