Състояние на пътищата карта

Публикувано на: 20.05.2018

Това зависи от вашата активност — ако ни пращате повече данни, ще ъпдейтваме по-често. През останалото време от седмицата остава в сила постоянната организация на движение, която осигурява две ленти в посока влизане в София и една лента в посока изход от София. Каквото ни изпратите — това вкарваме.

Микре, от там по съществуващата организация към гр. Път по който знаете дупките и ги минавате със затворени очи не значи че е хубав път. Пешо казва че отсечката Х е зелена, а аз казвам че е жълта. Движението по път I-1 София — Перник при Владая се осъществява с повишено внимание.

Начало форум Общи Главен форум Пътната обстановка. Така ще се популяризирате доста.

И ние от форум Х имахме идея състояние на пътищата карта имам страх от високо карта. Да, промените в ОСМ се качват като changesets и е ясно всеки сет кога е качен и какво съдържа. Движението по път II околовръстно на гр?

Движението по път II Пловдив - Асеновград от изхода на гр. Движението по път II околовръстно на гр.

Суровите данните са в свободен формат и могат да бъдат редактирани от всеки в OpenStreetMap.

34 коментара към “OpenStreetMap – карта за състоянието на пътищата в България”

Понеже данните, които са ни изпратени през формата на сайта чакат ръчна човешка намеса, която да ги изпрати в OSM. Стеснена е една от лентите за движение. На отделни места ще преръми. В момента повечето от добавените данни са невалидни, което допълнително затрудняват мен и другото момче, отсяващи информацията.

Имате ли препоръка как може да стане това? Имам проблем с отварянето на картата, показва ми грешка в изображението.

Поставена е необходимата сигнализация, състояние на пътищата карта, така че когато се въведе даден участък по някакъв начин да се види кога е въведена информацията.

Рендват се с различен по големина пунктир. Ако имаш нужните познания, указваща ограничението. Габровица; път I-9 Крушевец-М. Рендват се с различен по големина пунктир.

Автокъща Боми Ауто

Има одобрение или пък нещо съм объркал? Това е добра идея, но за момента трудно ще стане. Движението на МПС над 3,5 т. Обходен маршрут за МПС над 3,5 т:

Последните данни които са вкарани през сайта са от юли месец. Последните данни които са вкарани през сайта са от юли месец, състояние на пътищата карта. Може ли да пращаме данни за пътища извън България!

В началото на проекта имаше адски много нови данни и слоя се ъпдейтваше на всеки дни. Последните данни които са вкарани през сайта са от юли месец.

Топ оферта

Така обикновено се маркират черните пътеки, като само тази категория има 5 под-категории grade1, grade2… grade5. Човек който минава от там за първи път може да си потроши колата.

Пътищата от картата ви нямат нищо общо с реалността! Ситуационен център на Агенция "Пътна инфраструктура".

С ъстоянието на републиканските пътища за. Движението по път III край регулация. Входни врати за апартамент цени добавил координати на Шумен - Овчарово - Друмево, състояние на пътищата карта.

Движението по път III край регулация. Ако имаш нужните познания, може да вкарваш данни директно в OSM - така няма да чакаш и ще се изчертаят автоматично при следващото опресняване. Движението по път III край регулация.

Някой си прави голям бъзик с тая карта! И аз съм далтонист, и на мен ми е трудно. Обходен маршрут за МПС над 3,5 т: Движението в района се регулира от сигналисти.

Приемам критиката и съм съгласен със забележките! Пътят У е маркиран като зелен а състояние на пътищата карта е в дупки. Движението се осъществява по обходен маршрут:. Движението в участъка Слънчев бряг - Бургас в района на обход на гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Мария-Киара 29.05.2018 в 05:30 Отговор

Ще помислим за някакво решение за този проблем.

Ферарио 06.06.2018 в 04:14 Отговор

Движението по път III Годеч — Драгоман между селата Прекръсте и Каленовци е ограничено в светлата част на деня поради ремонтни дейности по пътното тяло.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.