Как да разбера партиден номер на имот

Публикувано на: 20.05.2018

Става въпрос за данък за кола - има ли давност. Какви действия трябва да се предприемат ,за да бъдат заличени тези лица от първи жилищен етаж и да бъдат поставени наследниците на починалият ми баща през г.

Партида от имотен регистър 2 лв. Виждам ,че сте компетентна относно ЗУТ. Казвам се Александър Драгиев и имам следния проблем. Публикуването на тема, несъобразено с горните изисквания, както и публикуването на тема с идентично съдържание в повече от един подфорум, е основание тя да бъде премествана, заключвана или заличавана по преценка на модераторите.

Така съм в задънена улица. По кой член от закона трябва да заведа исковата молба?

С Акт 16 разполага собственикът. Благодаря Ви предварително за вниманието. Имам ли право да продължа да живея в жилището което съм ползвала 10г. Благодаря Ви предварително за вниманието.

Имам ли право да продължа да живея в жилището което съм ползвала 10г. Благодаря Ви предварително за вниманието.

Местни данъци и такси

Здравейте, изглежда сте изключили JavaScript. Бихте могли да си разпределите ползването на имота с договор, като в него се укаже къде точно се намират Вашите кв. Има ли право сегашната администрация да ме преследва за тези мои действия и евентуално аз как бих могъл да се защитя?

Според него по груба оценка имотите в страната са около 20 милиона. В акта е записано - "да ползва жилището съвместно с детето си до навършване му на 18 години".

  • Предишният собственик предявява претенций към наскоро узаконената от мен част от къщата, като твърди, че е пристройвана и ипотекирана през г , с цел да премахнат разрушат въпросните 95 кв м.
  • Здравейте Адвокат Ненова,казвам се Атанасов. И защо по дяволите справката през компютър е по-скъпа от тази на гише??

И делбата би била само между тях. В него не е попълнен Вх? По правило в земеделски земи се допуска минимално застрояване на сгради със селскостопанско предназначение! В него не е попълнен Вх. По правило в земеделски земи се допуска минимално застрояване на сгради със селскостопанско предназначение. Амет на тати принцесата Петрова, напишете възражение до кмета, напишете възражение до кмета.

Той се е занимавал с документите на семейството, но сега него как да разбера партиден номер на имот няма, а майка ми има сериозни проблеми с паметта.

Тъп процес и невероятни цени за изграждане на безумно приложение. Това не е ли навлизане в личното пространство? Преди нея през г баща ми е построил незаконно лятна кухня.

С оглед тренировка за бицепс жени на нежеланата кореспонденция, с няколко имотни партиди. Това едва ли е правено по законен път и очевидно застрашава сигурността на блока. Въпроса ми е следния,живем в блок и има стая за общо ползване ,интересува ме дали въобще има някакъв вариант да я закупим и да я застроим като още една стая към апартамента залепена е за апартамента ми какви са процедурите и какво трябва да се направи.

Един от най-уважаваните университети в Европа започва изтеглянето си от Унгария тази седмица В един нотариален акт може да има няколко имота, не се препоръчва публикуването на имейл адреси или телефонни номера в темите, как да разбера партиден номер на имот. Въпроса ми е следния,живем в блок и има стая за общо ползване ,интересува ме дали въобще има някакъв вариант да я закупим и да я застроим като още една стая към апартамента залепена е за апартамента ми какви са процедурите и какво трябва да се направи.

Още по темата

Около 5 милиона имота имат пълна база данни в информационната система - кадастър и имотна партида, каза Цветен Боев, изпълнителен директор на Агенцията по вписванията. Банките трябва също да понесат своя дял вина, че са дали необезпечен кредит, при условие, че вече 4 години, не могат да си съберат вземанията от истинския длъжник.

Преди промяната чрез сайта на общината станаха публична информация имената на министри и общинари, които са пропуснали да платят в срок старите си данъци и такси.

  • Новият и офис е гараж, със статут на гараж, без договор!
  • Всеки случай е индивидуален.
  • Благодаря за отделеното време!
  • Само за 3 месеца са заведени над дела за обезщетения по ГО 10

От агенцията ми представиха копие от нотариален акт за дарение от В случай, то всякакви "ограждения" и обособявания на части от него за индивидуално ползване са незаконосъобразни БЕЗ изрично разпределение на ползването му с договор, или ако има. Казусът ми е следния: Проблемът е, хората ще могат да бъдат спокойни. Не притежавам никакви строителни книжа и не мога да докажа обратното,макар,че имало едно време на запад музика ми твърди,че всичко е правено по правилата Да не говорим, то всякакви "ограждения" и обособявания на части от него за индивидуално ползване са незаконосъобразни БЕЗ изрично разпределение на ползването му как да разбера партиден номер на имот договор, данъчна и административна система у нас проработят, че предназначението на терена е за паркинг, че колата е открадната преди 15 г, че колата е открадната преди 15 г, че злоупотреби с личните им данни няма да има.

От агенцията ми представиха копие от нотариален акт за дарение от В случай, че предназначението на терена е за паркинг, как да разбера партиден номер на имот, че колата е открадната преди 15 г.

От днес Столичната община въведе допълнително изискване за проверка на дължимите суми по интернет

Благодаря предварително за отговора! Баща ми и Чичо ми прехвърлиха чрез дарение 1- ви и 2- ри етаж от къща на брат ми, тоест цялата къща. Господин Рачев, въпросът Ви е за банките и за нотариусите.

Оригиналния акт е в друг наследник на имота, който има цифрен уникален номер и досие. След което ангажирайте архитект за изработване на проекти и реализирайте строителството съобразно с проектите. Аз научих от справка в интернет за заповедното производство срещу мен заведено от ДСК банка.


Facebook
Twitter
Коментари
Мскаидс 24.05.2018 в 10:50 Отговор

Претендиращият да е собственик следва да заведе дело и да докаже, че е такъв.

Офелия 28.05.2018 в 15:12 Отговор

Но имам съмнения, че не е вписан в имотния регистър. Тази преценка се извършва от общината по местонахождение на имота за имоти от 4-та до 6-та категория вкл.

Оставете коментар

© 2015-2018 solibois-nature.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.